Voivatko vappupallot vaihtua käsirautoihin?

Onko Pääministeri Sipilä jo välittänyt osanottonsa raiskatulle lapselle ja hänen perheelleen?

Nyt kävi näin. Oliko Kempeleen raiskaus vain yksittäistapaus? Onko vatulointi jo käynnissä?

Juha Sipilän talo Kempeleessä on tuleva turvapaikanhakijoiden koti. Jos eilisiltaisen Kempeleen raiskaustapauksen tavoin, turvapaikanhakija syyllistyisi raiskaukseen ja veisi uhrinsa Juha Sipilän omistamaan taloon, syntyisi erikoinen tilanne. Pääministeri tuskin joutuisi syytteeseen osallisuudesta rikokseen, mutta olisi melko ainutlaatuista jos pääministerin majoittamat syyllistyisivät vakaviin rikoksiin Sipilän kiinteistössä tai missä tahansa. Maahanmuuttajat tekevät paljon rikoksia. Sipilän kannattaa nyt olla erittäin tarkkana minkälaisia pakolaisia kotiinsa majoittaa. Heitä tarkkaillaan suurennuslasilla.

Haluavatko Kempeleen asukkaat näitä Sipilän 17-vuotiaita koneinsinöörejä ja aivokirurgeja kuntaansa? Sitä Juha Sipilän kannattaa kysyä, ei pelkästään itseltään, vaan myös Kempeleen kuntalaisilta.

(kuva: Santeri Viinamäki / Wikimedia Commons)

 

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Voivatko vappupallot vaihtua käsirautoihin?”

  1. Ottiko Sipilä osaa uhrin omaisiin ja samalla omaan sukuunsa, vai uskokuntaansa? Olisi kiva tietää, sillä lestadiolaiset voivat näyttää ”vaikka mtä”. mutta… Osuiko vai uppoisko koko juttu? R.I.P.

    Liked by 1 henkilö

    1. Ilmeisesti, koska alkoi tapahtua ja vastaanottokeskuksia jo suljetaan paikkakunnilta, joihin on poliiseilla pitkä matka. Sen se vaati, että täytyi läheltä koskettaa pääministeriä, eihän meistä tavallisista ihmisistä niin väliä. Helpotti vähän, kun tietää, että meidän kylälle ei sitten taida tulla mamuja.

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s