Muutama sana Ruben Stillerille ja Päivi Nergille raiskauskulttuurista

¨Raiskaus on jokaisessa kulttuurissa rikos.¨– Päivi Nerg, Sisäministeriön kansliapäällikkö Ylen haastattelussa.

Toki, kyllä näin on. Riippuu kuitenkin joissakin kulttuureissa siitä kuka raiskataan.

Jopa islamissa, musliminaisen raiskaaminen on rikos.

 Näin tullaan koko vellovan keskustelun mielenkiintoisimpaan ja TÄRKEIMPÄÄN kysymykseen: Miten Islamilainen kulttuuri näkee ei-musliminaiset ja pikkutytöt? Miksi juuri heitä raiskataan ja pidetään häkeissä myytävänä tänäkin päivänä Lähi-idässä? Miksi Irakin hengellinen johtaja sanoo, että heidän kaappaaminen saaliiksi on todellista islamia?

Päivi Nerg yrittää rauhoitella ihmisiä sanomalla, että raiskaus nähdään rikoksena kaikissa kulttuureissa. Tämä on vain osittain totta, sillä valitettavasti se riippuu siitä kuka on uhri. Islamin laki ei näe ei-muslimeja tasavertaisessa asemassa muslimeihin nähden. Myös raiskauksen uhrin asema on islamilaisessa kulttuurissa pöyristyttävä. Usein uhri päätyy itse syytetyn penkille.

Islamilla on erityinen suhde kahteen ihmisryhmään. On helppoa todeta tämä käytännössä, vain seuraamalla uutisia tai tutustumalla historiaan. Kyseessä ovat tietysti vaaleat ei-musliminaiset ja juutalaiset.

Ruben Stiller toi reilusti esiin eilisessä Pressiklubi ohjelmassa Lähi-idästä tulevien 17-kertaisen osuuden seksirikoksissa kantaväestöön nähden. Siitä kymmenen pistettä. Toisaalta, tämä järkyttävä fakta ohitettiin sitten täysin, vaikka juuri sen olisi tullut olla koko keskustelun ydinaihe.

Mutta sitten Ruben teki myös sen mikä oli odotettavissa, ja kuten kaikissa keskusteluohjelmissa näytetään tekevän. Ohjelman lopuksi hän dramaattisesti ja nuhtelevasti toi esiin tiedon: ¨75% kantasuomalaisiin kohdistuvista raiskauksista tekee kantasuomalainen.¨ Täten Stiller jatkaa sitä perinteistä poliittisesti korrektia uutisointia, jossa muslimien tekemiä rikoksia vähätellään pyrkimyksillä vesittää faktoja ja sivuuttaa koko aihe, nostamalla pöydälle muita syntipukkeja.  Näinhän tapahtuu usein kun yritetään kysyä esimerkiksi Nazima Razmayrilta ja muilta asiantuntijoilta: Miksi muslimimiehet raiskaavat? Vastaus on usein: ¨Raiskaavathan suomalaisetkin¨ tai että ¨se johtuu islamofobiasta jne.¨ Ja sitten jatketaan ohjelman loppuun asti rasismista keskustellen. Näin kerta kerran jälkeen väistetään todelliset kysymykset, kuten islamin suhtautuminen ei-muslimeita, valkoihoisia naisia kohtaan, ja lakaistaan koko kökkötraktori sen kuuluisan arabialaisen maton alle ja saadaan islamiin kriittisesti suhtautuvat henkilöt stigmatisoitua ja hiljennettyä rasisteina, fasisteina ja muina basisteina.

Stiller tuli nuhtelunsa lomassa antaneeksi sen toisenkin numeron lausumatta sitä ääneen.: Jäljelle jäävä 25% suomalaisiin kohdistuvista raiskauksista on siis ulkomaalaisten tekemiä! Miten tämä on mahdollista kun ulkomaalaisten osuus väestöstä on vain 3,4%?  Se on järkyttävä numero! Suurin osa näistä ulkomaalaisista on ruotsalaisia, venäläisiä ja virolaisia. En usko että he tekevät paljon raiskauksia. En usko että niitä tekevät myöskään rauhalliset intialaiset, kiinalaiset, vietnamilaiset ja länsimaalaiset. Joten on olemassa ryhmä ulkomaalaisia, jotka tekevät vielä huomattavasti enemmän näitä rikoksia. Kuten Stiller sanoi, Lähi-itätaustaisten osuus on 17-kertainen. Jos laskelma tehdään pelkästään uskonnon mukaan, saattaa muslimimiesten osuus nousta jopa 20-30 kertaiseksi kantaväestöön nähden?!  Asiasta ei kuitenkaan keskusteltu sen enempää. Aivan kuin kyseessä olisi jokin aivan arkipäiväinen asia tai yhteiskunnallinen normi jonka kanssa pitää elää. Business as usual.

Kun nämä faktat tunnustetaan ja tehdään keskusteluohjelmia missä ei väistetä kysymyksiä, kerrotaan selkeästi mistä tämä kaikissa länsimaissa esiintyvä ilmiö johtuu, voidaan asialle myös alkaa tehdä jotakin.

Ruben_Stiller

En ole sinulle kuitenkaan vihainen, Ruben, vaikka mollasitkin taas suomalaista kulttuuria. Pidän sinusta ihan vilpittömästi ja olet mielestäni hauska tyyppi, mutta näenkin sinut tavallaan uhrina. Minua harmittaa, että annat älykkyytesi mennä usein hukkaan. Vai oletko sittenkin vain sosiaalidemokraattisen utopian kökkötraktori? Kulttuurirelativismin ja kantilaisen filosofian ’hyvän tahdon’ pulunnussijamentaliteetin kävelevä patsas?

Haluan kuitenkin kiittää Päivi Nergiä ja Ruben Stilleriä siitä, että edes jonkinlaista keskustelua on.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Muutama sana Ruben Stillerille ja Päivi Nergille raiskauskulttuurista”

 1. Hyvin analysoitu! Minulla on ollut tilaisuus jutella Rubenin kanssa parikin kertaa ja hän on hyvä keskustelukaveri, varsinkin jos viljelee itsekritiikkihuumoria. Nämä tilastopoiminnat pressiklubissa, kuitenkin vääristävät ja latistavat kirkasta totuutta siitä, miten nämä jätkälaumat, tuovat pelkkiä ongelmia. Tuomatta mitään hyvää, niiden päätehtävä on kytätä ja ahdistella Suomalaisia naisia ja varsinkin koulutyttöjä. Meidän kelarahoilla ja tyhmällä hyysäyksellä tätä rikollisuutta rahoitetaan. Lopullisena tavoitteena islamin valta-asema ja ne kaikki vääryydet ja takapajuisuus. Barbaariset lait ja saatanallinen uskonto. Nyt on oireena jo rötöstelyt ja joukolla tehdyt raiskaukset ja pahoinpitelyt, sekä terrorin uhka. Pitäkää selkeät tosiasiat mielessä, ilman harhaanjohtavia painotuksia ja poimintoja keskusteluissa. Niiden tarkoitus on hämärtää tämän rikollisuuden maahantuonnista koituvat haitat. Muslimit eivät kuulu tänne millään pakolaisuus valheella. Näistä niin kutsutuista turvapaikanhakijoista, ei ole mitään hyötyä, vaan moninkertaiset haitat, mitkä tulevat vain lisääntymään.

  Liked by 1 henkilö

 2. Rubenin omaan heimoon kohdistuneet vainot unohtuneet,joten mamuja kannattaa puolustella.Muistaako ruben omaa kansallis lauluaan.Reijo Taipaleen esittämänä HAIHTUI KUIN TUHKA TUULEEN.:-)))

  .

  Tykkää

 3. Jep, mukavaa olisi, jos esitettyihin kysymyksiin vastattaisiin eikä yritettäisi kierrellä ja kaarrella. Fakta on myös, että suomalaisten tekemät raiskaukset tehdään yleensä humalassa, kun lähi-itätaustaisten raiskaukset tehdään selvinpäin…. Se kertonee myös jotain.

  Liked by 1 henkilö

  1. Mirka, tuo ei pidä paikkaansa, juurihan suvakit ovat syyllistäneet suomalaisia, että ovat jo opettaneet juomatapansa matuille. Kyllä se alkoholi maistuu muslimillekin, vaikka onkin kiellettyä heidän maissaan. Varmaan ovat oppineet ryyppäämään jo tuossa matkalla halki Euroopan. Sitäpaitsi raiskaavat omissa maissaan vaimojaan ja pikkutyttöjä ihan selvinpäin, koska koraani antaa siihen luvan. Olen samaa mieltä, että aioista pitäisi puhua suoraan, se vaan tuntuu olevan ylivoimaista esim. tv:ssa, koska aina on keskustelemassa joku valehteleva muslimi
   (taqia=valehdella ”vääräuskoisille” islamin edun nimissä) tai joku höyrähtänyt, jolla ei ole mitään tietoa islamista, joka luulee, että kun niille on oikein kiltti, niin nekin ovat kilttejä. Suurin osa suomalaisista ei tiedä
   minkälaisen pahuuden kanssa olemme tekemisissä.

   Tykkää

 4. Rubenin perisynti on yrittää olla hauska& samalla ns. Puolueeton. Siinä homma kusee taas kerran. En voi sietääjätkän ”journalismia” jossa väistetään jjuuri se olennainen kysymys. Olemme päästäneet ketun kanalaan ja se muuttuu tiikeriksi hetkessä jos sitä eiammuta.

  Tykkää

 5. Tässä ns.poliittisesti ”korrektissa” keskustelussa on minua todella ärsyttänyt se, että otetaan kyllä esille turvapaikanhalijoiden teot, mutta samaan hengenvetoon on KOROSTETTAVA, kuinka suomaiset vasta ovatkin raiskaajia ja hakkaajia ym!
  Itselläni on erittäin kunnoittava käsitys suomalaisesta miehestä, vaikka olen paljon maailmaa nähnyt ja asunut myös ulkomailla.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s