Islamia pitää saada kritisoida vapaasti, tietenkin

Miksi tämänhetkinen länsimainen poliittisen korrektiuden mielisairaus ajaa sensuurin ja sananvapauden rajoittamisen asiaa? Ihmisillä pitää olla oikeus kunnioittaa ja rakastaa sananvapautta ja muita saavutettuja EUROOPPALAISIA etuja ja oikeuksia.

Kun tammikuussa 2015 terroristit iskivät Pariisissa, hyökäten Charlie Hebdo lehden toimitukseen ja juutalaisten omistamaan supermarketiin, maailma pysähtyi hetkeksi. Vai pysähtyikö?

Charlie Hebdon terrori-iskuja seuraavina päivinä järjestettiin massiivisia mielenosoituksia eripuolilla Eurooppaa, erityisesti Pariisissa, missä paikalla oli miljoonia ihmisiä. Mielenosoituksien ja kokoontumisien tarkoitus oli selkeä: Vastustus väkivaltaa kohtaan eurooppalaisessa yhteiskunnassa. (Erillinen lisähuomio: Yhdysvaltojen presidentti, Barack Hussein Obama ei halunnut osallistua Pariisin muistotilaisuuteen.)

Charlie Hebdon hyökkäys aiheutti myös valtavia mielenosoituksia ympäri islamilaisen maailman. Näihin mielenosoituksiin osallistui joissakin maissa jopa kymmeniä tai satoja tuhansia ihmisiä. Nämä mielenosoitukset olivat kuitenkin erilaisia siinä mielessä, että niissä osoitettiin mieltä terrori-iskun UHREJA VASTAAN ja tekijät, murhaajat, nähtiin sankareina. Mielenosoittajat kantoivat plakaatteja joissa tuomittiin islamin ja Muhammedin kritisointi ja vaadittiin kaikkien niin tekevien murhaamista. Länsimaisessa uutisoinnissa tai meidän omien poliitikkojen ja päättäjien puheissa tämä vaikuttaa jääneen kuitenkin vaille kritiikkiä tai huomiota. Kritiikkiä islamia kohtaan ei hyväksytä missään muodossa , ei pelkästään muslimeiden taholla vaan pikemminkin tämänhetkisen valtakoneiston toimesta. Uhrien puolustaminen leimataan rasismiksi terrorististen iskujen tekijöitä kohtaan. Islam, rauhan ja suvaitsevuuden uskonto on saapunut keskuuteemme ja omat poliitikkomme peittelevät siihen liityvät ongelmat. Hinta jonka he joutuvat maksamaan tulevaisuudessa tästä kansalaisten systemaattisesta harhauttamisesta, jää nähtäväksi tulevissa vaaleissa eri puolilla Eurooppaa.

Sarjakuvalehden päätoimittaja ja suurin osa henkilökunnasta murhattiin. Rynnäkkökiväärit niittivät heidät alas niin kuin sirppi niittää heinää. Miksi? He olivat kritisoineet islamia ja profeetta Muhammedia. Näin meille kerrotaan. Samaan aikaan sanotaan, että islamin kritisointi on rasisimia ja natsismia. Islamofobia nimikkeen alla jopa terrorismin arvostelu heitetään sumeilematta samaan koriin natsismin ja rasismin kanssa. Islamin ja sen väkivaltaisten ilmentymien arvostelu tehdään täten mahdottomaksi.

Faktojen kieltäminen, rikostilastojen vesittäminen ovat nykyisen hallintomme keinoja yhteiskuntarauhan säilyttämiseksi. Ei haluta kertoa kansalle muslimimiesten massiivisesta yliedustuksesta seksi- ja väkivaltarikoksissa. Tämä epärehellisyys tulee aiheuttamaan suuria yhteiskunnallisia ongelmia. Suomi voi vielä halutessaan ratkoa näitä ongelmia. Naapurimme Ruotsi on sen sijaan jo niin syvällä ongelmissa, että jää nähtäväksi onko mahdollista tehdä korjausliikkeitä ruotsalaisen yhteiskunnan pelastamiseksi.

Yhteiskuntarauhan säilyttämiseen pyrkiminen valheellisin keinoin tulee aiheuttamaan paljon suuremman yhteiskuntarauhan rikkoutumisen ongelman, kuin kansalaisten ¨aivopesutyyppiset¨ ohjelmoinnit, joissa pyritään pakottamalla, esimerkiksi näkemään islam jonkinlaisena positiivisena ja Eurooppaan kuuluvana ilmiönä. Näinhän ei koskaan ole ollut. Islam ei ole osa eurooppalista kulttuuria. Monella tavalla se edustaa juuri päinvastaisia arvoja. Islam on aina tullut Eurooppaan erittäin negatiivisin ja väkivaltaisin tarkoitusperin ja jälkiseurauksin, kuten kaikkialla muuallakin maailmassa. Kuten Turkin presidentti Erdogan sanoo: ¨Ei ole olemassa maltillista islamia, on vain islam.¨

Tämänhetkinen poliittinen julkinen ¨selittäminen¨ perustuu kansalaisten älykkyyden, tietoisuuden ja historian ymmärtämisen aliarviointiin ja tulleekin osoittautumaan suureksi virheeksi nykyisille vallanpitäjille Euroopan tulevaisuudessa. 2000-luvun eurooppalainen henkilö ei tule hyväksymään päättäjien ja valtamedian poliittisesti korrektia, faktoista piittaamatonta ja epärehellistä asennetta. Eurooppa tulee näkemään tulevissa vaaleissaan, eri maissa, suuria muutoksia. Toivottavasti.

Päivän Eurooppalainen kulttuuriannos: Georg Friedrich Handel: The Arrival of the Queen of Sheba:

 

 

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Islamia pitää saada kritisoida vapaasti, tietenkin”

 1. Mikä on saanut ihmiset kontilleen islamin edessä? Mistä on annettu käsky poliittiseen korrektiuteen? Kuka tai mikä tätä maailmaa pyörittää?
  Mikä muutti perussuomalaisten poliitikkojen mielen? Miksi presidentti ei sano mitä ajattelee? Uusi maailmanjärjestyskö?

  Tykkää

  1. Mikä?Todellinen käskijä.
   Puolueet, hallitukset ja valtaa palvelevat siviiliyhteiskunnan instituutiot ovat vain kulisseja todelliselle valtiaalle, nimettömälle kansainväliselle rikossyndikaatille, kaikkien sotien käynnistäjälle ja maailmanraiskaajalle.

   Tykkää

 2. Euroopassa Euroopan tavalla. Tämä pakolais taustainen maahan muuttaja. ei sovellu elämään vapaassa Eurooppalaisessa kulttuurissa. Heidän joukossaan saapuu pahan tekiät. He poloiset eivät käsitä, että heidän kulttuurinsa polkee paikallaan. He opettavat vihan taitoa aivan lasten tarha iässä. Australian Sidneyssä on rekoirtoitu lasten tarha opetuksia ja nämä ovat olleet negatiivisiä. Aivan samaa luokkaa on Ranskan tarha opetus, joka toimii kiihoitus pohjalla vihaan maan kantaväestöä kohtaan. Olen kuullut, että, melkoisen pian näiden muslimien omakohtainen Kindercarden opetus siirtyy peruskansalaisten hallintaan. Näin voidaan poistaa tämä alkukasvatuksen vaikutteena tuleva vihan ilmapiiri.

  Tykkää

 3. Oliskohan jo Suomen päättäjillä ja kuoliaaksisuvaitsevaisella kansanosalla ja etenkin valtamedialla aika alkaa ajatella aivoillaan, sillä presidentin puhe oli selkokieltä (oli pakko olla – yleisön vuoksi) ja vaati häneltä suurta rohkeutta avata suu ja vielä sellaisen yleisön edessä, joka pääsääntiösesti toimii täysin järjenvastaisesti. Eittämättä presidentin täytyy myös lukeutua blogini lukijoihin, koska hän ymmärtää nyt , mitä meillä on edessä jollemme ryhdy radikaaleihin ja nopeisiin toimiin: islamisaatio, alistminen, tuho. Presidentin puhe jää historiaan, sillä se oli harvinaisen avoin ja järkevä puhe http://annelindell.blogspot.com

  Tykkää

 4. islam ON SUURI EKSYTYS JOKA ON ENNUSTETTU RAAMATUSSA.KAIKEN MINKÄ ANTAA ISLAMILLE PERIKSI ON TAPPIOKSI, KANSAAMME VASTAAN. ISLAM ON JULISTANUT SODAN KAIKKIA TOISINAJATTELEVIA VASTAAN.SIIS MEITÄ VASTAAN.MITÄÄN HYVÄÄ EI ISLAMISSA OLE. JOKA HYVÄKSYY ISLAMIN,ON SYYLLINEN SEN TEKEMIIN RIKOKSIIN.VAIN KOVAT OTTEET TEHOAA SIIHEN HULLUUTEEN, MITÄ MUSLIMIT HARRASTAA.

  Tykkää

 5. ISIS TELOITTI YLI KAKSISATTAA LASTA. PITÄÄKÖ VIELÄ PAHEMPAA ODOTTAA? EI OLE MALTILLISIA MUSLIMEJA.JOS OLISI HE YRITTÄSIVÄT LOPETTAA MURHAT.IMAAMIT EIVÄT OLE TUOMINNEET TEKOJA KOSKA HE KANNATTAVAT NIITÄ. KORAANI ON TERORISTIEN KÄSIKIRJA. PAPERIKERÄYKSEEN JOUTAA.

  Tykkää

 6. KUN LASTENHOITAJA MOSKOVASSA LEIKKASI KAHDEN LAPSEN KAULAT POIKKI. SANOI allah KÄSKI. ESITTELI LAPSEN PÄÄTÄ RAUTATIEASEMALLA. KUN MESTASIVAT VIISITOISTSAVUOTIAAN POJAN MUSIIKIN KUUNTELUSTA. MUSLIMIT VIHAAVAT MUSIIKKIA RISTIÄ JA KAIKKIA SOITTIMIA EIKÖ JO SUOMALAISE HERÄÄ VASTUSTAMAAN perkeleen HARHAOPPIA?

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s