Hyvää itsenäisyyspäivää meille ja urhealle Suomelle!

Jos Suomi nyt sulkisi rajansa huijaripakolaisilta ja kieltäisi islamin järjestäytymisen ja moskeijat, se nostaisi Suomen mainetta ja kunnioitusta maailmalla enemmän kuin yksikään tapahtuma sitten Talvisodan.

Tällä hetkellä maatamme hallitseva blokki ja valtamedia ajattelevat ja julistavat juuri päinvastoin. Heidän mielestään Suomen maine on vaakalaudalla, koska emme ota vielä enemmän pakolaisia maahan, ja koska joku tyyppi Lahdessa pukeutui mummonsa vanhoihin lakanoihin jonkin aikaa sitten.

Tämän maan ovat lunastaneet meille meidän isämme ja äitimme ja heidän isänsä ja äitinsä kauas historiaan, aina 11000 vuoden päähän. Sinne asti meidän suomalaisten historia tunnetaan, kun viimeisen jääkauden jäät vetäytyivät ja aloitimme maan asuttamisen. Niistä ajoista asti meidän tiedetään asuttaneen tätä karua, mutta maailman kauneinta maata.

Tutkimuksen mukaan me olemme Euroopan älykkäin kansa, älykkyysosamäärällä mitattuna. On kuitenkin tahoja tässä maassa, jotka sanovat meidän tarvitsevan pakolaisten tuomaa ¨geenirikastusta.¨ Pitääkö suomalainen perimä risteyttää Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tarjoamilla geeneillä? Miksi helvetissä me niin tekisimme? Ne geenit laimentaisivat myös tuon suomalaisen älykkyyden, eivätkä todellakaan edusta mitään mitä me tarvitsemme.

Suomi on hyvä maa elää. Mutta johtuuko se vallinneesta yleispohjoismaisesta sosialismista vai johtuuko se enemmänkin meistä itsestämme, suomalaisista? Johtuvatko tänään kohtaamamme ongelmat ja vaarat juuri tuosta samaisesta sosialismista, missä suomalaiset yritetään pakottaa auttamaan meihin vihamielisesti suhtautuvasta kulttuurista tulevia?

¨Kommunismilla ja sosialismilla ei ole eroa, paitsi siinä kuinka tavoite saavutetaan: Kommunismissa kansa orjuutetaan väkivalloin,  sosialismissa se tapahtuu äänestämällä. Ero on sama kuin murhan ja itsemurhan välinen ero.¨ (Ayn Rand, Pietarissa 1905 syntynyt filosofi.)

Talvisodassa ja Jatkosodassa isovanhempamme pelastivat tämän maan joutumasta komminismin ikeen alle, mustaan ikiyöhön. Nyt on uudenlaiset uhkakuvat ja veri virtaa jo Euroopan kaduilla.

Itsenäisyyspäivää on tärkeä viettää. Se muistuttaa meitä vuosittain maamme arvosta, koska siitä on maksettu kallis hinta. Tämä on hyvä muistaa näinä aikoina, jolloin isänmaallisuus usein nähdään natsismina ja maahanmuuttokriittisyys rasismina.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Hyvää itsenäisyyspäivää meille ja urhealle Suomelle!”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s