Trump: ¨Obama, eikö olisi jo aika puhua islamilaisesta terrorismista?¨

Trump: ¨Olisiko jo aika alkaa puhumaan islamilaisesta terrorismista, kaikkien näiden kuolleiden jälkeen?¨ Donald Trump on kritisoinut Obaman laimeaa reaktiota Pariisin terrori-iskuihin ja Obaman tapaa vältellä islamilaisesta terrorismistä puhumista.

Trump sanoi haastattelussa: ¨Moskeijat pitää tutkia, joitakin niistä joudutaan sulkemaan.¨

Kun Trumpilta kysyttiin tulisko Ranskan sulkea moskeijoita ja olisko hän valmis Yhdysvaltain presidenttinä tekemään saman, hän vastasi: ¨En haluaisi mutta sitä pitäisi harkita erittäin vakavasti, koska jotkut näistä ideoista ja vihasta, absoluuttisesta vihasta tulevat näistä paikoista.¨

Trump on myös sanonut, että presidenttinä ollessaan hän ensimmäisenä katkaisisi Islamilaisen valtion rahavirrat ja estäisi heidän öljybusineksensa. Islamilainen valtio ansaitseekin valtavia summia myymällä öljyä valtaamiltaan öljykentiltä. Tiedustelulähteiden mukaan Turkin viranomaiset ostavat öljyn suoraan Isikseltä ja jatkuva virta tankkiautoja ajaakin Turkin rajalle joka päivä. Esimerkiksi Turkkia EU:n jäseneksi kaavailevat Euroopan johtajat kääntävät asialle selkänsä.

Donald_Trump_hair_from_above_and_behind

Donald Trump

Ann Coulter, Yhdysvaltalainen kirjailija, kolumisti ja poliittinen kommentaattori twiittasi Pariisin iskujen jälkeen: ¨He voivat odottaa ensi marraskuun varsinaista äänestystä, mutta Donald Trump valittiin tänä iltana presidentiksi.¨ Coulter twiittasi myös: ¨Mitä hyötyä on antaa miljoonien muslimien muuttaa länsimaihin?¨

kuvat: Gage Skidmore/Jerry Boston Lähteet: MSNBC, Twitter

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s