Putin Turkin lähettiläälle: ¨Käske diktaattoripresidenttisi painua vittuun ja ottaa ISIS terroristiystävänsä mukaansa!¨

Putin uhkasi katkaista kaikki yhteydet Turkin kanssa mikäli se ei lopeta Islamilaisen valtion tukemista.

Videolla tarkempaa analyysia.

Putin uhkasi katkaista kaikki yhteydet Turkin kanssa mikäli se ei lopeta Islamilaisen valtion tukemista. Putin on selvästi ottanut nyt tiukemman linjan ja myös omaksunut johtajuuden Lähi-idän politiikassa kun Obama on vetäytynyt häntä koipien välissä taka-alalle ja maailma hukkuu islamilaiseen terroriin ja kauhuihin. Obaman valtakausi jatkuu Tammikuuhun 2017 asti.

Mainokset

14 vastausta artikkeliin “Putin Turkin lähettiläälle: ¨Käske diktaattoripresidenttisi painua vittuun ja ottaa ISIS terroristiystävänsä mukaansa!¨”

 1. Pitää oikeasti kiittää terroristeja, kun se sai ihmiskunnan valitsemaan pelon sijaan rakkauden! Jopa poliitikot ovat huomanneet pelon voiman! Ja terroristithan eivät tee mitään ilman aseita ja rahaa, nyt on löydettävä ne, jotka tukevat terroristeja rahallisesti ja aseiden toimittajat. Miljardöörit, joku valtio tai useat tai joku josta emme vielä tiedä eli jotka ovat tässä vallan takana. He tässä käyttivät terroristeja juoksupoikinaan ja pelon välineenä. Pelon vastakohta on rakkaus. Ihmiskunnalta kysytään nyt paljon, mitä valitsemme henkilökohtaisesti ja mitä valitsemme kollektiivina, niistä meille tulevaisuus. Toivon todella, että emme lähde koston tielle, että löytyy ne taustavoimat ja ne tulevat rangaistuksi ja saadaan kaikki sodat loppumaan ja vihdoin se rauha maan päälle! On myös hyvä muistaa, että näinä aikoina myös pimeä tahtoo valoon ja ilmenee nyt näin…

  Tykkää

  1. Isis on maailman rikkain terroristijärjestö. Omaisuutta monta miljardia. Rahallista apua he ei eivät tarvitse ja tuolla rahalla on ostettavissa ihan mitä vaan, oli sitten terrorismin vastainen ihminen myymässä tai ei.

   Liked by 1 henkilö

  1. Timo kuules oot todella hakoteillä… Saudit on samaa kuin jenkit ja israel. Samaa tiimiä.
   Mitä Iraniin tulee niin on jo 2vuotta käyttänyt suuren resurssin Syyriassa poistaakseen Isilin uhan. Et tiennyt tätä? Länsimaisen median taikaa…

   Tykkää

   1. http://www.lettertobaghdadi.com/
    Kannattaa lukea jos kaipaa vastauksia miksi tämä juurikaan ei ole islamic state eikä kuulu muutenkaan islamin oppeihin.
    Ja mitä Iraniin tulee niin he on shia muslimeja ja Isil sunneja ja he juurikin haluaa pyyhkiä Iranin pois kuin muutkin kansat jotka eivät ajattele kuin he. Ja kyllä Iran rahoittaa järjestöä hizbollah joka on myöskin taistellut Syyriassa ja Irakissa isiliä vastaan. En puolustele järjestöä joka on aiheuttanut paljon harmia millään tavalla. Mutta Iran ei kyllä ole läheskään ainoa valtio joka terroristi järjestöjä rahoittaa. Tämän asian tietää koko lähi-itä. Kannattaa tutusta muuhunki kuin länsimaiseen mediaan.

    Tykkää

   2. Islamilainen valtio on Iran nyt on pahasti hakusessa.

    ”Putin uhkasi katkaista kaikki yhteydet Turkin kanssa mikäli se ei lopeta Islamilaisen valtion tukemista”
    Iran ei ole Isil 😀
    Muuten hyvä mutta menee vähän ohi, kun Iran ja Venäjä on ne jotka siellä jeesaa Syyriassa. Venäjä ja Iran tukee toisiaan eikä toisinpäin.

    Joutuu jatkossa kyllä miettimään miltä sivustolta lukee kun on vähän hukassa sivustonväki 😀

    Tykkää

   3. Sinulla tuntuu olevan nyt Lähi-idän poliittinen kartta aivan sekaisin. Turkki ostaa Islamilaiselta valtiolta öljyn ja kieltäytyy taistelemasta heitä vastaan. Pommitukset mitä Turkki tekee kohdistuvat lähinnä Kurdeihin. Turkki vastustaa Venäjän ja Iranin tukemaa Syyrian hallintoa. Iran tukee terroristeja kuten Hezbollah, ja Hamas ja järjestää terrori-iskuja ymåäri maailmaa. Islamilainen valtio taas vastustaa oikeastaan kaikkea. He periaatteessa tappavat kaikki jotka kohdalle osuvat. Sadistisuus hyvin samankaltaista kuin alkuperäisessä 600-luvun islamissa.

    Tykkää

 2. Venäjään avattiin Euroopan suurin moskeija noin 2kk:tta sitten. Putin ja Erdogan oli avajaisissa. Putin ollut moneen kertaan turkissa ja Erdogan venäjässä. Putinilla ja Erdoganilla on ollut aina hyvät suhteet mistä Eurooppa ei tykkää ja pelkää. Media puhuu aina diktatuuri Erdogan tätä diktatuuri Erdogan. Muistutan vielä kerran Erdogan on ensimmäinen presidentti jonka kansa itse on äänestänyt ja valinnut tämän presidentiksi ja muistutan vielä kerran Erdoganin puolue AKP joka on voittanut 12 vuotta peräkkäin vaalit. Ja voitti noin parisen viikkoa sitten uudestaan vaalit murska voitolla uudestaan. Turkissa on 2miljoonaa syyrialaista minkä, tämä diktatuuri Erdogan on ottanut vastaan. Tutkikaa asioita ensin itse kunnolla. Media näyttää ja kertoo mitä he haluavat meidän näkevän ja kuulevan. Turkissa on räjäytetty ja tapettu myös ihmisiä isiksen johdosta. Onpas ihmeellistä että tämä diktatuuri Erdogan lähettää sotilaita ja pommikoneita isistä tuhoamaan, mutta samalla auttaa isistä? Ja isis räjäyttelee Turkissa ihmisiä ilmaan Jos kerran erdogan tukee isistä miksi näin? Olis ihan kiva kuulla tai nähdä että Putin oikeesti sanoo Erdoganista tämän niin sanotun lauseen mukamas painukoon helvettiin jne.. kasvakaa aikuiseksi te paskan puhujat.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s