Terroristien oma lausunto Pariisin iskuista

Länsimaiden johtajat ovat jo kiirehtineet antamaan lausuntojaan Pariisin terrori-iskuista: ¨Iskuilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.¨ Lue terroristien oma lausunto ja vedä OMAT JOHTOPÄÄTÖKSESI!

Haluan sanoa tässä, että tuntui erittäin pahalta laittaa tuo lipun kuva kuvitukseksi artikkeliin, mutta katsoin sen tarpeelliseksi. Seuraavassa terroristien lausunto suomeksi käännettynä kokonaisuudessaan.

Islamilainen valtio

Ranska

Kiireellinen: Lausunto siunatusta hyökkäyksestä Pariisissa ranskalaisia ristiretkeläisiä vastaan

Armollisimman ja armeliaimman Allahin nimeen

Kaikkivaltias sanoi: ¨He luulivat, että heidän linnoituksensa suojelisi heitä Allahilta! Mutta Allahin piina tavoitti heidät paikasta josta he eivät osanneet odottaa ja toi kauhun heidän sydämiinsä niin, että he tuhosivat asumuksensa omin käsin ja uskovaisten käsin. Ota kehotus, sinä jolla on silmät nähdä.¨ (Al Hashr:2)

Siunatussa hyökkäyksessä johon Allah toimitti menestyksen syyt, uskollinen ryhmä Kalifaatin sotilaita, kunnioittakoon Allah ja tehköön heidät voitokkaaksi, teki hyökkäyksen ristilipun kantajien prostituution ja säädyttömyyden pääkaupunkiin, Eurooppaan, Pariisiin. Nuorukaiset jotka jättivät maailman menivät vihollisen luokse etsimään kuolemaansa Allahin vuoksi, tukeakseen hänen uskontoaan ja hänen profeettaansa, olkoon Allahin rauha hänen kanssaan ja hänen maksunsa, ja menivät laittamaan hänen vihollistensa nenät maahan.

Niin he olivat rehellisiä Allahille, me arvostamme heitä sen mukaisesti ja Allah valloitti heidän käsiensä kautta ja toi kauhua ristiretkeläisten sydämiin keskellä heidän omaa maataan, missä kahdeksan veljeä kietoi räjähdevyöt ja aseistautui konekivääreillä ja hyökkäsi kohteisiin jotka oli tarkasti valittu Ranskan pääkaupungin sydämessä. Mukaan lukien Stade de France pelin aikana jossa oli vastakkain ristiretkisaksa ja Ranskan joukkue ja myös Ranskan hölmö, Francois Hollande oli paikalla.

He myös hyökkäsivät Bataclan konferenssikeskukseen, missä sadat vääräuskoiset olivat kerääntyneet moraalittomaan prostituutiojuhlaan, ja muihin kohteisiin 10. 11, 18. kaupunginosissa.(arrondissiments) koordinoidulla tavalla. Niin Pariisi tärisi heidän jalkojensa alla ja sen kadut olivat ahtaat heille ja hyökkäyksen tuloksena oli ei vähemmän kuin 100 kuollutta ristiretkeläistä ja vielä suurempi määrä haavoittuneita, Allahille kaikki ylistys ja kiitokset.

Allah oli suonut veljillemme heidän toiveensa ja antoi heille mitä he rakastavat, koska he räjäyttivät vyönsä vääräuskoisten kerääntymisissä kun ammukset olivat loppuneet. Pyydämme Allahia hyväksymään heidät marttyyrien joukkoon ja antavan meidän seurata heitä. Antaa Ranskan ja niiden jotka seuraavat sen poluilla tietää, että he pysyvät Islamilaisen valtion kohteiden kärjessä ja että kuoleman haju ei tule jättämään heidän neniään niin kauan kun he johtavat ristiretkikampanjan saattuetta ja uskaltavat kirota profeettaamme, olkoon Allahin rauha ja siunaukset hänen yllään, ja vastustavat islamia Ranskassa ja iskevät muslimeita vastaan Kalifaatin mailla lentokoneillaan, jotka eivät auttaneet heitä lainkaan Pariisin kaduilla ja sen mädäntyneillä kujilla. Tämä hyökkäys on myrskyn ensimmäinen ja varoitus niille jotka toivovat oppivansa.

Allah on suuri

¨Ylistys, voima ja kunnia kuuluvat Allahille ja hänen profeetalleen Muhammedille ja oikeauskoisille, mutta tekopyhät eivät tiedä.¨(Al Munafiqun: 8)

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Terroristien oma lausunto Pariisin iskuista”

  1. Onko mielestäsi väärin kertoa faktaa terroristien uhoamisesta? Jopa terrorismin tutkija Saukkonen osoitti epäpätevyytensä, kun piti satuna
   mahdollisuutta, että pakolaisten joukossa tulee myös terroristeja.
   Tieto lisää tuskaa mutta on viisasta olla varovainen näinä aikoina.

   Tykkää

 1. Islamissa terrorismi rangaistaan kuolemalla. Itsemurhasta joutuu suoraan helvettiin, vaikka miten tekee sen itsemurhan. Vaik sodassa juokset räjähdevyö päällä ja pamautat ittes ni se on silti suora tie helvettiin. Joten mite voitte ees olettaa et ne terroristit oli normaaleja muslimeita? Koska joka ikinen muslimi jolla on ees vähän tietoa omasta uskomnostaan tietää et itsemurhasta saa vip lipun helvettiin ja viattoman tappamisesta kuoleman tuomio. Islam ei hyväksy terrorismia. Hulluja mielisairata ihmisiä on myös muslimeitten joukossa niikun kristittyjenki. Hitler joukkoineenki tappoi miljoonia.

  Tykkää

 2. Ja tiiättekö mite pääsee kuolemaan marttyyrina islamissa? Jos taistelet islamin puolesta. Se ei tarkota ihmisten tappamista koska ne on vääräuskoisia. Vaan esim, jos sut tapetaan ku et haluu kääntyy toisee uskontoon, ihmiset haluu tappaa muslimeja ja taistelet niitä vastaan ( puolustaudut), kuolet yrittäessäsi vaikka kertoa islamista yms. Koska itsemurha on islamissa aina itsemurha, vaikka sen tekee Jumalan nimee tai tapat samalla ”vääräuskoisia”, se on itsemurha ja suora tie helvettiin.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s