Pakolaiset mellakoivat: ¨Huvilassa ei ole siivoojaa eikä ilmaista laajakaistaa!¨

Pakolaisille annettiin ¨turvapaikaksi¨ kaksikerroksinen huvila Ceranovassa, Milanon lähellä, viime kesänä heidän saavuttuaan Afrikasta. Heidän ei tarvitse maksaa huvilasta vuokraa.

Nämä pakolaiset ovat nyt mellakoineet, tukkineet liikenteen ja heitelleet roskasäkkejä pitkin katuja protestoiden, että huvilassa ei ole siivoojia siistimässä heidän sotkujaan. Paikalliset asukkaat ovat ymmärrettävästi raivoissaan. Huvilan asukkaat protestoivat myös ilmaisen laajakaistan puuttumista, koska se vaikeuttaa yhteydenpitoa sukulaisiin ja ystäviin kotipuolessa. Paikallinen poliisi ja pormestari ovat puuttuneet asiaan. Mellakan 24-vuotias johtaja on saanut häädön huvilasta.

Maahanmuuttovastaisen puolueen johtaja Matteo Salvini esitti voimakasta kritiikkiä: ¨He haluavat jonkun siivoamaan jälkiään! Voitteko uskoa?¨Hän myös ehdotti vasemmistojohtaja Laura Boldrinin lähettämistä siivoamaan huvilaa.

Eurooppaan on tänä vuonna tullut yli miljoona pakolaista. Se on neljä kertaa enemmän kuin 2014. Suurin osa näistä ns. pakolaisista on nuoria muslimimiehiä.

(lähde: dailymail) 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Pakolaiset mellakoivat: ¨Huvilassa ei ole siivoojaa eikä ilmaista laajakaistaa!¨”

 1. Totean vaintämän, että muslimisen roskakansan päästäminen on kauhea virhe lännen päättäjille. Länsimaailman sivistykseen kuuluu myös siisteys .

  Laaja kaistaa halutessaan heidän tulee ostaa tämän laajakaistan käyttöoikeus. Eihän koko maailman roskakassalle anneta mitään erikois oikeuksia.

  Näet maassa asuvat joutuvat maksamaan kaikesta, siis miksi sallittaisiin aivonsa kadottaneille erioikeuksia? Heidän pitää oppia tämä lännen ohje, joka kuuluu, että maassa maan tavalla tai maasta pois.

  Nämä Mutiaiset. eivät tule kuulumaan missään muotoa lännen kulttuuriin, koska he eivät ole muuta 2000 BC sivistyksen taholla. Sanoisin, että Amatsonian viidakko kansat sivistyvät nopeammin, kuin muslemit. Suosittelisin heille Saharan erämaata pakolais-keskukseksi.

  Tykkää

 2. Sahara tuo ihana lämmin seutu. Natolankaa koko Saharan ympärille ja kuumuutta kestävä sikalaji sen ulkopuolelle. Sisään kaikki maailman islamin kannattajat. Kaikki koraanit poltettava. Jokainen miespuolinen sterilisoitava. Näin lähtee islam maailmasta. Ei tule kalliiksi(verrattuna nykyiseen) ja onnistuu varmasti!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s