Jos suomalaiset pikkutytöt joutuvat maksamaan nykyisestä pakolaispolitiikasta näin, monen mielestä nämä 30000 Suomeen tunkeutunutta nuorta muslimimiestä olisi saanut vaikka hukkua Välimereen

Jälleen 14-vuotias raiskattu maahanmuuttajan toimesta. Tällä kertaa Raisiossa.

Jos yksikin suomalainen pikkutyttö joutuu maksamaan hinnan tällä karmivalla tavalla, niin Suomen ei tule ottaa enää yhtäkään ns. pakolaista niistä maista, joiden kulttuurinen suhtautuminen vaaleita, ei-muslimeita kohtaan on tällaista.

Ympäri Eurooppaa ilmiö on täsmälleen sama: Muslimimiehet raiskaavat vaaleita ei-musliminaisia. Ongelma juontaa uskonnollisesta kasvatuksesta ja islamin kulttuurista, jossa ei-musliminaiset ja tytöt nähdään vapaana riistana. Islam pitää kristittyjä naisia ¨kiusauksen ja synnin ilmentymänä.¨ Jo profeetta Muhammed lupasi heitä palkkoioksi seksiorjina niille, jotka lähtevät sotimaan kristittyjä vastaan. 1400 vuotta sitten alkanut ongelma jatkuu tänä päivänä ja suomalaiset tytöt maksavat nyt raskasta hintaa velttojen vellipersepoliitikkojen ollessa kyvyttömiä tai HALUTTOMIA heitä suojelemaan.

(kuva: Gioblecch)

Mainokset

27 vastausta artikkeliin “Jos suomalaiset pikkutytöt joutuvat maksamaan nykyisestä pakolaispolitiikasta näin, monen mielestä nämä 30000 Suomeen tunkeutunutta nuorta muslimimiestä olisi saanut vaikka hukkua Välimereen”

 1. Eiköhää tässä vaiheessa jo meidän suomalaisten ole aika ottaa ojaimet omiin käsiin ja aleta nuita mammuja listimään takaisin mistä ovat tulleetkin EIKÖ JO ALA PIISAAMAAN TUO RAISKAAMINEN JA SEKSUAALINEN HÄIRINTÄ MEIDÄN SUOMALAISTEN NUORTEN NEITOJEN aletaan laittamaan MAMMUJEN olot tukalaksi EIHÄÄ POLISIT MITÄÄN SAA AIKAISEKSI KUIN VALEHDELLA MEILLE JA TOTUUS ON IHAN TOINEN Suomen kolmen SSS hallituus ei muuta tee kuin hyväksyy MAMMUJEN teot MEIDÄN SUOMALAISTEN ON AIKA OTTAA VALTA JA LAKI OMIIN KÄSIIMME EMME ME TARVII MITÄÄN ALLAHI KUMARTELIOITA TÄHÄN MAAHAMME HYÖKKÄYS VASTAAN OTTO KESKUKSIA VASTAAN JA VOIMA KEINOIN RAISKAUKSIA ON JO TULLUT TARPEEKSI JA MONELTA ON MENNYT NUORUUS PILOILLE ON TULLUT PELKO TILALLE NYT ON MEIDÄN AIKA TULLUT HAKKAA PÄÄLLE SUOMEN POIKA ETTEI MEILTÄ MAMMUT VIEI SYNNYIN MAATAMME ME EMME TARVII ISLAMIN OPPIA TÄNNE EMMEKÄ KORANIN KUMARTAJIA

  Tykkää

  1. luuliko joku, että näitä raiskauksia ei tulisi tapahtumaan , kun maahamme virtaa seksuaalisesti virileita muslimimiehiä kymmenin tuhansin. joille nainen ei ole ihminen vaan orja? Islam alistaa aina naisen miehen tarpeiden oikeudettomaksi tyydyttäjäksi, tätäkö haluamme?

   Tykkää

   1. Kertokaa tämä Anne Sinnemäelle, Halosell ym.. heidät kaikki jotka puhuvat ja yrittävät saada suomeen muslimeille lisää oikeuksia pitää viedä irakiin miesten keskuuteen… Saavat nähdä ja kokea mikä on naisen osa. Loppuu islamin kehuminen lyhyeen! Islam on suurin uhka kasvaville lapsille kun kasvattavat manipuloimalla lapsista uusia terroristeja, ja niitähän riittää..
    Äiti joka rakastaa kuolemaa enemmän kuin lastaan.. on itsekin aivomyrkytretty..

    http://unitedwithisrael.org/watch-the-palestinian-mother-who-loves-death-more-than-her-children/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=20%2C000+Israelis+Sue+Facebook+Over+Terror+Incitement%3B+Meet+the+Mother+Who+Loves+Death+More+than+Her+Children&utm_campaign=20151027_m127971273_20%2C000+Israelis+Sue+Facebook+Over+Terror+Incitement%3B+Meet+the+Mother+Who+Loves+Death+More+than+Her+Children&utm_term=Palestinian-Mother-Threatens-Terror-Attacks-After-Her-Son-Is-Killed-Trying-to-Murder-Jews-in-Israel-249x169_jpg

    Tykkää

 2. Rajat olisi 20 v sitten jo pitänyt sulkea täällä ei somaleja tarvita niitä pahimpina ja vastenmielisimpinä pidän koko sengen sopimus on fiasko
  täällä ei tarvita aivan toisesta kulttuurista tulevia, syntyy häiriöitä! sitä ei
  pidä hyvällä katsoa rajat kiinni nopeasti

  Liked by 1 henkilö

 3. Rajat pitäisi ehdottomasti laittaa kiinni!! MUTTA ei tule tapahtumaan koska Stubilla, Sipilällä on menossa Suomen miehittäminen Islamisteillä Eu-eliitin mieliksi, tietyt tahot maksaa tästä hommasta ja hyvin. Sisäministeri Orpo kuuluu myös maanpettureihin ja on vastuussa siitä että tieto ei lähellekkään kaikista mamujen tekemistä rikoksista ole levinnyt. Ohjeistus on annettu poliisihallinnolle pitää poliisien, rikosten uhrien jne. suut kiinni ja Yle syytä samalla monikulttuurillista propagandaa, monikulttuurisuuden edistys muuten lukee valtion Ylelle asetetuissa tavoitteissa. Orpo oli muuten tuossa ihan vasta tuumannut että rajoja ei laiteta kiinni. (Hänellä on unelma avoimesta Suomesta=Sama painajainen joka on Ruotsissa jo realisoitunut)

  Tykkää

 4. Suomen maksettu nukkehallitus ei tule tekemään yhtään mitään asian estämiseksi. Stubido, Liikanen,Aho, Apunen ja muut hyväkkäät tykkäävät niin hyppiä salaseurojen kokouksissa luomassa uutta maailmanjärjestystä. Heille rahat, meille rikokset.

  Tykkää

 5. Meillä Suomessa on näitä alaikäisiä nuoria aika paljon, miettikää jos vaikka sukulais- kummi- naapurin-tai oma tytär joutuisi raiskatuksi näiden mamujen ansiosta, MITÄ SINÄ tekisit? Kysyn vaan siksi, että täällä ei tehdä muuta kun päivitellään raiskauksia, sattuu se vielä omallekin kohdalle, siitä olen varma, jos asialle ei tehdä mitään. Hommatkoon SPR pumpattavia barbaroita ja tekopimppejä näiden viriilien miesten vastaanottokeskuksiin, himot ne on hiirelläkin, mutta lapset eivät tarvii kärsiä ja menettää elämäänsä näiden takia.

  Tykkää

 6. Mun vakaumus on että jos mun lapseni joutuu tuollaisen kynsiin niin en voi elää ilman kostoa vähintään pesäpallomailalla kaikki raajat poikki ja puukolla jotain muuta menen sitten linnaan paremmin mielin jos ne saa teoistaan ehdollista tai pikku kakun niin suomalaisena minulle kuuluisi vain pikku sakko

  Tykkää

  1. Se ois unelma että Suomalaiselle olevana tulisi pieni tuomio, mutta todellisuus ei ole niin, todellisesti saisis päällekarkaus, ja åahoinppitely syytteen ja ehkä jopa murhayritys syytteen, sillai se laki iohanassa suomessa menettelee.
   Ja ihan sama jos joku tunkeutuu taloosi ryöstämistarkoituksella yöllä, ja sä saat kii ja käytät oman käden oikeutta ja soitat sitten poliisit niin se mitä olet toiselle tehnyt oman käden kautta kääntyy kyllä itseäsi vastaan.
   Kyllä tää suomen laki on sitten ”oikeudenmukainen”, eiks?

   Tykkää

 7. Suomeen on siis tullut yhteensä noin 30000 pakolaista, johon sisältyy myös naisia, lapsia ja VANHEMPIAKIN miehiä. Tämän seikan vois korjata, jos haluatte sivullenne uskottavuutta. Ja yhtään näitä kuvottavia tapahtumia vähättelemättä, miksi raiskaus nyt yhtäkkiä onkin jotenkin hirveä teko miesten mielestä, en muista, että päivittäin tapahtuvista suomalaisten miesten tekemistä raiskauksista tähän tyyliin puhuttaisiin. Toivottavasti saan elää joskus vielä valtiossa, jossa nainen ihan oikeasti saa elää turvallisesti.

  Tykkää

  1. Naisia ja lapsia on näkynyt tosi vähän uutisfilmeissä. Mediassa on kerrottu nuorten miesten osuudeksi 78%, siis yli 23 000.
   Jos pieneen kylään, jossa on muutama sata asukasta, tulee 250 nuorta seksinnälkäistä miestä, niin kyllä se vääristää sukupuolijakaumaa ja on uhka jokaiselle naissukupuolen edustajalle vauvasta vanhaan mummoon. Tunnetusti muslimeille käy kaikki ikään katsomatta profeettansa esimerkkiä noudattaen.

   Tykkää

   1. Missä ovat ne tuhannet maahanmuuttajat, jotka eivät ole kirjoissa eikä kansissa. Ruotsilta on hukassa 14 000 matua. Onko Suomen rajalla joku ottanut ylös pääluvun alusta asti, epäilen.

    Tykkää

  1. Tää nyt jotenkin menee ohi… Islam vihaa juutalaisia eikä ole mitenkään samalla puolella. Aivan kuin sanoisi että Niinistö ja Putin suunnitteli krimin valtauksen jotta saataisi huomio pois suomen läheltä.. ihan kaikkea ei voi totuudeksi sanoa.. 😦

   Tykkää

 8. Paras lääke jo olemassa olevaan islam tautiin on yrittää heitä kristillisiin arvoihin kääntymään, sillä koraanin mukaan maailmankatsimus on niin ylimielinen että ”kaikki kuuluu allajhikke” -asenne vie tuhkakin pesästä, kuten nokian Elop tyhjensi Nokian.. (25 milj. konkurssi palkkio..)

  Tykkää

 9. Nyt on pakko vähän avautua ku on taas niin naurettavaa paskaa ”riippumattomalta medialta”. Ensinnäkin 20 vuotta sitten 1993 Suomen raiskauksista 21% oli ulkomaalaistaustaisten tekemiä. Viimeisin tutkimus vuodelta 2013 kertoo, että raiskauksista 24% on ulkomaalaisten tekemiä. Suomeksi siis, mikään ei ole muuttunut vittu mihinkään viimeiseen kahteen vuosikymmeneen.

  Silti tällainen tabloid höpöhöpö hevonpaska ”lehdistö” toitottaa ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista joka ainut päivä ja syy on ihan yksinkertainen. Tämä paska myy paremmin kuin kantaväestön raiskauksita kirjoittelu.

  En voi edes kuvitella miltä raiskatuksi tuleminen tuntuu pienestä tytöstä, mutta tuskin ketään niistä kiinnostaa, että onko raiskaaja neekeri vai kantasuomalainen.

  Pelkästään tänään nauroin tätä tekopyhyyttä iltalehden sivuilla. Ensimmäisen aukeaman valtava uutinen miten maahanmuuttaja raiskasi suomalaisen naisen, kissan kokoiset otsikot ja älähdystä/paheksuntaa ja suuttumusta lehti ja netti täynnä. Sitten jollain sivulla 17, alalaidassa parin kolumnin kirjoitus miten Suomen mestari nyrkkeilijä raiskasi 13 vuotiaan autismia sairastavan tytön, ja ketään ei vittu kiinnostanut, eikä se herättänyt netissä mitään paheksuntaa.

  Ongelma ei todellakaan ole ulkomaalaisten tekemät raiskaukset, jotka eivät ole muuttuneet mihinkään viimeisen 20 vuoden aikana, vaan umpi rasistiset ihmiset, jotka käyttää raiskattujen naisten ahdinkoa ja kärsimystä hyväkseen oikeuttaakseen omia rasistisia näkemyksiään.

  SAATANA!

  Tykkää

   1. Hohhoijjaakkaa. Ihan pikkusen matikkaa. Suomessa on noin 100 raiskaus tuomiota /vuosi. Niistä 20% ulkomaalaisten tekemiä. Eli 20 raiskaajaa per 30 000 tulijaa.

    20 / 30 000 = 0.0006666.

    Eli siis maahanmuuttajista 0.0006% on raiskaajia, tottakai tästä voidaan vetää johtopäätös että RAJAT KIINNI! NEEKERIT VITTUUN! NISKALAUKAUS!……

    Ja mitähän muuta jälkeenjäänyttä paskaa amispellejen turvasta tulee…

    Tykkää

   2. Tänä vuonna tulleet 30000 eivät näy viel’ tilastoissa. M;uslimimiehet raiskaavat ainakin 20-kertaisesti enemmän kuin kantaväestö. Vaikuttaa mielisairaalta. Tuottaako islam raiskaajapsykopaatteja?

    Tykkää

   3. ps. tuossa vielä verrataan raiskausmäärää artikkelissa annettuun 30 000 vuosi tasoon, kuin oikeasti pitäisi verrata pariin sataan tuhanteen täällä jo olevaan, millloin se % luku vielä dramaattisesti tippuu alemmas. Mutta mitäpä sitä idiootille koitan selittää…

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s