VIDEO: Venäläislentäjät ammuttiin ilmaan laskuvarjohypyn aikana!

Videolla terroristit ampuvat korkealla olevia laskuvarjoja. Huutavat allahu akbaria, nauravat ja riemuitsevat. Puhuvat arabiaksi ja ymmärtävät osuneensa venäläiseen. Kiittävät allahia.

image-3

 

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “VIDEO: Venäläislentäjät ammuttiin ilmaan laskuvarjohypyn aikana!”

 1. Ota tästä sit selvää… Sunnimuslimeja turkkilaiset ja … mitäs ne slobobot välittää mistään sopimuksista. Turkkihan on Nato-maa. Judet nauraa, kuten on tosin tarkoituskin. Maailmansotaahan tässä haetaan, että asekauppiaat ja rahantekijät saavat omansa. Ainakin siltä tuntuu. Sota on varma Euroopan tulevaisuudessa, sanoi kiuka mitä tahansa. Rakennetaan uudestaan ja tehdään rahaa, by who?

  Tykkää

  1. Molemmat maailmansodat ovat alkaneet alueelta, jossa suuret uskonnot kohtaavat. Onko mikään muuttunut? Raamatun opetus on, että vihollista pitää rakastaa, eikä ampua. Onko se erilainen kuolema, jos etulinjoissa tarkka-ampuja yrittä osua toista ihmistä päähän? Tahallisesti! Jeesus ja alkuseurakunnan apostolit eivä opettaneet tällaista. Miettimisen arvoine asia. Miksi Rauhanruhtinas viedään taistelukentälle ensimmäisenä? Hänhän ei opettanut tällaista. Miksi näin ?!!!

   Tykkää

   1. Ei ihan auennut tuo viimeinen lause. Tarkoitatko että kristityt eivät saa vastustaa islamin hyökkäystä? Pitääkö vaan kääntää toinen poski.

    Tykkää

  2. Onhan 3. maailmansota mainittu raamatussakin kuten kaikki muutkin isot tapahtumat. Siellähän mainitaan myös maahanmuuttajat ja isisin hyökkäykset. Mikään ei enää ihmetytä. Sitä kukaan ei tarkkaan tiedä, milloin sota alkaa ja mikä sen laukaisee. Venäjä on voimakkaasti mukana.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s