Putin syyttää Obamaa: ¨Täysin epäammattimaista politiikkaa joka ei perustu todellisuuteen…¨

Putin: ¨ Obama näkee Venäjän uhkana. Minä en kuitenkaan näe Yhdysvaltoja uhkana. Obama sanoo myös, että ISIS on uhka. Kuka ihmeessä aseisti heidät? Kuka aseisti syyrialaiset jotka taistelevat Assadia vastaan?

Kuka loi poliittisen ilmapiirin joka aiheutti tilanteen? Ettekö todellakaan ymmärrä kuka taistelee Syyriassa? He ovat palkkasotureita, enimmäkseen. Ymmärrättekö, heille maksetaan rahaa! Palkkasoturit taistelevat sen puolella kuka maksaa eniten. Kun heillä on aseet, niitä ei saa pois ja he voivat mennä sellaisen puolelle joka maksaa hieman enemmän. Sitten he valloittavat öljykentät ja aloittavat öljynporaamisen. Joku ostaa tämän öljyn. Missä ovat pakotteet tämän öljyn ostajille? Luuletteko ettei Yhdysvallat tiedä kuka ostaa? Eikö se ole Yhdysvaltojen liittolainen joka ostaa öljyn? Eikö Yhdysvallat pysty vaikuttamaan liittolaisiinsa? Alueilla missä porataan öljyä, ns. maltilliset liityivät heti Islamilaiseen valtioon koska he maksavat enemmän. Minusta tämä on täysin epäammattimaista politiikkaa! Se ei perustu faktoihin todellisessa maailmassa! Jos nyt tuetaan ja aseistetaan näitä ¨sivistyneempiä kapinallisia ja aseistetaan heidät ja huomenna he liittyvät Islamilaiseen valtioon….eivätkö he pysty ajattelemaan yhtä askelta eteenpäin? Me emme tue tämän kaltaista Yhdysvaltojen politiikkaa. ¨

Putin_at_a_press_conference_at_the_end_of_2013

Sitten Putin pyytää amerikkalaisia toimittajia välittämään viestin presidentille ja varapresidentille, sekä Yhdysvaltojen hallinnolle:

¨Emme halua minkäänlaista konfrontaatiota…mutta teidän täytyy ajatella myös muiden intressejä ja kunnioittaa muita ihmisiä. Katsokaa Irakia, sen tilanne on kamala. Katsokaa Libyaa ja mitä teitte siellä ja aiheutitte lähettiläänne murhan. Järjestitte Libyaan lentokiellon. Gaddafi ei voinut pommittaa kapinallisia. Teitte itse pommituksia. Älkää katsoko ympärillenne kuka on syyllinen. Te teitte nämä virheet. Älkää myrkyttäkö miljoonien ihmisten mieltä imperialistisilla pyrkimyksillä.¨

Putin jatkaa.. ¨Olimme liittolaisia molemmissa maailman sodissa. Uskon Yhdysvaltojen ja Venäjän geostrategisten intressien olevan samanlaisia. Meidän pitää keskittyä tähän vuorovaikutussuhteeseen.¨

Videolla puhe kokonaisuudessaan.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Putin syyttää Obamaa: ¨Täysin epäammattimaista politiikkaa joka ei perustu todellisuuteen…¨”

  1. Kiitos tästä klipistä, suorastaan iloitsin, että joku pystyy puhumaan asiaa vielä tässä hullussa maailman näytelmässä! Olkoonkin se sitten Putin, vaikka itselläänkin jauhoissa sanomista! Pääasia, että puhuu suoraan ja kansan kielellä! ”I allmost start to like this guy”…

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s