¨Hyvät rinnat, haluan seksiä kanssasi, aion tappaa sinut¨

Kölnissä pidätetyn, naisia ahdistelleen PAKOLAISEN hallusta löytyi itse raapustettu arabia-saksa fraasiopas.

¨Hyvät rinnat, haluan seksiä kanssasi, aion tappaa sinut.¨

Tällä sanavarastolla voi olla hieman vaikea hurmata eurooppalaisia naisia. Se kertoo kuitenkin paljon islamin asenteesta länsimaisia naisia ja pikkutyttöjä kohtaan. He ovat vapaata riistaa näiden petojen silmissä. Se kertoo myös siitä, kuinka islam näkee naisiin kohdistuvan väkivallan jollakin sairaalla tavalla ¨osana seksiä.¨ Islam näkee valkoiset naiset myös suurena vaarana, pahuuden ja himokkuuden ruumiillistumana. Vaara, pahuus ja himokkuus näyttävät olevan tässä tapauksessa katsojan silmässä.

Kölnin poliisi on järjestelmällisesti pyrkinyt salaamaan pakolaisten syyllisyyttä Uuden vuoden yönä tapahtuneisiin raiskauksiin, ahdisteluihin, pahoinpitelyihin sekä ryöstöihin. Yksi uhreista on saksalainen naispoliisi.

 

(kuva: Obaid Raza)

 

13 vastausta artikkeliin “¨Hyvät rinnat, haluan seksiä kanssasi, aion tappaa sinut¨”

 1. Onhan taas ullatus. Mielenkiintoista on ainaostaan se, koska päättäjätkin avaavat silmänsä. Islaminuskoiset eivät aio kotoutua eivätkä integroitua. He haluavat maasta islamilaisen ja alistaa kaikki naiset.

  Tykkää

 2. Nämä miehet pelkäävät länsimaisia naisia koska me olemme itsenäisiä, emme miehen talutusnarussa.Hallitsemisen tunne tuo heille voiman ja vahvuuden tunteen. Heidän egonsa ei kestä tasavertaista naista.

  Liked by 1 henkilö

  1. Länsimaiset naiset ovat itsenäisiä koska länsimaiset miehet ovat sen katsoneet hyväksi ja puolustaneet länsimaisia oikeuksia tarvittaessa hengellään. Jos feminististä miesten sortoa jatketaan riittävästi, voi yhä useampi mies havaita islamin paremmaksi vaihtoehdoksi. Paluuta ei ole, muistakaa se.

   Tykkää

 3. Narunpäähän naiset kuuluu ja kunnon kuri, ei muuten mitään tuu. Oikea asenne noilla rättipäillä. Raiskaamisen vois kyllä jättää väliin =)

  Tykkää

 4. Me olemme jo pulassa. Ei auta enään itkeä ja valittaa, nyt on alettava vastatoimiin. Naiset suojautukaa, n.3o 000 miestä tässä maassa ilman naista voitte laskea sen tuska ja vihan yhteensä meitä naisia kohtaan. Naiset ja tyttölapset ei ole enään turvassa. Tehkää nyt Suomen miehet jotain, jokin teko,nouskaa barrikaadeille. Näyttäkää heille miten välitätte Suomen naisista. Haluamme tuntea olomme turvalliseksi, ettekö näe että ”He” ovat jo nähneet miten meidän Suomen naiset on vapaita ja onnellisia. Nämä eläimet eivät halua meidän olevan onnellisia ja vapaita.

  Tykkää

  1. Miksi nousisimme vastarintaan? Niin paljon olette Suomen miestä ryöstäneet, haukkuneet ja ivanneet femakkokerhoissanne. Nyt saatte lisäksi sitä kaivattua….eksoottista värinää, ihan pyytämättä ja yllättäen

   Tykkää

  2. Täällä taas näitä näppis sankareita kirjottamassa jokaseen uutiseen näpit syyhyten, pueppas ne pelihousut takas jalkaan ja mene jäähylle.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s