Johtava amerikkalainen imaami ja professori: ¨Muslimit voivat ottaa saastaisten kristittyjen ja juutalaisten hengen ja omaisuuden¨

Yasir Qadhi ei ole mikään sekopääimaami jossakin Lähi-idän kolkassa vaahtoamassa. Hän on professori Tenneseessä ja vaahtoaa Yhdysvalloissa, vapaasti.

 

¨Polyteismi joka on monoteismin vastakohta. (Islam tulkitsee myös kristinuskon polyteistiseksi pyhän kolminaisuuden vuoksi.) He ovat siten pahimmat kaikesta pahuudesta kuten kristityt ja juutalaiset ovat polyteisteja ja ainoastaan muslimit ovat monoteisteja. Tästä samasta syystä ja monoteismin periaatteesta, joka on jokaisen ihmisen velvollisuus todistaa, että ei ole muuta palvomisen arvoista jumaluutta kuin allah. Tämän saman monoteismin periaatteen mukaisesti profeetta on käskenyt Jihadiin. Jihad on keino eikä tavoite. Se on keino perustaa monoteismi maille. Minut on käsketty taistelemaan ihmisiä vastaan kunnes he uskovat monoteismiin.

Koko syy miksi Allah on luonut ja lähettänyt profeetan ja paljastanut kirjoitukset ja tälle periaatteelle pohjautuen sallinut jihadin on monoteisimin perusta. ¨Mushrikin¨  (henkilö joka ei palvo Allahia) hengellä ja omaisuudella ei ole mitään arvoa jihadissa.

Ei-muslimin henki ja omaisuus on jihadissa halal. (sharian sallima)

Profeetta ja minä siteerasimme hadithia aiemmin: ¨Minut on komennettu taistelemaan ihmisiä vastaan kunnes he sanovat islamilaisen uskonjulistuksen. Kun he kääntyvät islamiin heidän henkensä ja omaisuutensa saavat suojan. Mikäli he eivät sano islamin uskonjulistusta heidän henkensä ja omaisuutensa ovat halal, eli vapaasti muslimin otettavissa. Kristityt ovat polyteisteja, he ovat vääräuskoisia. Polyteistit ovat saastaisia, hengellinen saastaisuus voidaan puhdistaa vain monoteismilla. Allah itse kutsuu heitä likaisiksi (ulosteet, virtsa, saastuneet) Likainen, epäpuhdas.¨

Jos kristitty saarnaaja puhuisi samaan sävyyn muslimeista Länsimaissa, Miten hänelle mahtaisi käydä?

Mainokset

21 vastausta artikkeliin “Johtava amerikkalainen imaami ja professori: ¨Muslimit voivat ottaa saastaisten kristittyjen ja juutalaisten hengen ja omaisuuden¨”

 1. Sianpaskaa tuonkin pellen ruma kita täyteen niin pysyy hiljaa. Jeesus sentään näitä ali-ihmisiä, jokainen maailman koraani tuleen ja nämä koiraa vähäpätöisemmät oliot roviolle, elävinä.

  Liked by 1 henkilö

  1. Olen aina sanonut, että Obama on petkuttaja. Hän petti monet amerikkalaiset tunnustella olevansa kristitty, jota hän ei missään tapauksessa ole.

   Tykkää

  2. Näin väitetään ja ainakin toimillaan näyttää todistavan sen puolesta.
   Onhan hän itse lausunut eräässä puheessaan, ettei USA ole enää kristitty valtio.

   Tykkää

 2. JOs normaali ihminen paasaisi olevansa jeesus tai että hän tekee sitä tai tätä tehdessään rikoksen tai suunnitellessaan sellaista jonkun käskystä, se laitettaisiin mielisairaalaaan. Miksi nämä fanaatikot saavat paasata ja uhkailla muita ihmisiä?

  Tykkää

 3. JEHOVA JUMALA ON LUONUT TÄMÄN MAAPALLON JA SEN IHMISET HÄN YKSIN MÄÄRÄÄ POIKANSA JEESUKSEN KANSSA KUKA SAA ELÄÄ JA KUKA EI KUN TÄMÄ MAAPALLON HULLUUS LOPPUU JA ISLAMILAISEN KULTTUURIN ILJETTÄVÄT RAISKAUKSET JA MURHAT JEHOVA TUOMITSEE IHMISELLÄ EI OLE OIKEUTTA TEHDÄ PAHAA KELLEKÄÄN IHMISELLE SIKSI ISLAMIN VALE EI USKONTO OLLENKAAN JOKA ON IHMISYYTTÄ VASTAAN JA EI LUE EDES RAAMATTUA VAAN SEKSIHULLUN KIRJOITTAMAA KORAANIA JOKA KÄSKEE TAPPAA JA TUHOTA MAITA JA SEN IHMISIÄ
  ON KIELLETTÄVÄ KOKO MAAPALLOLLA KOSKA SE HALUAA TUHOTA KAIKKI MUUT KULTTUURIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Tykkää

  1. Vaarana voi olla, että nykyinen islamia kannattava presidentti ei suostukaan jättämään Valkoista Taloa. Onhan hän kävellyt kongressin yli jo useasti ja laadituttanut lakejaan. Aika näyttää, miten käy.

   Tykkää

  1. Toivottavasti, mutta pahoin pelkään, että jotain tapahtuu. Trumpin valinnan estämiseksi on budjetoitu 75 miljoonaa dollaria. Mitä kaikkia toimenpiteitä se kattaakaan, ei voi jättää huomioimatta. ”Hinnalla millä hyvänsä” antaa melko vapaat kädet toimia.

   Tykkää

 4. Muikamas polyteistejä. Palvovat kuunjumala Allahia, mustaa kiveä(Kaabaa)ja pedofiiliprofeettaMuhamedia. Eivät vaan tunnusta sitä.
  Islam on kultti syvyydestä. Hedelmistään puu tunnetaan ja islamin hedelmät on nähty. Muslimit ovat harhaanjohdettuja sieluja, jo pienestä pitäen rankasti aivopestyjä.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s