Itsemurhapommittajanaisille palkkio paratiisissa: Mies jolla seisoo koko ajan

Kaikki tietävät, että islam lupaa palkkioksi miespuolisille itsemurhapommittajille, jotka tappavat esimerkiksi kristittyjä ja juutalaisia, 72 neitsyttä paratiisissa. Mutta mikä onkaan naisterroristien palkinto?

Palestiinalainen uskonnollinen johtaja, Sheikh Mashhoor bin Hasan Al-Salman sanoo: ¨Jokainen itsemurhaiskuun osallistunut nainen saa paratiisissa palkkioksi nuoren miehen jonka penis ei koskaan taivu. Profeetta Muhammed sanoi: ’Paratiisin asukkailla on vaatteet jotka eivät koskaan kulu, nuoruus joka ei koskaan katoa ja penis joka ei koskaan taivu.’ Siten nainen voi harjoittaa seksiä tämän vahvan miehen kanssa, mutta hänellä ei saa olla useita miehiä jotka vuorottelisivat.¨

Miehet saavat kuitenkin vuorotella 72:n neitsyensä kanssa. Islamin oppineiden mukaan neitsyys palautuu joka kerta kun mies yhtyy neitsyen kanssa uudestaan.

Khushal Khan

Perinteinen musliminaisen asu

Naisten tekemät terrori-iskut ovat voimakkaassa nousussa. 2015 naisten tekemissä terrori-iskuissa on kuollut jo ainakin 444 ihmistä. 2014 vastaava luku oli 174, ja vuonna 2013 kuolonuhreja näissä naisten tekemissä iskuissa oli 51. (University of Chicago:Project On Security and Terrorism)

Buying at the dry goods market

Kuvassa Afganistanilainen tori. Burkaan pukeutuvien sukupuolta voi olla vaikea varmistaa. Esimerkiksi Islamilaisen valtion terroristimiehet ovat usein käyttäneet burkaa valeasuna.

(lähde:dailycaller, kuvat: Khushal Khan, HD)

3 vastausta artikkeliin “Itsemurhapommittajanaisille palkkio paratiisissa: Mies jolla seisoo koko ajan”

  1. No, no! Kuhan uhkailet. Siitä syntyisi sellainen soppa, missä sulta revittäis silmät päästä, kuten lupaamiltasi kavereiltasikin. Tai sit joudut vankilaan rasismista ja uskonrauhan häiritsemisestä(?). Kyllä pykälissä löytyy, jos olet enää siinä vaiheessa hengissä. Ja lusisit vielä pelossa l. pelkureitten tapaan eristyksessä. Heh, matut nauraa koko maalle, kuten ”lähes koko Euroopallekin”. Esim. Viro, Puola ja Unkari ovat ottaneet oikean linjan ja vaikuttavat olevansa tosissaan. – Balkan on myös sellainen paikka, että tuskin matuja pahemmin kiinnostaa mennä sinne loisimaan. Onhan noita, toki muitakin valtioita, joilla on järkevät päättäjät. Suomi on tässä esimerkkinä surkeudesta. ja päättäjistä vailla munaa.ja järkeä. Lahjottuja rikollisia ja pelkureitakin vielä. Maansa myyjät, jotka ovat saaneet minutkin ”häpeämään suomalaisuutta” siten, etten viitsi/kehtaa kertoa ulkomailla esim. mistä olen kotoisin.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s