Joulumieli: ¨Täällä terroristit kasvavat puussa¨

Joulukuusi on koristeltu Israelilaisia tappaneiden terroristien kuvilla.

Toisaalta, moniko juhlii Joulua kun palestiinalaiset ovat jo lähes hävittäneet kristityt hallitsemiltaan Israelin alueilta. Palestiinalaiset asuttavat monia alueita kristinuskon syntysijoilla. Kristittyjen määrä on pudonnut 95 prosentista muutamaan prosenttiin. Israelissa vastaavasti, kristittyjen määrä on kasvanut. Kauanko islamistiarabien miehitys Israelin alueilla tulee vielä jatkumaan? Mikseivät ns. palestiinalaiset palaa takaisin niihin arabimaihin mistä ovat alueelle tulleetkin?

Samaan aikaan toisaalla: Palestiinan suurlähettiläs Belgradissa myy viisumeita Lähi-idän pakolaisille 5000€ kappale. Nämä maahanmuuttajat saavat siten helpommin jalansijan Euroopassa. On tunnettua, että pakolaisten mukana Eurooppaan virtaa myös terroristeja.

Eikö edes Joulua, lasten juhlaa, voi jättää rauhaan?

 

tree

(lähde:breitbart kuvat:twitter)

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Joulumieli: ¨Täällä terroristit kasvavat puussa¨”

 1. Tai miksi Israelia vaan pommiteta yhdeksi helvetin kraateriksi? Vai perustuuko tämäkin ”Riippumattoman median” näkemys satukirjaan ja sen kertomuksiin?

  Tykkää

  1. Ehh ehh, yritti sitten olla ironinen hän, mutta itse asiassa tulikin sanoneeksi juuri sen, millainen on monilla niillä palestiinalaisilla se, josta hekin sanovat ”MEILLA ON UNELMA”… Ainakin niillä, jotka olivat ”uudelleenrakentamassa Gazan infrastrukstturia”, mm. EU:n toimittamailla betonitomituksilla… PAITSI ETTÄ NE MATERIAALIAVUSTUKSET KÄYTETTIINKIN TÖRKEÄLLÄ TAVALLA TÄYSIN VÄÄRIN, NS. TERRORISTITUNNELIVERKOSTON RAKENTAMISEEN…!

   JA EDELLISENKIN, KUTEN MUUTKIN GAZAN OPERAATIOT OLI ISRAELIN PAKKO TOTEUTTAA, ESTÄÄKSEEN MASSIIVISEN JOUKKOTERRORI-ISKUN, JOTA HAMAS OLI NIITÄ KÄYTTÄEN SUUNNITELLUT TOTEUTTAVANSA…

   Ainakin yksi tunneleista oli ulottunut maan alla jo pitkälle Israelin puolelle, mutta jossain kohtaa siitä oli saatu vihiä, kun joku maanviljelijä oli havainnut pellollaan, jonkun pienen maanvajoaman ja tehnyt siitä ilmoituksen. Suunnitelma oli jo niin pitkällä, että tunneliin oli tuotu jo suuret määrät räjähteitä, odottamaan H-hetkeä. Niin että kyllä ne ainakin jonkilaisen kraaterin yrittivät saada Israelin puolelle, jota ei oltaisi Iron-Dome järjestelmällä pystytty estämään… Niin että kyllä sielläkin on heillä se UNELMA -SUURESTA KRAATERISTA, ESIM. VAIKKAPA TEL.AVIVIN PAIKALLE ISRAELIN ALUEELLA…!

   Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s