Islamistien terrori-iskut jatkuvat

Arutz Sheva lehti kertoo terroristien tehneen rakettihyökkäyksen Israeliin, Eshkolin alueelle noin kello 7 paikallista aikaa. Kukaan ei loukkaantunut hyökkäyksessä.

Terroristijärjestö Hamas on lisännyt omaa rakettien tuotantoa, koska Egyptin puskurialue on estänyt suuremmilta osin esimerkiksi Iranin ja Qatarin lähettämien aseiden kuljetuksen Siinain kautta.

Islamilaiseen valtioon yhdistetty salafistiryhmä Gazassa on ottanut viimeaikoina vastuun rakettien ampumisesta, yrittäen luoda lisää jännitteitä Israelin ja Hamasin välille. Israel kuitenkin tekee selväksi, että se pitää Hamasia vastuullisena sen hallitsemalta alueelta ammutuista raketeista.

Terroristien veitsihyökkäykset Israelilaisia siviilejä ja poliiseja vastaan ovat päivittäisiä. Palestiinalaisten uskonnolliset- ja muut johtajat yllyttävät nuoria palestiinan arabeja väkivaltaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Konflikti on uskonnollinen ja pohjautuu agressiiviseen islamilaiseen pyrkimykseen ¨palauttaa¨ islamin alaisuuteen sille kerran kuuluneet alueet. Islamin opetukset sisältävät tavoitteen hävittää kaikki juutalaiset, sekä muut uskonnot Lähi-idästä.

Suuri riidan aihe on Jerusalemin Temppelivuori, joka on saanut nimensä siitä, että se on ollut juutalaisten temppeleiden sijaintipaikka tuhansien vuosien ajan. Arabit sanovat Temppelivuoren kuuluvan heille koska he rakensivat Al Aqsan moskeijan näiden temppeleiden päälle. Perusteluna on esitetty myös profeetta Muhammedin laskeutumista Temppelivuorelle lentävällä hevosella, jolla oli naisen kasvot.

(lähde, arutz sheva, ari yashar)

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s