Trump: ¨Aion pommittaa paskat pihalle niistä!¨

¨Olen kohdannut viime aikoina kritiikkiä kun sanoin, että aion pommittaa paskat pihalle niistä! En välitä siitä! Donald Trump sanoi puhuessaan terrorismistä.

Trump jatkaa: ¨Ja katsokaa mitä tapahtuu nyt Saksassa! Minä olin ennen Merkelin fani ja ajattelin, että hän on suuri johtaja. Se mitä hän on tehnyt Saksalle, on totaalinen häpeä!¨

Trump puhui myös tiukoista aselaeista ja kansalaisten oikeudesta kantaa asetta esimerkiksi Ranskassa.

Trump spekuloi olisiko Islamilaisen valtion tekemissä Pariisin iskuissa ollut toisenlainen lopputulos jos osalla uhreista olisi ollut ase. Viime aikoina Trump on puhunut myös tarpeesta sulkea joitakin moskeijoita niissä itävän absoluuttisen vihan vuoksi.

¨Kun ne eläimet tulivat ja alkoivat ampua, kenelläkään ei ollut mitään mahdollisuutta tehdä mitään. Jos kahdellakymmenellä uhreista olisi ollut ase, tilanne olisi ollut toinen.¨

Monet pitävät Trumpin voittoa Yhdysvaltojen tulevissa presidentin vaaleissa varmana. Ensin hänen täytyy kuitenkin voittaa republikaanien ehdokkuus. Obaman valtakausi tulee päättymään tammikuussa 2017, eli noin neljäntoista kuukauden kuluttua. Paljonko vahinkoa ehtii vielä syntymään?

 

photo: Gage Skidmore

3 vastausta artikkeliin “Trump: ¨Aion pommittaa paskat pihalle niistä!¨”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s