Mikä on näkemyksesi islamista? Äänestä!

Osallistu mielipidemittaukseen!

Mainokset

25 vastausta artikkeliin “Mikä on näkemyksesi islamista? Äänestä!”

  1. Tutkippa Timo meilla jo olevien uskontojen historiaa, syntyä ja toimintaa syvemmältä kun valtamediasta. Mm. Helsingin Tuomiokirkon symboliikasta olisi hyvä aloittaa. Älä säikähdä.

   Tykkää

   1. Kyllä niitä löytyy raamatustakin raakoja juttuja , mutta.onneksi.emme.elä niiden mukaan, niinkun nämä koraani pojat tuppaavat tekemään ..

    Tykkää

 1. Mielestäni islam ei ole uskonto vaan lahko, koska näitä ihmisiä seuranneena tuntuu siltä että kaikki ovat aivopestyjä. Eihän normaalisti ajatteleva ihminen voi esim. olla sitä mieltä että rikoksen uhri on syyllinen, tai että eläimiä on ihan ok kiduttaa ja kaikki jotka eivät usko muhammediin ovat vääräuskoisia ja heitä on lupa alistaa ja piestä…sairasta touhua.

  Liked by 1 henkilö

  1. Siiis minkä vitunlaisia ”muslimeita” sää oot tavannu… Ei voi muuta sanoa ku että huhhuh miten säälittävää porukkaa työ kaikki ootte. Lukekaaa vanha ja uusi testamentti ja tulkaa sitte kertomaan mielpiteenne uurestaan. Jos islam on väkivaltainen ni kristinusko on suoraan helvetistä. Lukekaa historiaa, oppikaa uskonnoista, älkää vittu olko lampaita. Nää ns ”islamistit” on ne jotka ajaa muslimien mainetta suohon, mut miks ei kukaan voi pitää esim KKK’ta sitte kristittyjen tai valkoisten keulakuvana ihan yhtä lailla kun ISIS liitetään islamiin. Paha ihminen on paha, uskomuksistaan huolimatta.
   Ja ei, en ole aivopesty

   Tykkää

   1. Etpä ole tainnut sitä raamattua lukea ollenkaan – varsinkaan uutta testamenttia. Vanhassa ja koraanissa on paljon yhtymäkohtia… jos kommentoi, soisi kyllä hieman perehtyneisyyttä väitteidensä tueksi.

    Tykkää

   2. Muslimit on lähtökohtasesti epärehellisiä,kulttuuri on 1300 luvulta,naisia alistavaa,mitä hyvää muslimit on koskaan saaneet aikaiseksi maailmassa,ei mitään,kurjuutta ja nälänhätää.

    Tykkää

 2. Islam ei ole uskonto vaan keino hallita massoja.
  Sen kehitti joku, mahdollisesti Mohammed-niminen fanaatikko aikanaan aikana jolloin väkivalta oli ainoa tehokas keino ottaa ja pitää valta.

  Islamin keskeinen osa on väkivallalla pelottelu ja julma toimeenpano julkisesti. Julkisesti toimeen pantiin rangaistukset myös kristillisen kirkon toimesta vielä 1800-luvulla.
  Tämän tarkoitus oli myös pelotella ja pelon avulla pitää ihmiset ”herran nuhteessa”. Kristityt ovat jo ohittaneet tämän vaiheen 150 vuotta sitten.
  Siinä on toki auttanut kristinuskon sanoma joka on anteeksiantava toisin kuin islam joka jonka perusteemoja on kosto.

  Nykyislam on poliittisen liikkeen käyttämä apuväline joukkojen hallinnassa.

  Tykkää

  1. Kehoitan tutkimaan tarkemmin mistä Mohammed on saanut toimensi annon. Tulet sen kyllä löytämään kun etsit. Kehoitan myös ottamaan selvää, mikä on luterilaisen-kirkon johto portaan tila nyky päivänä.

   Tykkää

 3. Ehdottaisin että lisätään kyselyyn mahdollisuus vastata ”Islam edustaa vastaavaa ahdasmielistä ja menneisyyteen kuuluvaa elämänkatsomusta kuin muutkin ”Abrahamilaiset” uskonnot, joskin nuorimpana katraasta, sitä harjoitetaan kirjaimellisesti suuremmissa määrin kuin edeltäjiään.”

  Tykkää

 4. Jos uskonto antaa lapsi avioliiton.. alentaa naiset näitten karvakäsien julmuuksille..tappaa jos siltä tuntuu.. naiset laittaa pukuihin jotka on kuin 200 litran roskasäkkejä..tehdä julmuuksia jotks menee inhimillisyyksen ohi.. töpselit pois seinästä heiltä. islamisti pois täälä kokonaan..

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s