Poliisi: ¨Saksassa 8000 kovaksikeitettyä muslimiradikaalia¨

Liittovaltion poliisijohtaja, Hans-Georg Maasen sanoo: ¨Jihadistit Irakista ja Syyriasta käyttävät hyväkseen pakolaiskriisiä ja Euroopan avoimia rajoja, soluttautuvat ja tekevät hyökkäyssuunnitelmia.¨

Pariisin verilöylyn jälkeen poliitikot ja islamomielinen valtamedia ovat virheellisesti ja harhaanjohtavasti kiirehtineet kertomaan: ¨1. Verilöylyllä ei ollut mitään tekemistä pakolaisten kanssa, 2. Tekijät eivät olleet OIKEITA muslimeita, 3. Maailman muslimit eivät tällaista toimintaa kannata.¨

  1. Kolme iskun tehneistä terroristeista saapui Eurooppaan pakolaisena.
  2. Vaikuttaisivat olleen juuri kuten alkuperäiset Muhammedinaikaiset, verenhimoiset, muita uskontokuntia vihollisinaan pitävät muslimit.Oman lausuntonsa mukaan tekivät iskut Allahin kunniaksi.
  3. Pelkästään Turkissa yli 6 miljoonaa ihmistä kannattaa Islamilaista valtiota. Saudi Arabiassa 92% väestöstä pitää Islamilaista valtiota islamin ja islamin lainmukaisena.

Viime viikolla Hannoverissa Saksassa peruttiin Saksan ja Hollannin välinen jalkapallo-ottelu vain reilu tunti ennen sen alkamista. Israelin salaisen palvelun vihjeen sanotaan pelastaneen Saksan katastrofilta.

Poliisjohtaja sanoo, että pelkästään Saksassa on ainakin 8000 kovaksikeitettyä ääri-islamistia, jotka ovat seurannassa. Terroriuhkatilanteita on useita joka viikko.

Mitä mieltä mahtaa olla tästä, ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Teemu SInkkonen, jonka mukaan ajatus terroristien tulemisesta esimerkiksi Suomeen, on suorastaan naurettava iltasatu. Aika näyttää, Teemu. Toivon että olet oikeassa.

(kuva: hannover skyline by chris 73)

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s