Suomi: Muslimeiden helvetti!

 

Toisin kuin esimerkiksi naapurimaassa Ruotsissa, missä islamisaatio ja libanonisoituminen ovat täydessä ja ehkä pysäyttämättömässä vauhdissa, Suomessa asiat ovat vielä toistaiseksi paremmin, ainakin kantaväestön kannalta. Suomalaisia ei ole niin helppo nujertaa.

 1. Suomalaiset ovat ystävällinen ja kiltti kansa. Mutta vaarallinen ja aggressivinen nurkkaan ajettuna ja puolustautuessaan itseensä vihamielisesti suhtautuvia kulttuureja vastaan. Sen ovat kokeneet niin itäiset kuin läntiset naapurimme vuosisatojen saatossa, pyrkiessään sortamaan ja saattamaan orjuuden ikeen alle rakkaita maita ja mantujamme… ja niitä asuttavia ihmisiä, meitä suomalaisia.
 2. Salla, -54C, saattaa olla tyypillinen päivälämpötila talvella maamme luonnonkauniissa pohjoisosissa, esimerkiksi Sallan alueella. Tosin jatkuvasti vallitsevan pimeyden vuoksi kylmyyttä on vaikea edes nähdä, silmien jäätyessä kiinni. Näitä rajuja olosuhteita on vaikea kuvitella islamille suotuisana elinympäristönä. Kylmyys saattaa olla niin rajua, että joskus jopa aan ja oon pilkut jaavat ullattaen pois sanoista pahimmiltakin jakattajilta ja raakyjilta.
 3. Saunassa on kuumempaa kuin Saharassa. Siellä ollaan ihan iloisesti kylpemässä yhdessä perheen, ystävien, työkavereiden ja muiden rakkaiden kesken. Kaikki me, yhdessä suuressa ja iloisessa porukassa sukupuolesta riippumatta, alastomina, raiskaamatta kaveria, naapurin mattia tai liisaa, kylvemme yhdessä ja ruoskimme toisiamme koivunoksilla. Suomalaisessa saunassa piisamit vilkkuvat ja jortikat heilahtelevat vapautuneesti järveltä puhaltavassa iltatuulessa. Normaalisti kuolonuhreilta vältytään.
 4. Täällä ei tykätä kyttyrää juuri mistään. (Yksi poikkeus: Kamelin paska yleisillä paikoilla.)
 5. Suomen lainsäädäntö saattaa harhauttaa aluksi. Esimerkiksi jengiraiskauksesta ulkomaalaissyntyiset tuomitaan tyypillisesti yhdyskuntapalveluun ja ehdonalaisvankeuteen. Näiden jopa useita kuukausia kestävien räväköiden ja modernien rangaistusten jälkeen, jotkut, tavallaan itse ¨uhrimaiset¨, ja muut uskontonsa puolesta raiskanneet henkilöt saattavat saada pitkiäkin yhteiskunnan määrittelemiä ja kontrolloimia lisärangaistuksia, kuten asunnon, pullean kasan käteistä, sekä työpaikan etusijalla kantaväestöön nähden. Psoriasiksesta kärsivät, Syyrian sotaa pakenevat raiskaajat, voidaan jopa pakottaa kahden viikon Kanarianmatkoille vasten tahtoaan. Jokaisen maahanmuuttajan on syytä kuitenkin pitää mielessään suomalainen jokamiehen oikeus, joka käsittää monia muotoja, kuten aggressiivisten villipetojen ampumisen omalla tontilla.
 6. Suomessa hankkeilla oleva uskonnollinen vero, jota kaavaillaan islamilaisille organisaatioille maksettavaksi, on vain 1,5%. Kyseessä on siis pieni myönnytys ihmisten palkasta. Jos esimerkiksi bruttopalkkasi on 50 000€ vuodessa,maksat vaivaiset 750€ moskeijallisveroa vuodessa. Summan ollessa näin pieni, se tuskin tulee herättämään suurempaa polemiikkia. Siten kuitenkaan muslimit eivät saa Suomessa niin paljon verotuloja kuin omissa maissaan kristittyjä ja juutalaisia riistämällä. Esimerkiksi Ruotsissa asiat on muslimeille paremmin: Moskeijallisveron lisäksi on kirkkoja joista poistetaan kaikki kristittyjen symbolit, kuten ristit ja krusifiksit. Ne halutaan korvata islamilaisilla symboleilla. Kirkon kristitty toiminta saatetaan toisaalta keskeyttää, koska kristinusko loukkaa muslimeita jo olemassaolollaan.
 7. Muslimien on vaikea työllistyä Suomessa. Työmarkkinatilanne on Suomessa hankala, toisin kuin esimerkiksi Tanskassa, missä jopa 5% naispakolaisista on saanut työpaikan neljän vuoden maassaolon jälkeen. Miespuoliset pakolaiset vaikuttavat olevan vielä ¨kuumempaa valuuttaa¨ Tanskan elinkeinoelämässä lähes 20% työllisyysasteella.
 8. Suomen valtion kanta on se, että monet pakolaiset ovat erittäin korkeasti koulutettuja koneinsinöörejä, hammaslääkäreitä, juristeja jne., joiden työllistyminen on erittäin helppoa ja suuri piristysruiske talouselämälle taistelussa kestävyysvajetta vastaan. Mutta voimmeko luvata näitä loistoduuneja maahantulijoille lähellekään siinä mittakaavassa kuin esimerkiksi Tanska? Tuskin.
 9. Suomalaiset ovat Euroopan älykkäin kansa tutkimusten mukaan. Se tarkoittaa sitä, että meitä ei loppuviimeksi kuseteta kovin helpolla. Tämä olisi hyvä muistaa niiden jotka eivät ole älyllisesti samalla tasolla.
 10. Jos suomalaisille vittuilee liian kauan, seuraukset saattavat olla yllättäviä. Tyypillinen suomalainen nostaa penkiltä 120kg, miehet 150kg. Suomalainen nainen on nyrkkeilyn maailmanmestari. Jari Bull Mentula ja Urhea-Anna asuvat Suomessa.
 11. Suomalainen ruoka on erittäin pahaa. Suurin osa ruokalajeista valmistetaan sianverestä ja viinasta.
 12. Suomessa kaikki ovat tasa-arvoisia. Islam ei salli tasa-arvoista rinnakkaiseloa.

Polar_Bear_Mother_and_Cubs_detail

Pääkaupunkiseudun eläimistöä: Perhe kävelyllä, Kallio, Helsinki (kuva: Alistair Rae)

Saunassa

 

Pekka Halonen: Saunassa

Onko saaveissa sianverta ja pontikkaa?

Muita kiinnostavia artikkeleita:

Japani: Muslimeiden helvetti

Japani: Muslimeiden helvetti osa II

Angola: Muslimeiden helvetti

Saudi Arabia: Muslimeiden helvetti

 

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Suomi: Muslimeiden helvetti!”

 1. Minä allekirjoitan 1. pykälän.
  Muut ovat vajakkien – siis näennäisten suomalaisuuden puolestapuhujien – sonnanlevitystä.
  Osa meistä ei vaan ole koulutettuja ja se johtaa kaltaisiisi komentteihin.
  Minä muuten itse asiassa kannattaisin teidän irtoamista Suomesta.
  Perustaisitte oman Lapin valtion. Tietojeni mukaan teillä olisi 75 000 asukasta.
  9000 suomen lappalaisia. Minulle sopisi. Mitä Vittua meitin tarvii tupata Lappiinb satoja miljoonia joka vuosi. Hoitakaa hommat ite siellä.

  Tykkää

 2. Hommatkaa siellä keräys, että se Rovaniemen kenttä saatais maakuntahallintoon. Lappeenrannasssa tehtiin.
  Tehkää Lapista oma valtio. Mua ei kiinnosta.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s