No niin, Pääministeri Sipilä. Sanoitte antavanne talonne pakolaisille vuoden alusta. Uusivuosi lähestyy…

Pääministeri Juha Sipilä julisti syyskuussa antavansa Kempeleen kartanonsa pakolaisille vuoden alusta. tik tak tik tak….

Vuoden alku lähestyy. Montako Syyrian sotaa pakenevaa somalia, afgaania, irakilaista jne, mahtaa päätyä asumaan Sipilän suureen taloon Kempeleellä, Kempeleessä? (valitse oma jälkiliitteesi) Tätä seuraa koko maailman media, kuten syyskuista ilmoitusta talon antamisesta ns. pakolaisten käyttöön.

Tämä lienee kiusallinen ja hankala tilanne pääministerille. Toisaalta vastuuta koko Eurooppaa kohtaavasta kriisistä ei voi sysätä yksin pääministeri Sipilän niskaan. Se mitä voidaan sysätä Sipilän ja kaikkien muidenkin Euroopan päättäjien niskaan, on itselleen ja muille valehtelu, täydellinen naiivius, historian ja politiikan lähihistoriankin ymmärtämättömyys ja ymmärtämättömyys islamilaisen kulttuurin suhtautumiseen Eurooppaa kohtaan viimeisen 1400 vuoden ajalla. Ei ole mitään käännekohtaa historiassa, jolloin islam muuttui ystävälliseksi tai myötämieliseksi Eurooppaa kohtaan. (Tai mitään muutakaan ei-islamilaista kulttuuria kohtaan.) Islam ei sisällä sellaista ajattelua. ISLAMIN YDIN ON MUITA USKONTOJA JA KULTTUUREJA VASTAAN KÄYTÄVÄ PÄÄTTYMÄTÖN SOTA: JIHAD.

Täysin vastuuton ja naiivi, populistinen lausunto upean talon lahjoittamisesta pakolaisille aiheutti esimerkiksi Lähi-idässä paljon mediahuomiota, joka lisäsi Suomen ja Euroopan houkuttelevuutta pakolaishuijauskohteena, sadoilletuhansille, tai jopa miljoonille ihmisille. Uutisotsikko: ¨Suomen pääministeri antaa talonsa maahanmuuttajille!¨ Arabiaksi ymmärrettynä, sen kaikkine vernakulaarisine nyansseineen, tarkoittaa suunnilleen: ¨Velliperseet haluavat että menet ja otat heidän maansa ja naisensa haltuusi, he maksavat että menet sinne loisimaan ja elät leveästi.¨ Varsinkin kun Lähi-idän mediassa ja sosiaalisessa mediassa on kuvailtu Pohjoismaita ja erityisesti Ruotsia paikkana jossa: ¨Saat rahaa ja kaiken mitä tarvitset. Asut loistohotellissa kunnes sinulle löydetään ilmainen asunto. Kristityt käyvät työssä ja maksavat elämästäsi.¨ Näitä mielikuvia on säestetty kuvilla vaaleista naisista ja pikkutytöistä. Pikkutyttöjen ja naisten ahdistelu, raiskaukset ja väkivaltarikokset ovat räjähtäneet käsiin ympäri Eurooppaa. Pommit ja kranaatit räjäyttävät ihmisiä kappaleiksi ja rynnäkkökiväärit niittävät viattomia siviilejä kuin heinää. Samaan aikaan EU-päättäjät kertovat meille islamin rauhanomaisuudesta. Valitettavasti sitä ei ole vielä milloinkaan esiintynyt islamin historiassa muita kulttuureja kohtaan. On outoa, että poliitikot lännessä puhuvat islamin rauhanomaisuudesta ja suvaitsevaisuudesta samaan aikaan kun islamin hengelliset johtajat itse kertovat päinvastaista sadoille miljoonille seuraajilleen.

Kun meidän omat päättäjät sitten kertovat teorioistaan, joiden mukaan esimerkiksi tarvitsemme pakolaisia nostamaan talouden jaloilleen, herää kysymys: Mistä tällaisessa silkassa valehtelussa on kyse? Jälkistrukturalistisessa mielessä:  tuulestatemmattuja kulttuurisia ja muita perusteluja annetaan asioille ja ilmiöille, lisäten niihin olemattomia syy-seurausmerkityksiä. Tilastojen valossa nämä ns. pakolaiset tulevat kuitenkin olemaan massiivinen rasite Euroopan taloudelle nyt ja tulevaisuudessa.

Eurooppalainen hallinto toimii syväänjuurtuneen kulttuurirelativismin, sosialistisperäisen, jopa stalinismia muistuttavan, tasapäistämiseen pakottavan ja sitä romantisoivan altruismin muodostaman illuusion vallassa, joka uskottelee itselleen: ¨kun olet joillekin kiltti niin he heräävät ja kiittävät sinua ja haluavat sitten liittyä porukkaasi.¨  Kaunis ajatus. Islamin suhteen valitettavasti tulos on päinvastainen ja johtaa juuri päinvastaisiin, islaminmukaisiin reaktioihin, koska ¨islam¨ ajattelee aivan eri tavalla. Ystävällisyys ja pehmeys nähdään heikkoutena ja oman järjestelmän, sharian, lonkerot isketään välittömästi kiinni täyttämään tyhjiötä, kun heikkoutta ja tilaa havaitaan. (vrt. no-go-zone alueet ympäri Eurooppaa, joista päättäjät ovat täysin tietoisia, mutta kieltävät niiden olemassaolon raivokkaasti.) Vihamielinen soluttautuminen eurooppalaiseen ja muihin ei-muslimiyhteiskuntiin on olennainen osa islamia, sen valtapyrkimyksiä ja suhtautumista muihin kulttuureihin.

Edellisen kaltaiseen Länsimaiseen,  illusionaaliseen, oman itsensä alentamisen ja muiden kohottamisen ¨velvollisuuden tunteeseen¨ sidottu psyyke ja ajattelutapa on meillä Pohjoismaissa tulos sosialistisluterilaisesta perinteestä. Esimerkiksi suomalainen ¨huono kansallinen itsetunto¨ on myös omalla tavallaan osa tätä syväänjuurtunutta mentaliteettia. Pitkällä aikavälillä tarkastellen massapsykoosia muistuttavaan tasapäistämisen tilaan suuntautuvat yhteiskuntamallit aiheuttavat usein totalitaarisia diktatuureja, joko omina toteutumisinaan tai itsensä vastareaktioina manifestoituvina ilmiöinä. (Myös islam on tällainen totalitaarinen hallintojärjestelmä!)

Siinä missä muut EU-päättäjät vaahtoavat kansalaisille islamista rauhan ja suvaitsevuuden uskontona, asettaen itsensä naurettavaan valoon, ainoastaan Unkarin pääministeri, Viktor Orban näyttää ymmärtävän asioiden todellisen laidan ja tuo myös tietämyksensä julki, kun miljoonat aggressiivisesti käyttäytyvät nuoret muslimimiehet joka puolelta islamilaista maailmaa, juoksevat kohti Eurooppaa, heille tarjotun Troijan hevosen ja verukkeen innostamina: Syyrian sodan pakeneminen! Miehet Bangladeshista ja Pakistanista, Afganistanista, Somaliasta, Irakista, Sudanista, Iranista, Libyasta, Libanonista, Marokosta, Egyptistä ja joka puolelta Afrikkaa. Päättäjiemme mukaan he ¨pakenevat Syyrian sotaa¨… Eurooppaan. Vai niin. Mistä johtuu tämän pakolaisvyöryn lähes sataprosenttinen muslimitausta? Miksi he kaikki tulevat islamilaisista maista ja miksi heistä 90% on miehiä? YK:n pakolaistilastojen mukaan, tavallisesti, maailmanlaajuisesti pakolaiset jakautuvat tasaisesti sukupuolen mukaan. Mistä johtuu tämä outo vinouma tilastoissa nyt?

Kuinka EU:n hallinto ja YK voivat olla niin naiiveja etteivät näe totuutta? Euroopan kansat jaetaan kahtia ja sisäiseen kaaokseen. (islamistien tavoite) Samaan aikaan muslimipakolaiset istuvat täysihoidossa ympäri mannerta nauttien kolme ateriaa päivässä ja saaden tukun käteistä kouraan.

Muslimimiehet joka puolelta maailmaa eivät ole kokoontuneet yhteen vastatakseen kutsuun paikata eurooppalaista kestävyysvajetta. Monet heistä ovat kokoontuneet yhteen islamilaisen sotahuudon ympärille: ¨allahu akbar¨ juosten kohti Eurooppaa. Pariisi: 13.11.2015: 130 kuollutta, 350 haavoittunutta. Suomi: 11.12.2015 Islamilaisen valtion terroristeja pidätetty Forssassa. Saksan poliisijohtaja: ¨Maassa on 8000 kovaksikeitettyä islamistia.¨ Terroristisia läheltäpititilanteita sattuu ympäri Eurooppaa viikoittain.

Hijra, on arabiankielinen sana joka tarkoittaa muuttamista toiseen maahan ja sen saattamista islamin alaiseksi ilman sotaa. Uskonnollinen Troijan hevonen? Käen pesimisilmiö? Juha Sipilä, odotamme vastauksia…tik tak tik tak…

(kuva:ppntori)

Mainokset

26 vastausta artikkeliin “No niin, Pääministeri Sipilä. Sanoitte antavanne talonne pakolaisille vuoden alusta. Uusivuosi lähestyy…”

 1. Eikö meidän päättäjillämme ole historian tuntemusta, eikä yleissivistystä. Konkreettiset teot puuttuvat vaikka pelonilmapiiri on jo käsinkosketeltava Suomessa. On vain ajan kysymys, koska yhteiskuntarauha rikkoutuu. Suomi ei ole enää itsenäinen, vaan eu:n talutusnuorassa menossa kohti sisällissotaa ja totaalista tuhoa.
  Kuinka voi olla, että päättäjiltämme puuttuu talonpoikaisjärki ja tilanteen kriittinen arviointi.
  Ei auta enää, että on keskusteltava avoimesti, tätä mantraa on jo kuultu
  tarpeeksi. Ja taas tuodaan ylen studioon Nazima ja kaikenmaailman husut puhumaan paskaa JA SUOMALAISTEN VERENPAINE NOUSEE.

  RAJAT KIINNI!

  Tykkää

  1. Aika pinnallinen on kirjoittajan historiantuntemus. Islamista hän kokee tietävänsä jotakin, mutta sekin jää tyhjän päälle, kun ei liiemmälti viitsitä edes vertailla islamia ja muita paimentolaisuskontoja.

   Tykkää

   1. Et vaivautunut kirjoittamaan mitään perusteluja tai vastaväitteitä artikkeliin liittyen, pelkän loukkaavan kommentin. Miten nämä mainitsemasi paimentolaisuskonnot ja niiden vertailu liittyvät pääministeri Sipilästä ja muslimipakolaisista kertovaan artikkeliin? Olisiko se jotenkin olennainen osa sitä, jonka uutisen kirjoittaja on suuressa epähuomiossa jättänyt tekemättä?

    Tykkää

 2. 99 prosenttii islaminuskoisista on aivan normaaleja mattimeikäläisiä. Se loppuprossa on tosin aivopestyjä perkeleitä. Paistaa hiukka rasismi tosta sun tekstistä läpi. Aikamoista vaikerointia.

  Tykkää

  1. Ainoastaan he, jotka ovat luopuneet islamista, voivat olla normaaleja. Sitähän ei kannata kuuluttaa, jottei uskonnollinen poliisi käy korjaamassa talteen. Jos asia olisi niinkuin sanot, niin kuinka tänne ovat eksyneet kaikki pedofiilit ja raiskaajat ja muut sekopäät.
   Hyvää Joulua! (vaikka joulu loukkaakin musulmaaneja, mutta ei yhtä paljon kuin heidän röyhkeytensä suomalaisia)

   Liked by 1 henkilö

  2. Arviosi mukaan silloin maailmassa olisi 15 miljoonaa kuvailemaasi aivopestyä perkelettä ja sen mukaan Suomeenkin olisi siis pelkästään tänä vuonna tullut noin 300 tällaista henkilöä!(ja Eurooppaan olisi tullut siis noin 10 000 tänä vuonna.) Se on aika pelottava luku ja se on juuri se uhka mistä olen yrittänyt ihmisiä varoittaa jo vuosia. Vaikutat olevan samaa mieltä kanssani. Valitettavasti tilastot kertovat vielä karumpaa kieltä ja monissa maissa ENEMMISTÖ muslimeista tukee ISIS:ta. Vihjasit että epäilet minun olevan rasisti. Muistuttaisin että ensinnäkään islam ei ole rotu. Kuka tahansa voi olla muslimi, rodusta riippumatta. Mitä tulee rasismiin, voin kertoa sinulle että 90% omista ystävistäni on ulkomaalaisia, eri värisiä ihmisiä eri puolilta maailmaa. Olen myös asunut islamilaisessa yhteiskunnassa useita vuosia. Minulla ei ole syytöksesi kaltaista taipumusta. Se onkin törkeä syytös ja valitettavan yleinen. Minusta rasistiksi haukkuminen on samankaltainen teko kuin rasismi itse.

   Pariisin verilöylyä muutama viikko sitten oli tekemässä 3 muslimipakolaista. 130 kuoli, 350 haavoittui.Jos nuo 3 saivat aikaan tuollaista, samalla kaavalla laskien 300 pelkästään tänä vuonna Suomeen tullutta kuvailemaasi aivopestyä perkelettä saisivat 13000 suomalaista hengiltä. Tiesitkö että Islamilainen valtio on ollut jo täydessä touhussa kuljettaa hermokaasuja ja muita joukkotuhoaseita Eurooppaan? Oletko valmis maksamaan hinnan ja ottamaan riskin? Entä mikä olisi viestisi lukuisille pakolaisten Suomessa raiskaamille ja mukiloimille naisille ja pikkutytöille ja heidän vanhemmilleen?

   Tykkää

 3. Sipilähän ei luovuta tölliään yhtään mihinkään, vaan saa siitä muhkean korvauksen ja taka-ajatuksena on varmaankin koko paikan peruskorjaus, veronmaksajien piikkiin tottakai, sen jälkeen kun mökki on sotkettu ja rikottu asuinkelvottomaksi. Umpikiero lestadiolainen porvaripääministerimme vois hakee köyttä ja rasvaa henkilökohtaiseen ratkaisuun ja ottaa kätyrinsä kaveriksi. Kovastihan tuo puolustelee paskaa puhuvaa vvm stupidoa jonka ylimielisyys on vailla vertaa ynnä apina on tyhmä kun aidan tolppa…

  Tykkää

 4. On kuitenkin todella valtavaa ja siunattua että osa näistä Suomeen tulleista on löytänyt Jeesuksen Kristuksen pelastajakseen ja vapahtajakseen ja tätä myöten saaneet rauhan elämäänsä. Meidän kristillisenä valtiona tulisi unohtaa uskonnollinen suorittaminen ja löytää terve raamatullinen oppi. Tajuta se että Jumala on vanhurskautta rakastavien puolella.

  Tämä maailma tulee menemään huonommaksi ennen kuin paranee. Tarkoittaen että Ilmestyskirjan ennustukset toteutuvat ennen Jeesuksen tulemista. Mukaanlukien nämä tapahtumat joita maailmalla parhaillaan tapahtuu.

  Tarkoituksen ei missään nimessä ole käännyttää tai paasata kenellekkään, vaan kehoitan ottamaan Raamatun ja lukea ja punnita itse. Raamattu tarjoaa pelastuksen sielulle, rauhan ja toivon. Se että ihminen uskoo Jeesukseen, kuka kuoli ristillä sovittaakseensa meidän syntimme (joka on tapahtuessaan maailman kaikkeuden kaunein ja suurin sankarityö!), ei saa häntä menettämään mitään. Päätä uskoa ja kutsu Jeesus Kristus elämääsi ja usko Hänen ylösnousemukseensa; jos mitään ei tapahdu niin et ainakaan ole menettänyt mitään. Jeesus tuli syntisiä varten ja sitä me kaikki, ihan jokainen olemme.

  Siunausta teille jokaiselle lukijalle ja sivun ylläpitäjälle. (Pahoittelen mahdollisia kirjoitus virheitä.)

  Liked by 1 henkilö

 5. Alkakaa ajaa muslimit ulos sinne mistä he ovat tulleetkin. Afrikka on heidän kotiseutuaan. Suosittelen heitälä lämpimään isoon maahan, jossa heille riittää töitä palauttaa Afrikka muinaiseen kuntoon kasvavaksi paratiisiksi.

  Ruotsissa annetut muslimien uhkailut pitää ottaa vakavasti. Tämä Orja Äiti Hagar ON juontajana tällä henkisesti sairaalla kansalla. Poistakaa paha keskuudestanne.

  Tykkää

 6. Ääri-islamistit (jihad,isis yms.) ovat ihan ihan eri asioita toisiinsa verrattunna. Ääri-islamistit raiskaa,tappaa, pahoinpitelee, ja tekevät rikoksia. He pitävät tekojansa oikeina ja ajattelutapaansa.He uskovat Allahiin=Yksi ainoa jumala. Mutta niin uskovat islamilaisetkin. Ja tiedoksi:Lukeeko koraanissa: Raiskaa, tapa, pahoinpitele, tee pahaa. Ei lue.Vika ei ole koraanissa vaan ihmisen päässä.Ja keiden:ääri-islamistien. Ja te jotka täällä haukutte,ottakaa edes asioista selvää..Todella naurettavaa lukea teidän osan kommentteja, ei toki kaikkien. 🙂 Ja haluan heti sanoa muutaman asian.Kyllä minut on yritetty raiskata.Minua on pahoinpidelty satoja kertoja: koulukaverit ja vähän lähempääkin löytyvät. Ja kyllä minua on uhattu tappaa ja paljon muuta.. HE OLIVAT SUOMALAISIA.Ja tätä on muutama muu todistanutkin ja puolustanut.

  Uimahallissa olen nähnyt miehen kusevan altaaseen kun istui reunalla.Tämä tapahtui Seinäjoella.Olen kahden myös nähnyt harrastavan seksiä uima-altaassa.Yksi tarrannut rintoihini uutena vuotena kotimatkalla,mieheni antoi hänen kuulla kunniansa. Nämä olivat myös suomalaisia.

  Mistäkö puhun? Minun lähipiirissä on islaminuskoisia.He ovat myös ääri-islamisteja vastaan.

  Vielä yksi asia,ennenkö puhutte:Ottakaa Faktat eka tutuiksi. 😉

  Tykkää

  1. Kyllä koraanista löytyy kaikki mainitsemasi asiat, käskyt raiskata ja tappaa ”vääräuskoiset” jos eivät käänny islamiin, ottaa orjia ja määritellään naisen asema miehen omaisuutena ym. ym.
   Ehkä muslimiystäväsi eivät ole kertoneet sinulle totuutta. Ehkä sinun
   olisi hyvä ottaa asioista selvää, älä syytä muita omasta tietämättömyydestäsi.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s