Islamilaisen valtion uusin fatwa: Downin syndroomaa kärsivät ja muut kehitysvammaiset tapettava

Vaikuttaa siltä, että Islamilainen valtio ei todellakaan säästä ketään.

Shariatuomarit ovat antaneet fatwan jonka mukaan downin syndroomaa potevat ja muut kehitysvammaiset pitää tappaa. Heti fatwan määräämisen jälkeen terroristit ovat tappaneet jo ainakin 38 vauvaa myrkkyruiskeilla ja tukehduttamalla.

Sharialautakunnan fatwa käskee tappaamaan kaikki vastasyntyneet joilla on downin syndrooma tai jokin epämuodostuma, sekä kaikki kehitysvammaiset lapset. Fatwan antoi Saudi Arabialainen Abu Said Al Jazrawi.  Sharialautakunnan mukaan suurin osa vammaisista lapsista on synytynyt kun ulkomaalaiset taistelijat ovat menneet naimisiin irakilaisten ja syyrialaisten naisten kanssa.

(lähde breitbart,kuva: jennifer 1982)

 

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Islamilaisen valtion uusin fatwa: Downin syndroomaa kärsivät ja muut kehitysvammaiset tapettava”

 1. Kehitysvammaisilla on tietenkin oikeus elää, jokaisen sivistyneen maan velvollisuus on pitää huolta heikommistaan. Shariatuomarit edustavat
  ”uskontoa”, joka on epäinhimillinen ja josta puuttuu hyvyys, armo, ilo ja kaikki myönteisyys. Kun he toteuttavat tätä fatwaa, niin heillä riittää työsarkaa, koska heidän keskuudessaan on todella paljon sukurutsauksen aiheuttamia sairauksia (vuosisatoja menty naimisiin serkkujen kesken). Jos tämä fatwa ei riitä maltillisten muslimien vastareaktiohin, niin ei voi muuta sanoa, kuin samaa paskasakkia kaikki.

  Tykkää

 2. Eipä niistä Arabian tai lähi-idän maista koskaan mitään hyvää kuulu. Ties kuinka kauan on jatkettu loputonta kostamista ja sotimista eri ryhmittymien kesken, aivan kuin heillä ei olisi edes mahdollisuuksia tulla jo nykyaikaan ja omaksua jotakin inhimillistä sivistyneisyyttä. Heidän ”uskonnossaan” on edelleen lakeja, jotka on asettu ehkä tuhansia vuosia sitten ja jotka eivät perustu mihinkään järjellä ymmärrettävään oikeudenmukaisuuteen ja inhimillisyyteen.

  Tykkää

 3. Tämä alkaa muistuttaa natsien valtakauden alkua.. Se vain, että nyt kohteena ei ole vain juutalaiset, vaan kristityn sekä vammaiset. Uusi adolf hitleri on syntynyt näemmä.

  Tykkää

 4. Islam tekee kyllä oikein,vammaiset,monisairaat saisivatkin joutaa hirttonarun jatkeeksi.Ei ole mitään hyvää sanottavaa kyseisistä ihmisryhmistä.Itselläni ainakin huonoja kokemuksia näistä.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s