Joulun juhlistamisesta voi seurata 5 vuotta vankeutta

Brunein sulttaani on ilmoittanut kansalle, että Joulu on kielletty.

Jokainen muslimi joka jää kiinni Joulun vietosta, tai ei-muslimi joka jää kiinni joulujuhlien järjestämisestä, voi joutua vuosiksi vankeuteen. Ei-muslimit voivat juhlia Joulua keskenään, mutta kertominen muslimeille Joulun vietosta on rikos josta voi saada 5 vuotta vankeutta.

Brunein väestöstä noin 80% on muslimeita. Joulun viettoa rajoitetaan, jotta se ei vahingoittaisi heidän uskoaaan.

Muita kiellettyjä asioita ovat: Joulukuuset, joululaulut ja joulukorttien lähettäminen.

Imaamit sanovat: ¨Joidenkin mielestä kyseessä saattaa olla pieni asia, mutta muslimeina meidän ei pidä sallia muiden uskontojen juhlia, koska se saattaa vaikuttaa islamin uskoomme.¨

Imaamit ovat kehoittaneet noudattamaan hallituksen asettamia kieltoja juhlimiselle, koska se saattaisi johtaa muslimeita harhaan ja vahingoittaa heidän uskoaan.

Viime vuonna Brunei ilmoitti ottavansa käyttöön sharian (islamilaisen lain) kolmessa vaiheessa.

Ensimmäisessä vaiheessa ovat tulleet voimaan lait esimerkiksi tuomitsevat avioliiton ulkopuolisen raskauden, muiden uskontojen levittämisen ja rukoilematta jättämisen perjantaisin. Toisessa vaiheessa alkoholin juominen tuo muslimeille ruoskinta ja amputaatiotuomiot.

Kolmannessa vaiheessa tulee voimaan kuolemantuomio kivittämällä aviorikoksesta, sodomiasta ja profeetan tai islamin loukkaamisesta. Käytännössä tämä tarkoittaa kuolemantuomiota myös homoseksuaaleille.

733px-Location_Brunei_ASEAN.svg

 

Brunein sulttaani: ¨Allahin armosta, tämän lain tullessa voimaan, olemme täyttäneet velvollisuutemme Allahia kohtaan.¨

Alkoholi ja tupakointi ovat kiellettyjä Bruneissa. Varkaudesta ja alkoholin nauttimisesta rangaistus on amputointi.

Sulttaanin veli, prinssi Jefri on haaremeistaan kuuluisa kansainvälinen playboy.Erään hänen huvijahtinsa nimi on ¨Tissit.¨

Sulttaani itse asuu palatsissa, jossa on 1788 huonetta, 110 auton tallit, 350 WC:tä ja tallit sulttaanin 200:lle polohevoselle.

Sultan_of_Brunei_with_Janin_Erih

Brunein sulttaani

(lähde:dailymail)

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Joulun juhlistamisesta voi seurata 5 vuotta vankeutta”

 1. Muslemit ovat oma yhteisönsä: Me länsimaalaiset emme hyväksy epä hykeenistä kulttuuria. Meidän tulisi ymmärtää, että he elävät kaukaisessa muinaisuudessa. He ovat laatineet pakkolait itselleen rasitukseksi. Voi surkeuksien surkeus. mikä onkaan heidän pimeytensä .

  Tykkää

 2. Lisäyksenä vielä tämä länsimaailman joulun vietto sotii heitä vastaan. Tämä italialainen tyyli katujulisteineen kertoo heille, että maahan tulioiden tulee hyväksyä länsimaiden juhlimis tavat. Nämä katujulisteet eivät mainitse Islamia, vaan maahan muuttajia ja läpikulkioita.

  Brynein Sulttaanin mukaan muslimeille voi seurata viiden vuoden vankeus rangaistus Joulun vietosta. Bryneissä Sulttaani valmistelee kolmivaiheista Sharia lakiaan

  . Italialaisen läpikulku kaupunkiin laitetut julisteet kertoivat, että heidän pitäisi valistua tähän, että läsimaalaiset eivät alistu turvapaikan hakioiden vaatimuksiin hyljätä pois länsimaailman.

  tapoja. Ellette hyväksy. Länsimaan tapoja, niin teidän on tässä tapauksessa poistua pois maasta. Pakolaisilla ei ole mitään määräämis oikeuksia, syystä että he ovat pakolaisia.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s