Raamattu kertoo totuuden arabeista!

Viimeaikaisten tapahtumien johdosta ja todisteiden valossa viimeisten 1400 vuoden ajalta, kyseinen Raamatun ennustus tuntuu kyllä osuvan kohdalleen niin kuin nenä päähän!

Arabien esi-isästä Ismaelista Raamatun mukaan:

”Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän tulee aina olemaan kaikkien veljiensä niskassa.” (1. Mooseksen kirja 16:12)

Alkaakohan tästä uusi buumi Raamatun lukemiseen?

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Raamattu kertoo totuuden arabeista!”

 1. Raamatunluku ei kuulu päivärutiineihini normaalisti, mutta kyllä on tullut mieleen, että pitäisi kaivaa vihkiraamattu esiin ja lukea Ilmestyskirja. On alkanut tuntumaan, että eletään lopun aikoja ja onhan tässä käynnissä jonkinlainen ”uskonsota”. Käsittämätöntä, eletään sentään vuotta 2015.

  Tykkää

  1. Oletpa hyvinkin oikeassa. Pitkällä ollaan jo lopunajassa. Ja Raamatun ennustukset ovat toteutuneet pilkulleen. Ilmetyskirjan lisäksi Daniel, Hesekiel, Jesaja ja muutkin kertovat lopunajasta.

   Tykkää

  2. kaiva mumma Raamattu vaan esiin ja anna Pyhän Hengen avata sanaa sinulle ja jos et ole vielä uskossa niin pyydä Jeesusta antamaan syntisi anteeksi ja tulemaan elämäsi Herraksi.

   Tykkää

 2. Raamattu on hyvä kaivaa esiin ja lukea nyt. Voi olla, että sen lukeminen tulee islamin uskon leviämisen myötä kielletyksi jo ihan lähiaikoina.

  Tykkää

  1. Kyllä raamattu tullaan kieltämään.Saksassa jaetaan jo koraania joka kotiin.Kaikki etenee pilkulleen raamatun ennustuksen mukaan.Sudet lampaiden vaatteissa ovat keskuudessamme.Mutta tosi kristitty tunnista ne hedelmistään.Siunausta kaikille.

   Tykkää

  2. Tätä minäkin pelkään. Jos emme tee mitään ja estä islamistien saapumista meidän rakkaaseen kotimaahamme, olemme tuhon omia.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s