¨Jos jotkut eivät halua kunnioittaa paikallisia kulttuuriperinteitä, heidän pitäisi poistua.¨

¨Tämä on kaupunki jossa on länsimainen kulttuuri ja syvät kristilliset perinteet.

Italialaiskaupunki on saanut tarpeekseen. Paikallisviranomaiset Pontogliossa, Italiassa pystyttivät ympäri kaupunkia kylttejä, jotka kertovat tulijoille, että kaupungissa vallitsevat länsimaiset ja kristilliset arvot ja perinteet. Jos näitä ei halua kunnioittaa, olisi parempi lähteä.

Paikalliset sanovat ettei kylttejä ole suunnattu mitään uskontoa tai etnistä ryhmää kohtaan. Kyseessä ei siis ole islamofobia tai islamvastaisuus. Italia on kuitenkin yksi niistä maista jotka ovat joutuneet kohtaamaan Välimeren yli tulevan pakolaisliikenteen ensimmäisenä. Italiassa on ollut pakolaisten myötä massiivinen rikosaalto.

Paolo Bocchi: ¨Viime torstaina pystytimme kylttejä kaupungin sisääntuloväylille. Kyltit kertovat kulttuuriperinteistämme eivätkä ole suunnattu mitään uskontoa tai etnistä ryhmää vastaan.¨ Kenen tahansa joka tulee tänne läpikulkumatkalla tai asettuakseen aloilleen, pitää tietää meidän kulttuuriset sääntömme, hyväksyä ja noudattaa niitä.¨

Toinen Pontoglion asukas, Daniela Bertoli: ¨Jos nämä kyltit ovat synnyttäneet niin suuren keskustelun sosiaalisessa mediassa ja lehdistössä, se tarkoittaa että asia on ajankohtainen ei pelkästään täällä, vaan koko maassa.¨

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s