Uutissivuston kohuväite! Naispoliisi raiskattu Hennalan pakolaiskeskuksessa?

Uutissivusto Tundra Tabloids kertoo luotettavasta lähteestä jonka mukaan alakynteen jäänyt naispoliisi raiskattiin Lahden Hennalan pakolaiskeskuksessa ja poliisi on pakotettu vaikenemaan asiasta. Riippumaton Media ei ole voinut vahvistaa tietoa.

Tundra Tabloidsin mukaan lähde kertoo:

¨Poliisipartio lähetettiin kun ylivoiman eteen joutunut naispoliisi oli raiskattu. Asiasta ei olla tehty julkista, ettei aiheutettaisi ’lynkkausmielialaa.’Tutkikaa asia itse. Minä en voi levittää tätä esille koska teen läheistä työtä poliisin kanssa tietyllä tavalla, mutta poliisin keskuudessa tällaisen tapahtuman ei voi sallia jäädä peitellyksi.¨

lähteen mukaan: ¨Jotkut poliisit ovat todella vihaisia peittelyn takia.

Video on kuvattu keskuksen sisällä sen jälkeen kun poliisi joutui käyttämään kyynelkaasua.

Poliisihallituksen poliisitarkastaja Marko Savolainen ihmettelee, ettei rikosilmoitusta ole tehty, jos tilanteessa on käytetty pamppua ja kaasua. On käytäntö että rikosilmoitus tällaisissa tapauksissa tehdään, kun poliisi joutuu käyttämään voimakeinoja.

Aikaisemmin YLE:n haastattelussa poliisitarkastaja Marko Savolainen analysoi Hennalan tapahtumia:

¨Jos itse olisin poliisipartiossa ja löisin ihmistä patukalla sekä antaisin kaasua, niin siinä tapauksessa kohde joutuisi myös kiinniotetuksi virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Jos poliisimiesten päälle on käyty, se on ilman muuta rikosasia,¨ sanoo Savolainen.

Savolainen korostaa, ettei tunne tapauksen yksityiskohtia. Kaiken kaikkiaan hän pitää Hennalan tapausta erittäin harvinaisena.

¨Tällaisia tapauksia, jossa viisikymmentä miestä tulee niin, että muodostuu uhkaava tilanne, on ollut muutamia. Niistä on päästy keskustellen ulos, eikä väkivaltaa ole käytetty. Mutta se, että olisi joutunut käyttämään voimaa päästäkseen ulos, on oman käsitykseni mukaan ainutkertaista¨, sanoo poliisitarkastaja Marko Savolainen.

Tundra Tabloids

 

49 vastausta artikkeliin “Uutissivuston kohuväite! Naispoliisi raiskattu Hennalan pakolaiskeskuksessa?”

  1. Miksi vaietaan yleensä kenenkään raiskauksesta?? Suvakit huusi alkuun ettei mamuista tule ongelmia 🙂 oisko nämäkin jo ottanu pään pois perseestä.

   Tykkää

  1. No siis kun sanot mamu niin mitä tasan tarkoitat? Tarkoitatko kaikkia maahanmuuttajia vai turvapaikanhakijoita? Jos maahanmuuttajia tarkoitat niin varmaan monelta suomalaiselta varastat äidin tai isän, ihan veroja maksavan, kunnollisen kansalaisen, jota et välttämättä itse kutsuisi mamuksi sillä perusteella että tulee esim. irlannista eikä lähi-idästä.

   Tykkää

   1. Jopas nyt vääntämään sanasta mamu! Jokainen joka ei ole suomalainen on mamu, mutta on eriasia jos on avioliiton kautta muuttanut tänne ja saanut lapsia. Että sellasta! Taidat nyt olla hieman huomionjanoinen kommentoija!

    Tykkää

   2. Monelta?
    3% ehkä.
    ja loput 97% heistä iphone turvapaikanhakijasta on pelkkä väkivallan ja sorron kasvualustaa…

    Tykkää

  1. Hassu fakta: Ihmisen omistaminen on Suomessa laitonta. Toki on syytä kyseenalaistaa hallituksen toiminnan eettisyys ja järkevyys. Hallitus haluaa luoda luokkayhteiskunnan ja porvarit pyrkivät painamaan työvoiman palkat alas tekemällä työvoiman ylitarjontaa. Se ei ole mielestäni reilua. Jostain syystä hallitus tuo työvoimaksi pääasiassa miehiä kulttuurista jossa naisen voi (toisin kuin siis Suomessa) omistaa ja jossa kulttuuriin on iskostettu vahva patriarkaalisuus. Se ei ole järkevää.

   Tykkää

 1. Eiköhän nämä äärioikeiston valheet ole nähty. Valehtelua, murhapolton yrityksiä ja tuhopolttoja ympäri maata. Toivovat sisällissotaa ja joukkomurhia. Kaukana ovat ne 90-luvun ajat kun skini saattoi olla vielä ihan leppoisa ja vekkuli kaveri. Täälä hyvää esimerkkiä nykymenosta: http://vihamuki.tumblr.com/

  Mikä meni vikaan? Äärioikeisto on käytöksellään estänyt järkevän keskustelun alusta asti. Tämäkin sivusto on yksi hyvä esimerkki siitä.

  Tykkää

  1. Pitäisiköhän sinun Karella käydä keskustelemassa näistä oletuksistasi ensin työterveydessä. Kyllä ne sitten sinulle antaa tietoa, kuinka saat apua näihin pakkomielteisiisi.

   Tykkää

  2. ”Järkevän” keskustelun?
   Mielestäsi ”järkevää” keskustelua on kun sinä sanot mitä haluat ja muut ovat samaa mieltä.
   Etkö nyt näe että kaikki se, mistä tästä maahantunkeutmisesta on varoitettu, on toteunut tai toteutumassa.
   Ryöstöt, pahoinpitelyt, puukotukset, raiskaukset, poliisien kimppuun käyminen.
   Ja jatkoa seuraa mitä paremmin tunkeutujat oppivat ”maan tavoille” eli sille kuinka vapaa ja hyvä maa tämä on elää.
   He vain ymmärtävät sen niin että he saavat tehdä mitä tahansa, jos siitä moititaan, se on ”rasismia”.

   Teidän ”suvakkien” keskustelu on todella fiksua, fiksumpaa ei juuri voisi ollakaan. Olen tavallaan iloinen kun itse joudut näiden tunkeutujien uhriksi. Liekö uskot vielä sittenkään? Tai edes ymmärrät?

   Liked by 1 henkilö

   1. Ensimmäinen maa jonka Natsit valtasivat oli Saksa.
    Sä selität että Suomeen on ”tunkeutunut” muslimit. Sanoppa sitten että miksi kansallismielisessä mielenosoituksessa huudettiin ”Heil Hitler” eikä ”Allahu Akbar” Että mikä ääriliike se suomeen on tunkeutunut?

    Tykkää

   2. Natsismi on tietenkin tuomittavaa. Samoin vasemmistoradikaalien väkivalta ja kivien heittely poliisin päälle. Esimerkiksi Pariisin verilöylyssä hyökkääjät kyllä huusivat allahu akbar niittäessään 130 viatonta ihmistä konepistooleilla ja räjähteillä. Myös taannoisessa San Bernardinon hyökkäyksessä hyökkääjät huusivat allahu akbar ja teurastivat 14 ihmistä. Näin lienee tapahtunut lähes kaikissa 27400:ssa islamistien tekemässä terrori-iskussa 2001 syyskuun jälkeen. tästä linkistä löytyy listattuna kaikki ihmishenkiä vaatineet islamilaiset terrori-iskut 9/11 jälkeen, eli viimeisen 14 vuoden ajalta. Niitä on yli 27000!!! http://www.thereligionofpeace.com

    Tykkää

  3. Mikä ääri oikeisto? Taitaa olla ihan tavallisen tallaajan järjen ääni..Järkevää keskusteluako on mielestäsi se ettei eriäviä mielipiteitä saa esittää ja mediasta kaikki vähänkin raflaava tieto liittyen näihin ”yksittäistapauksiin” pitäisi lakaista kiltisti maton alle? Ja mikähän (lue: minkä poliittisen suuntauksen) porukka viimeksi itsenäisyyspäivänä kivitti mm.poliisia ja rauhallista ”äärioikeistolaista” kulkuetta.

   Liked by 1 henkilö

  4. Valheet? Ainoa vale on se, että todellisuudessa nämä hyeenat on tehnyt järkyttävän määrän enemmän kuin on ”oikeisto” edes huhna ehtinyt levittää. Ja mitä tohon vihamukiin tulee niin, jotta se olis edes hauraasti uskottava niin siellä olis syytä olla myös suvakkien ja matujen vihapuheet. Vai et kai väitä, ettei sitä ole? Mitä taas tuhopolttoihin tulee yksi oli syttynyt matun omasta tupakan tumpista ja rauman ja kankaanpään tapauksista taas ei ole tietoa. Kannattas varmaan laajentaa tutkintaa sinne vasemmalle laidalle kanssa. Vaikkapa koivulaakson porukoihin, jotka toki toimii andersonin ja arhinmäen siunauksella. Niin kuin 612-kulkueen kimppuunkin hyökätessään.

   Tykkää

  5. Ai sen voi noinkin nähdä.

   Vasemmistohan se ei objektiiviseen keskusteluun ole kyennyt.
   Tottakai molemmissa leireissä on ääripäänsä, mutta kyllä kriittisessä leirissä sentään osalla on vielä järki päässä. Sinulla on kyllä niin iloisesti laput silmillä, että taitaa olla turha edes yrittää haastaa keskusteluun.

   Tykkää

 2. kaikki pois suomesta eivät tarvi turvapaikkaa turvapaikan hakija on nöyrä ei tuomonen mitä nyt on turvapaikan hakijat olleet hyökäyksiä ja raiskauksia koko ajan vittu avatkaa silmät ja niiten puolustajat kans pois maasta….

  Tykkää

 3. ja hallitus valehtelee törkeesti et ne saa samat rahat ja tuet kuin suomalainen paska puhwtta ja rankasti olen yhden yksin asuvan maahan muutajan pankkilapun nähnyt mitä saavat joka kuukaus paljon enemän mitä suomalainen apua tarvitseva suomalainen ei saa montaa sataa nämä saa monta tonnia kelalta tulee 1200kotoutumistukee 800toimeenturvatukee ja en nyt muista mikä tukijainen oli viel siinnä mut reilu 2tonnia verotonta ei suomalaiset saa ei moni suomalainen duunarikaan saa

  Tykkää

 4. Kuten olen useasti todennut ei hyvä seuraa kun tuota porukkaa tänne lappaa, vain pieni osa on kotimaassaan todellisessa vaarassa. Esimerkiksi tuo Hennalan porukka se pitäisi kookonaisuudessaan palauttaa ovathan ne osoittaneet etteivät halua vähimmässäkään määrin noudattaa Suomen lakia ja kunnioittaa kulttuuriamme. Ei voi olla niin tyhmää ihmistä joka puoltaa tollaista ihmisjoukkoa joka käy virkavallan päälle sen pitäessä kohteessa järjestystä. Nyt poliisi on todennut monta keskusta sellaisiksi että niihin pitää mennä ison poliisijoukon kanssa. Ja uskokaapas että ei kulu pitkään kun keskuksista lähtevät kylillä mekkaloimaan tappelemaan ymv ulkopuoleisten siviilien kimppuun. Jos alat puhumaan ihmisoikeuksista suojelun tarpeesta ym niin nyt on oikea hetki, nimittäin niiden oikeuksista jotka tuota porukkaa elättävät.

  Liked by 1 henkilö

 5. Sellainen pikkujuttu, että suomalaisella poliisilla on myös oikea ase. Älkää nyt luulko, etteikö poliisi käytä sitä, jos pakeneminen muutoin ei olisi mahdollista ja fyysinen koskemattomuus olisi uhattuna. Jotain tolkkua. Vai kuvitteletteko oikeasti poliisin ajattelevan, että voi voi nyt minut raiskataan, onhan minulla ase, mutta en käytä sitä.

  Tykkää

  1. Aseen käyttämiseen tulee olla tilaisuus ja se voidaan hukata, jos pelätään liiallista voimankäyttöä.

   Tilanne voi provosoitua aseen heiluttelusta, mikä osaltaan voi aiheuttaa epäröintiä.

   Tykkää

  2. Ase on vyöllä, josta se on perin vaikea ottaa jos joku pitää esim. käsistä kiinni. Kun paikalla on liian vähän poliiseita, tilanne pääsee helposti eskaloitumaan sellaiseksi ettei asetta enää voi käyttää.

   Täälä ei kuitenkaan ole poliisitkaan orientoituneet samanlailla kuin esimerkiksi jenkeissä, joissa ammutaan ensin ja katsotaan sitten oliko siellä taskussa se ase vai ei.

   Mutta monet tuntuvat haluavan että tuohon mennään tääläkin. Samaten monet tuntuvat haluavan että armeija tulee kadulle. Koska ellei halua noita asioita, ei myöskään kannata sitä että tänne otetaan muslimeja.

   Käykää vaikka Israelissa nyt alkuun katsomassa mitä se monikulttuurillisuus käytännössä tarkoittaa, miettikää sitten onko se rikkautta vai ei.

   Liked by 1 henkilö

  3. Ejuu sehän tässä pelottaa että nää sotilas ja poliisi koulutuksen saaneet karvalapset tajuaa ruveta kytiltä tykkejä viemään.. suomen poliisi on yhtä valmis kohtaamaan oikeeta väkivaltaa kuin sika joulua… katso youtube: suomen poliisi vs eesti. Siinä yks virolainen sienikauppias vie suomen poliisia kuusnolla.. entä sit irakin turvallisuus kaartin porukat… huh huh

   Tykkää

 6. adressit.com ja siellä nimi listaan jossa vaaditaan hallitus syytteeseen maanpetoksesta. Näin demokratia toimii. Jos ei toimi, pitää perustaa yksityiset kodinturvajoukot, ei sitä nyt pelätä tarvitse.

  Tykkää

 7. Jos suomes on nyt 30000 uutta mamua ja niiden täytyy joka päivä
  Hässiä ja seuraavana päivänä ei eilinen kelpaa siitä voi laskea
  Mitä tapahtuu jatkossa

  Tykkää

  1. Kiintiöpakolaisina näitä tulee joka vuosi epämääräinen luku jo EU-pakolaisdirektiivin sisältämän sopimuksen mukaisesti!

   TODELLA RISOO!!

   Mutta, Jos uskoisitte raamatun kertomuksiin, niin asia olisi helpompi sulataa mielessä.

   Isis tulee tuhoutumaan tästä maailmasta ja menevät omaa tietään, joka ei totissesti käy kateeksi!

   Raamatussa kerrotaan tästä kaikesta! Luepa se.

   Alkutiedoksi, jos kiinnostaa: Raamatussa eteen tulevien kohtien merkityksistä: Egypti on raamatussa nykyinen maailma. Karhu on VENÄJÄ. Karhun kylkiluut (Kolme kylkiluuta = Viro, Latvia ja Liettua.) Immaanuel =Jeesus

   Tykkää

 8. Näistä turvapaikan hakioista joilla ei ole aikomustakaan sopeutua Suomalaiseen yhteiskuntaan. Eli nämä ns elintaso surffarit/turistit. Heille monoa perseeseen ja terve menoa muuhun maahan loisimaan.
  Heidän paratiisinsa on kyllä jossain muualla kuin Suomessa.

  Tykkää

  1. Täällähän se paratiisi just on! Missään muualla Euroopassa eivät saa sellaista hyysäystä kuin täällä! Ja palautussopimuksia kun EI ole, tänne myös JÄÄVÄT! Elukat, loiset!

   Tykkää

 9. Vittu mikä riippumaton media tää on!! Vai että natsismi tuomittavaa! Eiköhän se herra hitler juuri ollut näitä tyyppejä vastaan jotka masinoivat tätä jwo!!

  Tykkää

 10. Tässä jutussa on jotain vielä kertomatta.
  Väitetty tapahtuma tapahtui 4.11.
  Nyt poliisi on kertonut tapahtumista 5-6.11.?
  Mutta ei mitään 4.11.?

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s