Islamilainen valtio räjäyttää miehet videolla jonka nimi on: ¨Rinnan parantaminen¨

Islamilainen valtio sitoo miesten rintaan räjähteitä ja valelee heidät bensalla. Varoitus: Video on erittäin raaka. Ei heikkohermoisille.

Uhrit ovat kilpailevan terroristijärjestön jäseniä, mikäli tämä tieto lohduttaa katsojia.

Tällaisista asioista uutisointi on surullista hommaa. On kuitenkin tärkeätä, että ihmiset saavat kaiken mahdollisen tiedon myös tästä islamin suuntauksesta, mitä Islamilainen valtio harjoittaa.

Näitä raakuuksia on nähty jo paljon. Islamilaisen valtion taistelijoita on myös Euroopassa, joidenkin lähteiden mukaan jopa tuhansia. Miksi Obama ja Turkki pyrkivät todellisuudessa estämään näiden terroristien tuhoamisen? Eivätkö raakuudet jo riitä?

 

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Islamilainen valtio räjäyttää miehet videolla jonka nimi on: ¨Rinnan parantaminen¨”

  1. Kyseessä on terroristinen rikollisjörjestö joka esiintyy väärennetyllä nimellä. Se ei ole oikeasti islamin uskonnollinen tulkinta sen enempää kuin valtio. Sitä eivöt tunnusta muut valtiot eivätkä uskonnolliset järjestöt.

    Tykkää

    1. Islamilaisen valtion harjoittama islam on ns. kirjaimellista. He harjoittavat uskontoa aivan kuten sen perustaja Muhammed. Siten siihen sisältyy niitä samoja asioita mitä Muhammed itse teki: ryöstelyt, massamurhat, päiden ja raajojen katkominen, seksiorjat, lasten raiskaamiset jne. Sekä äärimmäinen viha ja väkivalta ei-muslimeita kohtaan. Kaikki nämä ovat aina olleet osa islamilaista kulttuuria Muhammedin asettaman esimerkin mukaisesti.

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s