Tornion ongelmat valuvat myös Ouluun

Valuuko Torniosta myös rekisteröimättömiä tapauksia, ns.pakolaisten mukana tulevia, mutta joukosta katoavia yksilöitä, jotka päätyvät Oulun, lähimmän kaupungin pusikoihin ja kaduille? Kuinka paljon Tornion raja vuotaa ja päästää maahan niitä, jotka eivät edes rekisteröidy ja jätä turvapaikkahakemusta?

Muualla Euroopassa tästä näyttäisi olevan jo paljon kokemusta. Niin sanotut pakolaiset kurvailevat ympäri Eurooppaa takseilla ja häviävät omille teilleen. Ruotsikin kadotti juuri joitakin pakolaisia. Onneksi määrä oli kuitenkin vain 14 000. Suomen valtamedian ja valtiovallan piittaamattomuus tästäkin seikasta on käsittämätöntä. Jos Ruotsista katoaa 14000 ihmistä, olisiko mahdollista, että heitä saattaisi löytyä myös täältä ’Itä-Ruotsin’ metsämailta?

Juha Sipilän fantasiat ylevästä pakolaisherrainkartanosta Oulun kupeessa, Kempeleessä tai Kempeleellä (valitse oma jälkiliitteesi.) kärsivät megatappion jo ennen Kempeleläisen pikkutytön raiskaustapausta. Jokainen oululainen tietää jo mitä Ruotsista jatkuva pakolaisvirta on merkinnyt kaupungille ja Oulun lähiympäristölle: Lisääntynyttä väkivaltaa, seksuaalista ahdistelua, ryöstöjä jne. Kuinka monta Kempeleen raiskaustapauksen kaltaista ¨yksittäistapausta¨ tarvitaan, jotta herätetään päättäjät ja kansalaisille sallitaan taas normaalit, turvalliset rutiinit, kuten kadulla kävely koulu- tai työmatkalla?

Ookkona Oulusta? Syökkönä valheita?

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s