Egyptiläinen TV-juontaja videolla: ¨Pariisin hyökkääjät eivät olleet buddhalaisia!¨

¨Pariisin hyökkääjät olivat muslimeita ja tappoivat islamin vuoksi.Kuinka voitte puhua salaliitoista, että tämän teki tiedustelupalvelu? Sanotte, että se on hyökkäys islamia vastaan. Jos islamia vastaan hyökätään ja kyseessä on salaliitto, miksi Egypti saa avustusta Yhdysvalloilta 1,3 miljardia dollaria joka vuosi?¨

Katso video ja lue suomennos:

Egyptiläinen TV-juontaja tykittää rajusti muslimeita vastaan, jotka puolustelevat terrorismia tai esittävät salaliittoteorioita muslimiterroristien tekemästä Pariisin verilöylystä ja muista terrori-iskuista.

¨Sanotaan että hyökkääjillä ei ollut mitään tekemistä islamin kanssa. Islam on syytön siihen mitä he tekivät, he sanovat 5 minuuttia hyökkäyksen jälkeen: Jokin tiedustelupalvelu teki tämän. Tätä ei tehnyt Isis. Mitä Isisiä tarkoitatte? Jotkut pilvessä olevat sanovat jopa, että Yhdysvallat teki tämän Ranskaa vastaan. Kysyn, miksi he tekisivät sen Ranskalle? Kysyisin neropateilta jotka näin väittävät, miksi he tekisivät sen? Hyökätäkseen islamia vastaan, he sanovat. Mitä islamia vastaan he oikein hyökkäävät? Kun me hyökkäämme terroristeja vastaan täällä Egyptissä, hyökkäämmekö islamia vastaan? Hyökkäisivätkö länsimaat omaa kansaa ja kulttuuria vastaan vain saadakseen tekosyyn hyökätä terroristeja vastaan? Hyökkääminen terroristeja vastaan ei vaadi mitään oikeutusta! Tätä samaa retoriikkaa kuulee aina kun länsimaita vastaan tehdään terrori-iskuja. Erityisesti arabit sanovat niin. Eivät niinkään muut, paitsi pakistanilaiset jotka ovat niin kuin me. Tämä on arabialaisen kulttuurin ongelma.

Mitä tulee väitteeseen, että he eivät ole ¨oikeita ¨ muslimeita…mitä he sitten ovat? He tappavat islamin nimessä, he ovat muslimeja. Miksi muuksi voimme kutsua heitä? He ovat muslimeita, piste. Omasta mielestään he ovat ainoita oikeita muslimeita. Heillä on tietty näkemys islamista ja he ajattelevat, että oikea islam tappaa ihmisiä teattereissa ja räjäyttää pommeja. He perustelevat tekojaan joillakin fatwoilla ja tulkinnoilla koraanin lauseista, ja tulkinnoilla haditheista. VALEHTELIJAT! He nojaavat islamilaiseen oikeustieteeseen ja syyttävät muita vääräuskoisuudesta ja sanovat, että he ansaitsevat tulla tapetuiksi. He sanovat että allahin viholliset käyvät sotaa islamia vastaan ja loukkaavat profeettaa….ansaitsevat tulla tapetuiksi..tulla tapetuiksi! Kaikki tämä on kirjoitettu meidän omiin kirjoihimme! Jos ajattelet että terroristit ovat väärässä…Sano se! Mutta älä sano: kuinka heitä voidaan kutsua muslimeiksi?! Miksi meidän pitää heitä kutsua? Buddhalaisiksi?¨

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s