Saksa: Useita pidätyksiä Tempelhofin pakolaiskeskuksen rähinässä Berliinissä (video)

Useita ihmisiä pidätettiin kun pakolaiset tappelivat Berliinin Tempelhofin pakolaiskeskuksessa sunnuntaina. Riita näyttäisi alkaneen kun pakolaiset jonottivat ruokaa. Aseina käytettiin veitsiä ja keppejä. Sadat ihmiset osallistuivat joukkotappeluun ja henkilökunta ja vartijat joutuivat pakenemaan. Kaksi vartijaa loukkaantui vakavasti. Hekö rakentavat uuden Euroopan…vai tuhoavat sen?

Michael Elias, keskuksen johtaja: ¨Ongelma on siinä, että täällä on paljon yksin matkustavia nuoria miehiä ja agressiot purkautuivat joka suuntaan, joten meidän oli hakeuduttava suojaan ja käskin vartijoiden olla puuttumatta. Tilanne räjähti sisäisesti ja se oli täydellistä jännitteiden purkautumista. Poliisit saapuivat onneksi paikalle ja rauhoittivat tilanteen ja 20-30 kiihottajaa jotka aloittivat tilanteen. Meillä on täällä lounasaikaan 830 ihmistä.¨

Lauantaina poliisi joutui puuttumaan toiseenkin joukkotappeluun Berliinin Spandaussa Hakenfelden vastaanottokeskuksessa.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s