Poliisilla on ainakin kymmenen raiskausjuttua, jossa tekijäksi epäillään turvapaikanhakijaa

STT:n mukaan poliisihallitus kertoo poliisilla olevan ainakin kymmenen raiskausjuttua joissa tekijäksi epäillään turvapaikanhakijaa.

Poliisi aikoo kertoa lisää turvapaikanhakijoihin liittyvästä rikollisuudesta seuraavassa osavuosikatsauksessaan. Kempeleen ja Raision tapahtumien valossa kansalaiset odottavat nyt nopeata toimintaa viranomaisilta. Esimerkiksi Raision raiskaajaksi epäilty on oleskellut Suomessa noin vuoden ajan. Käräjäoikeus vangitsi miehen törkeästä lapsen hyväksikäytöstä ja raiskauksesta.

Kempeleen raiskaustapauksessa vangittu on 17-vuotias ja on vangittu epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Poliisin mukaan mies on ulkomaalaistaustainen. Riippumaton Media uutisoi jo aiemmin miehen olevan afgaanitaustainen. Myös porilaisen nuoren naisen polttomurhajutussa tekijä oli Afganistanista.

Suomi saattaa olla näille ns. pakolaisille ¨turvapaikka.¨Onko se sitä enää suomalaisille naisille ja tytöille? Pitäisikö pakolaiskeskusten rajoittaa turvapaikanhakijoiden vapaata liikkumista kantaväestön keskuudessa?

Vai pitäisikö SUOMEN LAITTAA NYT RAJAT KIINNI?

 

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s