Ranskalaiset hoivasivat ja vaatettivat Pariisin verilöylyn pakolaisterroristin Kreikassa itse!

Kun terroristi, joka tunnetaan nimellä Ahmad Almohammad, rantautui Leroksen saarelle Kreikkaan, ranskalaiset avustustyöntekijät auttoivat häntä ja hänen englantia puhuvia ystäviään. Virkailijat sanovat heidän tulleen maihin kahdensandan pakolaisen ryhmässä ja tahallaan viiltäneen veitsellä kumiveneensä lähellä rantaa. Tämä tapahtui 3. lokakuuta. Kahdella huomattiin väärennetyt Syyrialaiset passit ja heidät pidätettiin. Mutta 25-vuotiaan Almohammadin viranomaiset kiirehtivät läpi. Hänet siirrettiin leiriin jota hoitaa ranskalainen hyväntekeväisyysjärjestö Médecins Sans Frontières.

24 tuntia myöhemmin, ranskalaisten hoivaamana ja vaatettamana, hän oli kuuden hengen ryhmässä ostamassa laivalippuja Ateenaan. Sinne hän matkusti 5. lokakuuta. Hän vietti kaksi päivää Ateenassa, kunnes lähti kohti Makedoniaa ja Serbiaa, missä hän anoi turvapaikkaa. Hän jatkoi Kroatiaan 8. lokakuuta ja jatkoi sieltä Ranskaan ja me kaikki tiedämme millä seurauksilla: Pariisin verilöyly tapahtui vain viisi viikkoa myöhemmin.

Leroksen satamamestari  Sakellarios Biliris sanoo: ¨Kukaan ei huomannut mitään vikaa hänen passissaan. Tilanne oli kaoottinen, 3500 pakolaista tuli viikossa.¨

On jo pitkään tiedetty, että Islamilainen valtio lähettää terroristeja ns. pakolaisten mukana Eurooppaan. Montako tuhatta, tai kymmentä tuhatta heitä on nyt mantereellamme?  On outoa, että he kaikki pyrkivät Eurooppaan, eivätkä esimerkiksi Persianlahden rikkaisiin öljyvaltioihin oman kulttuurin ja uskontonsa pariin. Vai onko kyseessä ¨kaikkien aikojen suurin Troijanhevosoperaatio,¨kuten Donald Trump sanoo?matka

Kuinka Almohammad teki matkan halki Euroopan? Kävellenkään Ateenasta asti ei näyttäisi kuluvan kuin 587 tuntia. Vai järjestikö Médecins Sans Frontières hänen matkansa Ranskaan asti? Onko terroristeilla verkosto johon kuuluu myös hyväntekeväisyysjärjestöjen työntekijöitä?

(lähde:infowars)

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s