Itsemurhaisku Espanjan lähetystöön

Afgaanit muodostavat yhden suurimmista ryhmistä, Suomeen laittomasti pyrkivistä ns. ¨Syyrian sodan pakolaisista.¨

Espanjan synti lienee se, että se taisteli 800 vuotta vapautensa puolesta ja saavutti sen, heitti muslimivalloittajat ulos ja rakensi uuden, eurooppalaisiin arvoihin perustuvan valtion. Islamilainen maailma ja islamilainen LAKI pitävät Espanjaa islamille kuuluvana alueena. Islamin lain mukaan alue, joka on kerran kuulunut islamille, pitää saada takaisin sodan kautta, rauhan solmiminen on kiellettyä kunnes tavoite saavutetaan. (Pelkästään tämän lauseen ymmärtäminen kertoisi länsimaiden päättäjille ne todelliset syyt suureen osaan maailmalla riehuvista konflikteista.)

Tämä sama laki koskee (islamin mukaan) myös monia muita maita: Intia, Kreikka, Unkari ja Balkanin maat ja tietenkin islamin lempivihollinen: Israel.

Video: Itsemurhaisku Espanjan lähetystöön Kabulissa: Useita uhreja on viety sairaalaan. Soittivatko Espanjalaiset Flamencoa kitaroillaan liian äänekkäästi? Oliko Paellassa liian paljon katkarapuja? Mikä oli heidän syntinsä islamin silmissä?

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s