Muslimiraiskaajan tuomiota lyhennettiin uhrin tehtyä itsemurhan

Boughton, Flintshire: Raiskaaja, Masood Mansouri yritti saada tuomionsa kumottua, koska kuollutta uhria ei voitu kutsua todistamaan oikeudessa.

Mansourin tuomiota ei kumottu, mutta sitä lyhennettiin 13:sta 9:ään vuoteen. Uhrin äiti on järkyttynyt.

Mansouri raiskasi Ceri Lindenin tämän luultua hänen autoaan taksiksi. 34-vuotias Mansouri sai raiskauksesta ja kidnappauksesta 13 vuoden vankeustuomion. (Yksityiset tai ¨pimeät¨ taksit ovat erittäin yleisiä Englannissa.)

Hyökkäyksen jälkeen Ceri Linden teki poliisille rikosilmoituksen ja hänen lausuntonsa videoitiin. Muutama päivä tämän jälkeen Ceri teki itsemurhan. Mansour tuomittiin valamiehistölle näytetyn videon perusteella Cerin kuoleman jälkeen.

Ceri-Elen-Linden

Ceri Linden

Mansourin asianajajat vaativat hänen vapauttamistaan vetoomustuomioistuimessa. Tuomarit näkivät rikoksen toteennäytetyksi mutta pitivät tuomiota liian kovana ja lyhensivät sitä 4:llä vuodella. Mansourin ja hänen asianajajiensa mukaan tuomio ja oikeudenkäynti ei ollut reilu koska uhria ei voitu ristikuulustella istunnon aikana.

(lähde: dailyrecord.co.uk)

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Muslimiraiskaajan tuomiota lyhennettiin uhrin tehtyä itsemurhan”

  1. Voi hyvänen aika! Eikö näitä raiskaavia elukoita saa edes tuomita teostaa? tässäkin tapauksessa olisi pitänyt tuomita rankemmin, ja syystä että nuori nainen riistää hengen itseltään teon seurauksena. Miksi, Miksi tämä touhu saa jatkua?

    Tykkää

  2. VAIN TAPPAMALLA JOKAINEN RAISKANNUT MUSLIMI TÄMÄ SAADAAN LOPPUMAAN TOTAALISESTI JA HETI!! KENTTÄOIKEUS VAIN PYSTYYN JA TELOITUS HETI PAIKANPÄÄLLÄ!!! SITTEN RUUMIS JOHONKIN NÄKYVÄLLE PAIKALLE ”hirteen”! PÄÄ ALASPÄIN MUUTAMAKSI PÄIVÄKSI; NIIN ETTÄ IHMISET VOIVAT KÄYDÄ SYLKEMÄSSÄ PÄIN TURPAA NEITÄ ELUKOITA!!!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s