Sammakkosuu John Kerry: Ymmärtää terroristeja!

¨Silloin oli tavallaan tarkka kohde ja ehkä jopa oikeutus..¨

John Kerry lipsautti tukensa ja ymmärryksensä islamilaiselle terrorismille puhuessaan Pariisissa. Puheessa hän tuomitsi Pariisin viikonloppuisen verilöylyn, mutta nostaessaan vertailukohdaksi Charlie Hebdo iskun tammikuussa, hän möläytti seuraavan sammakon suustaan:

¨Tässä on jotakin erilaista mitä tapahtui verratuna Charlie Hebdoon, luulen että kaikki tuntevat niin. Silloin oli tavallaan tarkka kohde ja ehkä jopa oikeutus…ei oikeutus mutta perustelut joihin voit samaistua ja sanoa okei, he ovat todella vihaisia tämän tai tuon takia.¨

John Kerry siis pitää Charlie Hebdon hyökkäystä perusteltuna ja ymmärrettävänä, koska hyökkääjät olivat vihaisia lehdelle.

Obaman hallinto jatkaa samoilla linjoilla vaikka veri lentää Euroopassa ja muuallakin. Aiemmin kohua nostatti Valkoisen talon tiedottaja, Marie Harf sanoessaan: ¨Terroristit vain tarvitsevat työpaikkoja ja businessmahdollisuuksia.¨ Kun häntä kritisoitiin, hän sanoi: ¨Te ette vain pysty ymmärtämään näin nyanssirikasta ajattelutapaa.¨

Tyypillistä Obaman hallinnon elitismiä ja omahyväisyyttä.

Official_Harf_Photograph

Marie Harf

John Kerry:

There’s something different about what happened from Charlie Hebdo, and I think everybody would feel that. There was a sort of particularized focus and perhaps even a legitimacy in terms of – not a legitimacy, but a rationale that you could attach yourself to somehow and say, okay, they’re really angry because of this and that

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s