Palestiinalaislähettiläs myy viisumeita pakolaisille!

Palestiinan Serbian lähettiläs, Mohamed Nabhan myy viisumeita varakkaille pakolaisille 3000-5000€ kappale.

Serbialaisen Blic lehden mukaan pakolaiskriisin alettua Nabhan on käyttänyt hyväkseen diplomaattista asemaansa ja korkean tason kontakteja ja on toimittanut suuria määriä viisumeita varakkaille Lähi-idän ¨pakolaisille.¨

Lehden mukaan varakkaat henkilöt Palestiinasta, Syyriasta, Irakista ja Jordaniasta ovat käyttäneet hyväkseen Nabhanin toimittamia Serbian viisumeita, jotka tekevät heidän pääsynsä muualle Eurooppaan helpommaksi.

Nyt olisi tärkeätä tutkia myös Nabhanin mahdolliset yhteydet terroristien Eurooppaan auttamiseksi. Herää myös kysymys: Onko kyseessä pelkästään business, vai järjestelmällinen toiminta jihadterrorismin levittämiseksi, jossa on kenties osallisena koko palestiinalaishallinto, mukaan lukien Mahmoud Abbas?

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Palestiinalaislähettiläs myy viisumeita pakolaisille!”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s