Muslimit ja muslimijärjestöt protestoivat voimakkaasti tämän terroristimurhaajan kuvan julkaisua koska se loukkaa muslimeita

¨Murhaajan kuvan julkaisu ilman kasvoja peittävää huntua loukkaa muslimien tunteita.¨ Muslimijärjestöt ja vasemmistoliberaalit raivoissaan. Esimerkiksi Al Jazeera- lehti sanoo: ¨Terroristia olisi pitänyt kunnioittaa ja olla julkaisematta hänen kuvaansa ilman burqaa.¨

Tämän johdosta Riippumaton Media päättikin julkaista kuvat välittömästi!

Tashfeen_Malik

Tässä: Terroristimurhaaja, harras muslimi, Tashfeen Malik. Kuten valtaosa kaikista terroristeista, Malik oli harras muslimi ja murhasi uskontonsa nimissä, sen opettamana. 

Muslimien mukaan kasvot ovat liian paljaana ja siten kuva on islamia loukkaava. 15 ihmistä kuoli tämän terroristin tekemässä hyökkäyksessä. Se ei kuitenkaan vaikuta loukkaavalta näiden samojen tahojen mielestä. 25% Yhdysvalloissa asuvista muslimeista on sitä mieltä, että amerikkalaisten murhaaminen amerikassa on hyväksyttävää ja oikeutettua osana globaalia jihadia, eli muslimien käymää sotaa, meitä ei-muslimeita vastaan.

Guns_used_in_San-Bernardino_shooting

hyökkäyksessä käytetyt aseet

tashfeen-malik-customs

Terroristit saapumassa Yhdysvaltoihin 2014

Miksi tällaisia raakalaisia päästetään Länsimaihin? Miksi päättäjämme eivät opiskele historiaa ja islamia ja opi ymmärtämään mistä on kyse?

 

4 vastausta artikkeliin “Muslimit ja muslimijärjestöt protestoivat voimakkaasti tämän terroristimurhaajan kuvan julkaisua koska se loukkaa muslimeita”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s