14-vuotiaan tytön raiskauksesta epäillyt ovat afganistanilaisia turvapaikanhakijoita – Rikos – Uutiset – MTV.fi

MTV Uutisten tietojen mukaan 14-vuotiaan tytön raiskauksesta epäillyt kaksi ulkomaalaistaustaista nuorta ovat Afganistanista tulleita turvapaikanhakijoita.

Poliisi otti 15–17-vuotiaat epäillyt kiinni Kempeleen vastaanottokeskuksessa myöhään maanantai-iltana.Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Seppo Leinonen Oulun poliisilaitokselta ei ota kantaa MTV Uutisten tietoon.

Lähde: MTV3 14-vuotiaan tytön raiskauksesta epäillyt ovat afganistanilaisia turvapaikanhakijoita – Rikos – Uutiset – MTV.fi

Pääministeri Sipilä lupasi aikaisemmin antaa talonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön Kempeleellä. Miten tulee käymään tälle hankkeelle. Majoittaako Sipilä kotiinsa potentiaalisia raiskaajia? Miten paikkakuntalaiset tulevat asiaan suhtautumaan tämän tapauksen jälkeen, jää nähtäväksi.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “14-vuotiaan tytön raiskauksesta epäillyt ovat afganistanilaisia turvapaikanhakijoita – Rikos – Uutiset – MTV.fi”

  1. Miten mä olen tai olin käsittänyt, että ko. vastaanottopaikka oli tarkoitettu 16-18 vuotiaille? Joten miten tai mitä ihmeettä siellä on joku 15-vuotias pidätettynä,(?) jos on. Mielestäni joku päättäjistämme on myös vastuussa ko. tapahtumasta. Tämähän on tietysti vain minun mielipiteeni, jota tuskin kukaan tulee ajatelleeksi. Ja ottaen huomioon ko. uhrin tulevaisuutta! Tulevaisuutta, joka on kenties tuhottu jo nyt!!! Sopisi miettiä sitä ja hänen lähimmäisiään, että onko tämä oikein?! ”Pelätä ei pidä ja vihata ei saa”. Vaikeaa on valita siltä välltä. Ollaan vaan ja odotetaan. Mitä? Sisällissotaako?

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s