Vihti: Huolestuneiden ja peloissaan olevien vanhempien kirje kuntapäättäjille

Ryhmä Vihtiläisiä koululaisten vanhempia lähestyi Riippumaton Mediaa, koskien koulunkäyntirauhaa ja pelkoja kun turvapaikanhakijoiden lapset aloittavat Vihdin kouluissa.

Vihti on Etelä-Suomalainen kunta Nurmijärven, Espoon ja Kirkkonummen naapurissa. Paikkakunnalla on nyt peräti kaksi pakolaiskeskusta. Kantaväestön ja muslimitulokkaiden väliset syvät kulttuurierot aiheuttavat vakavia pelkotiloja ja huolta Vihtiläiskoululaisten vanhemmissa ja omaisissa.

Vanhemmat pyysivät Riippumaton Mediaa julkaisemaan heidän kuntapäättäjille kirjoittamansa kirjeen, koska mikään muu media ei ole sitä suostunut tekemään. Kirje on kirjoitettu julkisen keskustelun avaamisesksi ja salailun lopettamiseksi asian tiimoilta. Vihdin kantaväestö kokee joutuneensa päättäjien salailun ja harhautusten uhriksi. He epäilevätkin päättäjien tehneen päätöksiä asiassa ilman riittävää tietoa ja ymmärrystä esimerkiksi islamin kulttuurista, liittyen islamilaisista maista tulevien integroitumisongelmiin, tilastojen valossa räikeän korkeaan rikollisuuteen ja haluttomuuteen elää tasa-arvoista rinnakkaiseloa muiden, ei-muslimien kanssa.

517px-Helsingin_seutu_-_Helsingforsregionen.svg

Vanhemmat haluavat esiintyä nimettömänä asian arkaluontoisuuden vuoksi. Tässä heidän kirjeensä:

AVOIN KIRJE VIHDIN KUNNAN PÄÄTTÄJILLE:

Saimme lukea Vihdin uutisista tiedon, että turvapaikanhakijoiden  lapset sijoitetaan Vihdin kunnan kouluihin.

Tämä tieto huolestuttaa meitä vanhempia todella paljon. Meillä on paljon kysymyksiä joihin haluaisimme vastauksia. Koska te ilmeisesti olette päättäneet tästä asiasta, voitte varmasti kertoa meille miten seuraaviin asioihin on varauduttu.

TERVEYS:

Tiedetään että turvapaikanhakijoilla on usein sairauksia, joita meillä Suomessa ei enää tavata. Minkälaiset terveystutkimukset heille on tehty ja onko heiltä löydetty sairauksia?  Ovatko esimerkiksi TBC-testit tehty? Kuten varmaan tiedätte vuonna 2006 ja sen jälkeen syntyneitä lapsia ei enää rokoteta TBC vastaan. Entäpä muut sairaudet kuten esim. hepatiitti ja HIV?  Osahan turvapaikanhakijoista uskontoonsa vedoten kieltäytyy terveystutkimuksista. Tämä on mielestämme iso riski.

KULTTUURIEROT:

Miten selitätte lapsillemme, että turvapaikanhakijoiden lapset ovat tottuneet fyysisiin rangaistuksiin? Ja miten tiedotetaan lapsillemme, että turvapaikanhakijoiden lasten kulttuuriin kuuluu pahoinpitelyt, lyöminen, tukistaminen jne. Millaiset valmiudet meidän lapsillamme on kohdata tälläinen kulttuuri?

Onko turvapaikanhakijoiden lapsille kerrottu, että meidän kulttuurissamme ovat kaikki, niin tytöt kuin pojatkin tasa-arvoisia? Ja että kaikilla on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen?

Jos asioista on kerrottu niin onko varmistettu, että ne on todellakin ymmärretty?

ISLAMIN USKONTO:

Toivottavasti tiedätte mitä Koraanissa kerrotaan vääräuskoisiin suhtautumisesta. Se sallii mm. naisten ja tyttöjen huonon kohtelun, valehtelemisen sekä muut kauheudet vääräuskoisia kohtaan, joten olisi  varmasti hyvä tiedottaa asiasta meille vanhemmille sekä lapsillemme.

Me toki ymmärrämme osan olevan vain tapamuslimeja, mutta onko varma ettei joukossa ole vahvasti Islamia toteuttavia, kuten esimerkiksi Pariisin verilöylyyn osallistuneet kolme pakolaista?

KOULUN TURVALLISUUS:

Monet meistä ovat nähneet miten heidän lapsia kasvatetaan ja miten heidät opetetaan käyttämään veistä heti pienestä pitäen. Tarkistatteko jokaikinen aamu heidän reppunsa etteivät tuo kouluihin vastaavia esineitä? Varmistatteko ettei kouluihin leviä huumeita? Huumeita ilmeisesti käytetään jo nyt Vihdin kouluissa. Me emme halua niiden yleistyvän enää yhtään. Oletteko lukeneet esim. Märynkoulun kokemuksista? Kun turvapaikanhakijoiden lapset sijoitettiin tavalliseen kouluun, jo ensimmäisellä välitunnilla tuli ongelmia. Me haluamme lapsillemme turvallisen ja rauhallisen oppimisympäristön.  Olisi parempi sijoittaa tp-hakijoiden lapset erilliseen kouluun.

 Ja vielä:

Millainen on heidän kouluosaamisensa? Mitä järkeä on sijoittaa lapsi joka ei edes osaa lukea tavalliseen kouluun? Sijoitetaanko turvapaikanhakijoiden lapset samoihin luokkiin kuin kuntakyläläisten lapset? Onko tässä mitään järkeä? Lapset, jotka eivät edes puhu samaa kieltä, tai osaa lukea, tulevat tylsistymään oppitunneilla ja on vaara, että oppimisrauha häiriintyy.

Pariisin terrori-iskun jälkeen olemme erittäin huolestuneita, jos lapset sijoitetaan samoihin tiloihin meidän lastemme kanssa. Ymmärrämme toki, että kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta se että suurin osa   terroristeista on muslimeja, huolestuttaa meitä kovasti. Internetissä leviävät heidän järjettömät videot, joissa kehoitetaan heitä hyökkäämään länsimaihin. Jo lapsesta asti islamistien lapsia aivopestään itsemurhapommituksiin.

Me emme halua, että lapsemme alkavat pelkäämään kouluun tuloa teidän  väärien päätöstenne takia.

Haluamme, että tilanteesta keskustellaan avoimesti, myös niistä negatiivisista asioista. Haluamme vastaukset myös mieltämme askarruttaviin kysymyksiin.

Haluamme, että salailu näistä asioista lopetetaan. Tämä on kuitenkin meidän kotikuntamme ja meillä on oikeus tietää asioista.

Erittäin huolestuneet Vihdin vanhemmat

18.11.2015

 

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Vihti: Huolestuneiden ja peloissaan olevien vanhempien kirje kuntapäättäjille”

 1. Esimerkiksi demarit eivät vieläkään tajua työväestölle tekemäänsä KARHUNPALVELUSTA. Se ei voi olla enää työväen puolue, työttömyys lisäääntyy ja palkat poljetaan alas halpatyövoiman käytöllä. Ensin veronmaksajat maksavat muutaman miljardin elättämällä ja vain kiinteistöjen omistajat hyötyvät vuokratuloista jotka me veronmaksajat olemme koonneet muihin yhteiskunnallisiin menoihi. DEMARIT on YHTEISKUNNAN RIISTÄJIÄ siinä missä OIKEISTOKIN!

  Tykkää

  1. Totta puhut, mutta mitä voi tehdä, kun päättäjämme eivät tunne islamia. Kuulemme vain jatkuvasti samaa mantraa,” islam on rauhan uskonto”. Menossa on maailman suurin kusetus, kun nämä lähisukulaisten kesken
   vuosisatoja lisääntyneet älykääpiöt röyhkeästi vaativat rahaa ja parempaa palvelua. ME EMME OLE HEILLE MITÄÄN VELKAA!
   Suomalaisten ei tarvitse kärsiä huonoa omaatuntoa, Suomella ei ole ollut siirtomaita, emme ole riistäneet ketään, olemme aina olleet itse riistettyjä
   ja alistettuja. Merkel syyllistää nykysaksalaisia natsien teoista. Ruotsalaiset ovat aina olleet Suomen selän takana ja tapattaneet suomalaisia omissa sodissaan. He ovat veljeilleet natsien kanssa ja tehneet omia ”mengelen” kokeitaan, ehkä heilläkin on huono omatunto, kun ovat täyttäneet maansa muslimeilla ja ovat jo tuhon omia. Nykymenoa ei voi järjellä ymmärtää, aivan kuin olisimme jo antautuneet. Nyt tarvitaan talvisodan henkeä. Suomalaiset kuuluvat maailman tervejärkisimpiin ihmisiin. Meille on vierasta ”small talk” ja poskisuudelmat. Me suomalaiset olemme hyviä ihmisiä ja autamme niitä jotka apua tarvitsevat. Me emme tarvitse näitä väkivaltaisia raiskaajia ja pedofiilejä. ISLAM ON KIELLETTÄVÄ SUOMESSA!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s