Matkaliput olkaa hyvä: Pakolainen puri kaksi poliisia sairaalakuntoon. Onko vesikauhurokotukset kunnossa?

23-vuotias marokkolainen turvapaikanhakija raateli kaksi poliisia sairaalakuntoon.

Lipuntarkastaja Osnabruckin asemalla päätti kutsua poliisin yritettyään tarkistaa miehen matkalippua, jolloin tämä alkoi käyttäytyä omituisesti, raportoi focus.de.

Poliisin saavuttua mies raivostui ja hyökkäsi naispoliisin kimppuun purren ja potkien ja huutaen Islamilaisen valtion nimeä ja muslimien sotahuutoa: ’allahu akbar!’

Tarvittiin kolme poliisia taltuttamaan mies pippurisuihkeilla ja käsiraudoilla. Mies yritti myös siepata poliisien aseita. Poliisiasemalla mies jatkoi vielä sylkemistä poliisien päälle.

Naispoliisi sai hyökkäyksestä massiiviset vammat polveensa ja toinen poliisi sai katkenneen kylkiluun lisäksi vakavia puruhaavoja käsivarteensa. Molemmat ovat joutuneet sairauslomalle.

Hyökkääjä harkitsee syytteen nostamista poliisia vastaan. Ehkä hän ei ymmärtänyt, että Euroopassa pitää olla matkaliput junalla matkustettaessa, paitsi Ruotsista Suomeen suuntaavilla pakolaisilla, jotka yleensä kulkevat junalla Haaparantaan, Suomen vastaiselle rajalle.

On puhuttu paljon esimerkiksi HIV tartuntojen merkittävästä kasvusta tänä vuonna Euroopan alueella. Pakolaiskriisi on tuonut mukanaan myös muita Euroopassa harvinaisempia sairauksia. Pakolaiskriisi on siten myös terveysvaara poliiseille. Onko Suomen poliisit rokotettu esimerkiksi raivotautia vastaan?

A_man_trying_to_fend_off_a_rabid_dog_Wellcome_V0010548

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s