Muslimien porttikielto kasvattaa suosiotaan Yhdysvalloissa

Donald Trumpin vaatima täydellinen porttikielto muslimeille, kunnes islamiin liittyvät ongelmat ja kysymykset saadaan selvitettyä, näyttää saavan vankkaa kannatusta.

50 prosenttia äänestäjistä kannattaa Trumpin ajamaa ehdotusta ja 46 prosenttia vastustaa sitä. Yllättäen kun tutkimuksessa kysyttiin pelkästään porttikiellosta, yhdistämättä Donald Trumpia asiaan, täydellisen porttikiellon kannatus kasvoi 55 prosenttiin ja vastustus laski 40 prosenttiin. Huomattava enemmistö siis kannattaa porttikieltoa. On mahdollista, että tästä tulee jopa yksi Yhdysvaltojen presidenttikisan avainkysymyksistä.

(lähde:foxnews)

Yksi ajatus artikkelista “Muslimien porttikielto kasvattaa suosiotaan Yhdysvalloissa”

  1. ISLAM ON IHMISYYTTÄ VASTAAN RIKOLLISJÄRJESTÖ JA KORAANI JOTA NÄMÄ SEKSIHULLUT LUKEVAT JONKA ON KIRJOITTANUT PIKKUTYTTÖJEN RAISKAAJA MIKÄ LIE MUHAMMED EIVÄT TOIMI RAAMATUN MUKAAN KORAANI EI OLE RAAMATTU EIKÄ OLE USKONTO SIKSI ISLAM JA MUSLIMIT ON KIELLETTÄVÄ KOKO MAAPALLOLLA KOSKA OVAT UHKA MUILLE KULTTUUREILLE ISLAM HALUAA VALLATA KAIKKI MAAT JA TAPPAA NIIDEN IHMISET JA SIVISTYKSEN JOTA NÄILLÄ RIKOLLISILLA EI OLE TÄSTÄ ON TEHTÄVÄ PÄÄTÖS KAIKKIEN MAITTEN KESKEN ETTÄ ISLAM ON KIELLETTÄVÄ KOKO MAAPALLOLLA JA KAIKKI MIKÄ SIIHEN LIITTYY NAISTEN ALISTAMINEN JA PIKKUTYTTÖJEN RAISKAAMINEN . TERVEISIN MALKKI RAIJA SUOMESTA PUH. 045-6141855

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s