Professori: ¨Naiset eivät saa lisätä miehiä kavereiksi tai kommentoida Facebookissa.¨

Naiset eivät saa lisätä miehiä kavereiksi tai kommentoida Facebookissa.

Entisenä ministerinä tämä professori tietenkin tuntee nämä asiat. Jäi epäselväksi onko kyseessä Egyptin valtion virallinen kanta, vaiko pelkästään islamin lain, sharian kanta tai fatwa.

Tohtori Salem Abdul Jalil, entinen varavaltiovarainministeri ja nykyinen islamilaisten tieteiden professori Egyptin kansainvälisessä yliopistossa, sanoo, että on vastoin islamin lakia jos naiset lisäävät miehiä kavereiksi Facebookissa.

Professorin mukaan: ¨Chattaileminen Facebookissa on suurin syy sosiaalisten ongelmien takana, jotka johtavat avioeroihin. Miesten ja naisten välinen chattailu on aviorikoksen muoto.¨ Hänen mukaansa naiset eivät saa laittaa kuviaan millekään sosiaalisen median sivustolle internetissä.

¨Miesten ja naisten kanssakäymiset perheen ja työn puitteissa ovat hyväksyttäviä, mutta kaikki sen yli menevä on ¨paholaisen jalanjäljissä kävelyä.¨

Hänen mukaansa naiset eivät myöskään saa kommentoida Facebookissa kirjoituksia tai uutisia, vaan heillä on ainoastaan oikeus lukea ilman muuta osallistumista sosiaaliseen mediaan.

(lähde: Morocco World News)

Mainokset

12 vastausta artikkeliin “Professori: ¨Naiset eivät saa lisätä miehiä kavereiksi tai kommentoida Facebookissa.¨”

  1. Mitä noi täällä tekee??? Ei mitenkään sovi suomalaiseen, saamelaiseen, karjalaiseen tai mihinkään muuhunkaa Pohjoiseen mentaliteettiin. Nyt meni viimeistään boikottiin kaikki muhamettien pixxapaikat ja kepapilat. Sorry vaan, ei mitään henk. koht.m mutta meneillään oleva (äly)vapaa EU-politiikka vaatii poliittisia tekoja myös kansalaisiltaan!

   Tykkää

 1. Minun järkeni ei riitä ymmärtämään näiden muslimien järjenjuoksua. Onko naisten tehtävä toimia jonkinmoisina synnytys automaatteina.

  Tykkää

  1. Ilman muuta pelkkiä, synnytysautomaatteja.Sen näkee täällä Helsingissä jokainen huntupää ja muslimin kainalossa kulkeva kotimainen ovat vatsapystyssä ja me annetaan äitiyspakkauksia ja rahallista tukea että muslimiväestö täällä vain lisääntyisi ja saadaan se kaivattu moskeija tänne kiljumaan.Voihan saatana tule ja pelasta!

   Tykkää

  1. Olen samaa mieltä, enemmän tulee
   tietoa muslimeista ja Islamin
   uskosta saa vahvistuksen siihen että lähentelee rikollisjärjestöjä. Nyt on
   viimeinen hetki jokaisen tutkia tarkkaan ja perusteellisesti mitä kaikkea tähän liittyy eikä sinisilmäisesti hyväksyä näitä rättipäitä ennenkuin isänmaastamme tehdään muslimien valtakunnta. Sitäkö me haluamme? Tämä kaikki on heidän taktikointia.👿

   Tykkää

   1. Jep. Näin on. Lisääntyvät vauhdilla. Naiset alistetaan hyväksymään miehen tahto. Islami on myös politiikkaa. Kaikki halutaan alistaa islamille ja sharia laille.

    Tykkää

 2. siis yksinkertainen toimintamalli.. muhamettilaiset lisääntyy ja kristityt näivettyy,kunnes aukeaa paikka iskeä.. imaami-agitaattorit jauhaa yötäpäivää djimmejä,sitten otetaan valta..yksinkertaista! yllätyin vaan,miten vauhdilla se etenee..

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s