Joko Euroopan kokeilu islamin kanssa riittää?

Seksi- ja väkivaltarikosten rehottaessa ympäri Eurooppaa tuntui aiheelliselta julkaista tämä artikkeli uudestaan. Kölnissä ja monissa muissa Euroopan kaupungeissa nähtiin Uutena vuotena muslimijoukkioiden raakoja hyökkäyksiä naisia ja tyttöjä vastaan. Samaan aikaan kun kansalaisten turvallisuus on uhattuna näiden barbaarien kynsissä, päättäjät jatkavat islamomielisiä valveuniaan. Saksalainen ministeri esimerkiksi sanoi, että seksihyökkääjien kritisointi on yhtä suuri rikos kuin raiskaukset itse. Mistä tässä mielisairaudessa on kyse?

Marraskuussa kirjoitettu artikkeli:

 

Muhammad_8

Profeetta Muhammed: ¨Olen se joka hymyilee tappaessaan.¨

Ayn Rand: ¨Missä tahansa sodassa raakalaisten ja sivistyneen ihmisen välillä, tue sivistynyttä ihmistä!¨

 

Pariisissa on murhattu nyt 150 ihmistä Islamilaisen valtion toimesta. EU-päättäjät muotoilevat vielä lauseitaan kuinka sanoa, että islamilaisen valtion tekemällä iskulla ei ole mitään tekemistä islamilaisuuden kanssa. Tämä on yhtä naurettava väite kuin sanoa, että ¨maidolla ei ole mitään tekemistä lehmän kanssa.¨

Islamilainen valtio ja sen toiminta on ISLAMIA PUHTAIMMILLAAN ja sen aidoimmassa alkuperäisessä muodossa, aivan kuten ns. ¨profeetta¨ Muhammed sitä itse harjoitti. Viattomien ihmisten surmaaminen, kiduttaminen, silpominen, seksiorjien kaappaminen ja raiskaaminen. Kaikki tämä EI-MUSLIMEIHIN kohdistuva vaino ja väkivalta on KIINTEÄ OSA ISLAMIN KESKEISIMPIÄ OPETUKSIA ja helposti luettavissa islamin pyhistä kirjoista: Koraani, Hadith, Siira( Muhammedin elämänkerta) Suurin osa islamin kirjallisuudesta käsittelee oikeastaan meitä, vääräuskoisia ja miten parhaiten meitä vainota, tappaa ja alistaa. Islamilla on aina ollut vakava pakkomielle muiden uskontojen suhteen ja erityisesti niiden tuhoamiseksi. Islam muun muassa opettaa, että ¨ihmiset (heidän verensä) ja heidän omaisuutensa ovat vapaata riistaa Dar Al Harabissa.¨ Dar Al Harab tarkoittaa ei-islamilaista maailmaa.

Historiassa ei ole ollut mitään erityistä käännekohtaa jolloin islam olisi muuttunut ystävällismieliseksi Eurooppaa ja kristinuskoa kohtaan. Joskus sanotaan, että näin olisi käynyt esimerkiksi Ottomaanivaltakunnan muretessa 1900-luvu alkupuolella. Mikään väite ei voisi olla kauempana totuudesta. Vielä 1915 Armenian kansanmurhassa teurastettiin 1,5 miljoonaa ihmistä, Assyyrian kristittyjen ja kreikkalaisten kansanmurhissa samoihin aikoihin suunnilleen yhtä paljon. 1955 tapahtui Istanbulin pogromoit, jolloin kreikkalaisia murhattiin ja kymmeniä tuhansia joutui pakenemaan. Islamilainen agressio jatkui 1974 kun Turkki hyökkäsi Kyprokselle. Tällä hetkellä on Lähi-idässä tapahtumassa kristittyjen kansanmurha, jossa todennäköisesti koko Lähi-idän kristitty väestö tulee häviämään. Länsimaiset päättäjät eivät ole esittäneet asian suhteen juurikaan kritiikkiä, saati yrittäneet estää kansanmurhaa. Muhammedin viimeinen toive kuolinvuoteellaan: Muiden uskontojen hävittäminen, juutalaisten tappaminen.

Myös Israel on jatkuvien islamistiterroristien hyökkäysten kohteena. Israel on ainoa maa Lähi-idässä, joka suojelee vähemmistöjään, kuten kristittyjä, ja suojelee koko Eurooppaa islamin massiiviselta vyöryltä samaan aikaan vaalien eurooppalaisen sivistysvaltion arvoja. Kun jokin maa-alue on kerran kuulunut, tai ¨avattu¨ islamille, kuten muslimit itse asian ilmaisevat, islamin laki kieltää rauhan solmimisen. Sotaa on jatkettava niin kauan kunnes alue saadaan takaisin islamin valtapiiriin. Tästä esimerkkinä myös Turkin agressiot Kreikan suuntaan ja hyökkäys Kyprokselle. Usein islamilaisen valtion uhitteluissa voi nähdä myös kartan. Se kartta näyttää juuri ne alueet jotka ovat joskus kuuluneet islamille ja muslimeille. Espanja, Balkan ja Kreikka esimerkiksi ovat tällaisia alueita, puhumattakaan Intiasta, joka ihmisuhrien määrässä mitattuna on ollut islamin suurin uhri. Islamin kylvämä kauhu, terrori ja massateurastukset aiheuttivat kymmenien miljoonien kuoleman Intiassa. Pakistan jatkaa edelleen jatkuvasti hyökkäyksiä esimerkiksi Kashmirissa. Pakistanin tiedustelupalvelun ISI:n sanotaan myös olleen osallisena Mumbain terrori-iskuissa, jotka itse asiassa olivat hyvin saman tapainen isku kuin eiliset pariisin iskut. Tässäkin ilmiössä on kyse islamin agressiivisesta tavasta yrittää saada ¨takaisin¨ jos sellaista sanaa voi edes käyttää, kerran islamille ¨avattu¨ maa. Kuinka voi saada takaisin jotain mitä ei ole koskaan omistanut. Ei pankkirosvokaan ¨omista¨ ryöstämiään rahoja.

ISIS-world-map

Muhammad_1514

Kuvassa Muhammed naisenkasvoisen lentävän hevosen selässä. Arabimiehittäjät Israelin alueella perustelevat Jerusalemin ja Temppelivuoren kuulumista itselleen sillä perusteella, että Muhammedin sanotaan laskeutuneen hevoslennoltaan sinne.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Joko Euroopan kokeilu islamin kanssa riittää?”

  1. Pariisin tapahtumat eivät ole mikään yllätys meille, jotka olemme hereillä ja vain odottaneet koska rysähtää, ainoastaan omat päättäjämme ja harhoissa elävät suvaitsevaiset ääliöt yllättyivät. Pakolaisvirta jatkuu edelleen vaikka aina korrekti Ruotsi tekeekin pistokokeita etelärajoillaan ja tarkastaa ruotsalaisten ja tanskalaisten työmatkalaisten papereita ja varmaan siinä sivussa myös muutamien pakolaisten, näin kukaan ei voi syyttää rasismista. Ruotsalaisiin en luota yhtään, he ovat hurahtaneet täysin ja menettäneet jo pelin. Viimeistään nyt kaikkien eu-maiden pitäisi sulkea rajat ja alkaa selvittämään jo maassa olevien ”pakolaisten” taustoja ja palauttamaan mahdollisimman pian. Seuraavaa iskua odotellessa. Pitäkää huolta lapsistanne!

    Tykkää

  2. ISLAM ON PELKKÄÄ MIELISAIRAUTTA JA RIKOLLISTA TERRORIA. ISLAMIA PITÄÄ VASTUSTAA KAIKESSA JA KAIKKIALLA. TÄTÄ EI ENÄÄ VOI KANSALTA HALLITUSHERRAT PEITELLÄ ,VAIKKA EIVÄT VIELÄ ITSE YMMÄRRÄ.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s