Intia:Väkijoukko vei raiskaajan lihakauppaan ja leikkasi munat irti lihaveitsellä (kuvakooste ja selostus)

Intiassa raiskaaja jäi vihaisen väkijoukon käsiin yritettyään raiskata nuoren tytön kujalla. Ensin hänet hakattiin kepeillä, vietiin sitten paikalliseen lihakauppaan jossa hänen sukuelimensä leikattiin lihaveitsellä irti ja heitettiin kadulle.

Katso video:

16 vastausta artikkeliin “Intia:Väkijoukko vei raiskaajan lihakauppaan ja leikkasi munat irti lihaveitsellä (kuvakooste ja selostus)”

 1. Onko totta, että Intiassa asenteet raiskauksiin alkavat muuttua? Vai oliko tällä kertaa raiskattu jonkun vaikutusvaltaisen perheen tytär?

  Tykkää

  1. Tämä tarina ja kuvat ovat täyttä paskaa. Jos pallit leikataan irti niin kukaan ei kävele ja seisoskele puoliksi ihmettelevä ilme naamallaan.

   Tykkää

 2. Aivan oikein ja suomeen kanssa samallalailla jos raiskaa niin munat irti. Ei se sen kummempaa oo tuleepahan kerralla eunukki eikä varmaan tee toiste… ainut konsti suojella ja suomalaisia. Eiköhän lopu ulkomaalaisten raiskaukset suomessakin…

  Tykkää

 3. Todennäköisesti oli ulkomaalainen. Suomessakin munat leikattaisiin syyttömiltäkin vain jos epäilty olisi ulkomaalainen. Kantasuomalaiset taas palkitaan näkyvillä pesteillä perussuomalaisissa (Putkonen).

  Tykkää

  1. ai että kantasuomalaiset palkitaan taitaa kyllä mennä ihan toisinpäin ei ole maahanmuuttajia mitään vastaan paitsi myönnän että ärsyttää sellaset elintaso pakolaiset en yleistä tätäkään mutta toi sun väite ei ihan pidä paikkaansa kyllä se menee useimmiten niin että kun ulkomaalainen raiskaa niin tulee tyyliin päähän taputuksia ja mitkä oikeudet heillä on että jos heillä on oikeudenkäynti niin se on salassapidettävä ja nimet yritetään pitää salassa sittenko kantasuomalainen raiskaa on oikeudenkäynnit ja nimet kaikenmaailman lööpeissä mitkä etuoikeudet heillä on kyllä se niin menee et olkoon minkä maalainen tahansa niin nimet ja oikeudenkäynnit jne julki!!!

   Tykkää

 4. Kyllä on tuhansia. Juurihan oli poliisin laskelma että vain n 10 % päätyy rangaistukseen saakka = kirjoihin
  Toivottavasti intiassa asenteet muuttuu. Siellähän köyhissä perheissä ei katsota edes oman pikkulapsen raiskausta rangaistavaksi ettei lapsen ja perheen maine kärsi. Puhumattakaan jatkuvasta hyväksikäytöstä…

  Tykkää

 5. Voi luoja mitä talipäitä täällä on taas liikkeellä. Katsokaa vajakit itseänne jo peilistä ja lukekaa näitä tekstejänne. Voi pikku elämänkoululaisrukkia kun persuja kohtelee elämä niin väärin, byää 🙂

  Tykkää

 6. Raiskaus on väkivaltaa,jota sukuelintenpoisto ei estä. Ja tosiaan ihmettelen myös kuinka tuo ”kastroitu”mies ei näyttänyt tuon kärsivämmältä??

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s