Pariisi: 57 lentokentän työntekijää terrorilistalla!

86000:n Charles de Gaullen lentokentän työntekijän kulkuluvat otetaan uudelleen harkintaan, kun huomattiin että 57 työtekijää, joilla on vapaa pääsy lentokoneille, ovat valtion terrorismin tarkkailulistalla!

Charles de Gaullen lentokenttä Pariisissa on Ranskan vilkkain lentokenttä. Viime tammikuussa, Charlie Hebdon iskujen jälkeen kulkuluvat otettiin pois kymmeniltä työntekijöiltä. Pariisin marraskuisen verilöylyn jälkeen, jossa kuoli 130 ja haavoittui 350, kuitenkin huomattiin, että 57:llä terrorilistalla olevalla oli edelleen vapaa pääsy lentokoneille.

Arabiankielisiä graffiteja ilmestyi neljään lentokoneeseen kahdella eri Ranskan lentokentällä. ¨Allahu akbar¨ oli raapustettu yhden koneen polttoainetankin kanteen. Erityisesti näitä graffiteja ilmestyi heti verilöylyn jälkeen.

Myös muu julkinen liikenne on suurennuslasin alla. Yksi verilöylyn tekijöistä, Samy Amimour oli onnistunut saamaan bussikuskin paikan ollessaan samaan aikaan terrorilistalla.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s