Video: Muslimimies hakkaa ja potkii koiraa todella törkeästi. Yrittääkö pakottaa eläintä suuseksiin?

Turvakameran tallenteessa muslimimies hakkaa ja potkii koiraa todella ikävällä tavalla. Yrittää myös vääntää koiran päätä jalkoväliinsä. Mitkä on miehen aikeet?

Katso törkeä viedo:

Koiriin kohdistuva viha on yleinen ilmiö islamilaisessa kulttuurissa. Koiria pidetään saastaisina ja kohtelu on sen mukaista. Tämän kirjoittaja muistaa Lähi-idässä asuessaan, hoitaessaan ystävänsä koiraa, kun muslimirouva täydessä burkassa tuli samaan hissiin ja alkoi hyppiä ja kiljua hysteerisesti. Silloin kyseessä oli Maltankoira. Säkäkorkeus n. 20cm

 

 

 

Military Working Dogs

Olisiko nyt yksi prinssinakki vähemmän jos olisi kokeillut samaa temppua tämän koiran kanssa? 

 

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Video: Muslimimies hakkaa ja potkii koiraa todella törkeästi. Yrittääkö pakottaa eläintä suuseksiin?”

  1. Idiootti ihan sairas sika sut ois pitänyt potkia ennen kuin viaton sinä olet kaukana viattomasta pysyisitte kaikki vaan siellä midtä olette suomeen tulletkin

    Tykkää

  2. Poikkean vähän videosta.Mamuilla niin paha geneettinen virhe geeneissä,että seksin himossaan tekevät mitä vain tyydyttääkseen itseään ja perheen jäseniään,lapset mukaan lukien.Jossain oli juttu iran-irak kikkarapäistä,että ennen naista aloitetaan viattomasta lampaasta jos sattuu naisia pelkäämään niin siinä käydään murrosiässä läpi koko laidun maa.lammas-lehmä-anoppi kameli jne.sitten pakolaiseksi ja etsimään raiskattavaksi murrosikäinen tyttö pohjois maista.En ylläty enään mistään mitä mediassa tulee vastaan.Olen yllättynyt vain siitä ettei kukaan rankaise näitä iilimatoja mistään:-)

    Tykkää

  3. Joo sukurutsa aiheuttaa aikamoisia aivovammoja. Tulis vaan vastaan tuollainen niin en paljon kieltäisi koiriani. Turha verrata kristittyhin, nämä voitaisiin välttää sulkemalla rajat. Kristityt sentään tuomitaan rikoksista, nämä sekasikiöt saavat vain päähän silitystä.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s