Englanti: Poliisi joutuu kysymään luvan partiointiin muslimijohtajilta

¨Prestonissa on alueita missä meidän pitää ottaa yhteyttä paikallisiin muslimijohtajiin jos haluamme partioida.¨ Poliisijohto on kehoittanut poliiseja välttämään uniformun käyttöä myös tietyillä Lontoon alueilla työmatkalla aamuisin ja iltaisin.

Chief Inspector, Tom Winsor, kertoo: ¨On joitakin muiden taivaiden alla syntyneitä yhteisöjä, joilla ei ole poliisin kanssa mitään tekemistä. En halua nimetä näitä yhteisöjä, mutta he ovat eri kulttuurista ja haluavat itse toimia omina poliiseinaan. On kaupunkeja Midlandsin alueella minne poliisit eivät mene, koska heitä ei koskaan soiteta sinne. Emme kuule mistään ongelmista koska heillä on oma, yhteisön sisäinen laki.¨

Turvallisuusekspertti sanoo: ¨Pitää olla enemmän varuillaan tietyillä alueilla väestörakenteen ja radikalisoitumisen vuoksi, ehdottomasti. Jos joku väittää toista, hän hautaa päänsä hiekkaan eikä huomioi todellisuutta. Islamisaatio on todellista.¨

Suomessa esimerkiksi Jussi Halla-aho on varoittanut muslimighettojen syntymisestä. Ruotsissa näitä ghettoja on jo nyt, samoin Ranskassa ja lähes kaikissa Länsi-Euroopan maissa. Ruotsin poliisilautakunnan mukaan maassa on ainakin 55 NO-GO-ZONE aluetta joissa on vaarallista liikkua. Kukaan ei halua tätä ilmiötä Suomeen, toivottavasti. Yleiseurooppalainen islamin edessä pokkurointi ja mielistely on ollut massiivinen virhe ja osatekijä integroitumisen täydelliseen epäonnistumiseen.

(lähteet: breitbart, dailymail. kuva: adrian pingstone)

 

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Englanti: Poliisi joutuu kysymään luvan partiointiin muslimijohtajilta”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s