Saksa on pystyttänyt pakolaisia ¨lannistavia¨kylttejä Afganistanissa.(VIDEO)

Saksan hallitus on pystyttänyt Afganistanin pääkaupungissa, Kabulissa kylttejä, joilla pyritään lannistamaan ihmisten intoa lähteä ¨pakolaiseksi¨ Saksaan.

Onko Saksa vihdoinkin herännyt Lähi-idästä tulevien pakolaisten muodostamaan uhkaan? Islamilaisista maista tulevien maahanmuuttajien integroituminen jättää toivomisen varaa ympäri Eurooppaa. Voisiko EU tehdä keskitetysti vastaavia ja vielä suurempia kampanjoita ympäri Lähi-itää ja Afrikkaa?

Katso Video:

Muutamat muut Euroopan maat ovat tehneet samanlaisia ratkaisuja pakolaiskriisin räjädettyä käsiin ympäri Eurooppaa. Koska Suomi alkaa tehdä suurempia kampanjoita esimerkiksi hillitäkseen Somalien ja Afgaanien maahantuloa? Kuinka monta Islamilaisen valtion taistelijaa on jo tullut Eurooppaan ns. pakolaisten mukana soluttautuen?

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Saksa on pystyttänyt pakolaisia ¨lannistavia¨kylttejä Afganistanissa.(VIDEO)”

  1. ISLAM ON MAAILMASSA KIROUS, JOKA TÄYTYY HÄVITTÄÄ TAVALLA TAI TOISELLA. SUOMEN KANSAN ON NOUSTAVA VASTUSTAMAAN KAIKELLA MAHDOLLISELA TAVALLA. VIHATUINTA ON TÄMÄ. KUN HALLITUSHERRAT NUOKKUU UNELMISSAAN. PITÄISI ALKAA TAPAHTUMAAN JO. RAJAT KIINNI. RIKOLLISET KURIIN. HERÄTKÄÄ TODELLISUUTEEN.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s