Löfven myöntää: ¨Ruotsi on ollut naiivi¨

 

UHKA RUOTSIA VASTAAN tapahtuman lehdistötilaisuudessa Stefan Löfven sanoi: ¨Ruotsi on ollut naiivi.¨

Nyt kun Ruotsia uhkaa terrorismi ja maa on valtavan massamaahanmuuton kohteena, alkaako Löfven muuttaa linjaansa? Tuskin. Erityisesti Ruotsidemokraatit ovat varoittaneet löperön maahanmuuttopolitiikan seurauksista jo vuosia. Heidät on kuitenkin leimattu natseiksi ja rasisteiksi ¨poliittisesti korrektin eliitin¨, eli sosiaalidemokraattien, Kokoomuksen, vasemmistoliberaalien ja valtamedian toimesta.

Löfven totesi, että nyt on ¨tärkeää pitää yhtä¨ ja samalla hän kehottaa kaikkia osapuolia jatkamaan keskusteluja. (Ei koske tietenkään Ruotsidemokraatteja) Tämä on valikoivaa yhteenkuuluvuutta, sanoo Avpixlat-lehti.

Ruotsidemokraatit ovat lisänneet kannatustaan huomattavasti ja ovatkin jo maan suurin puolue. Sosiaalidemokraatit ja Kokoomus tekivät viime vuonna sopimuksen jolla suljetaan Ruotsidemokraatit pois yhteiskunnallisesta päätöksenteosta. Tämä törkeästi demokratiaa ja parlamentaarisia prosesseja loukkaava sopimus tehtiin kuluvalle ja seuraavalle vaalikaudelle. Tuleeko pilkka kuitenkin iskemään Löfvenin ja hänen liittolaistensa omaan nilkkaan jo seuraavissa vaaleissa? Tuleeko Ruotsidemokraattien kannatus olemaan jopa niin suuri, että he voivat muodostaa hallituksen ja ohittaa sekä Kokoomuksen, että sosiaalidemokraatit?

 

(kuva:frankie fouganthin)

(lähde:avpixlat)

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Löfven myöntää: ¨Ruotsi on ollut naiivi¨”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s