Hyökkääjät valitsivat Bataclan teatterin kohteeksi koska omistajat ovat juutalaisia

Ranskalainen Le Point sanoo että Bataclan on ollut jo vuosia antisemitistien kohteena koska sen juutalaiset omistajat ovat järjestäneet usein pro-Israeltapahtumia. Le Point siteeraa ¨Islamin Armeija¨ järjestön ekstrimistiä, joka kertoi Ranskan turvallisuuspalvelulle jo 2011: ¨ olimme suunnitelleet iskua Bataclaniin, koska sen omistajat ovat juutalaisia.¨

Antisemitismi onkin kasvanut Euroopassa eksponentaalisesti nopeasti kasvaneen muslimiväestön myötä. Euroopassa tapahtuvaa antisemitismiä on yritetty sysätä äärioikeiston kontolle, mutta todellisuudessa kyseessä on muslimeiden syvään juurtunut viha juutalaisia kohtaan, joka juontaa juurensa Muhammedin opetuksista ja viimeisestä toiveesta kuolinvuotellaan, jolloin hän sanoi, että kaikki juutalaiset tulisi tappaa.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Hyökkääjät valitsivat Bataclan teatterin kohteeksi koska omistajat ovat juutalaisia”

 1. Mielenkiintoista, että Bataclanin omistaja myi teatterin syyskussa ja muutti Israeliin. Uuden omistajan viiteryhmää ei ole kerrottu. Tällä tiedolla tullaan vielä spekuloimaan monissa salaliittoteorioissa.

  Tykkää

 2. Ehka terroristeilla ei ole aina uusinta tietoa omistajavaihdoksista. Ainahan muslimit ovat juutalaisten kimpussa. Ja media julkaiseen muslimien valheet aina puolueellisesti ja totena. Kannattaisi varmaan boikotoita muslimimaita jo kaikkien ihmisoikeusrikosten vuoksi mita he tekevat paivittain.

  Liked by 1 henkilö

 3. Tai sitten hyökkääjillä oli tieto omistajanvaihdoksesta, mutta hyökkäsivät ravintolaan tiedosta huolimatta, koska tarkoitus oli esittää iskujen kohdistuneen myös juutalaisiin. ”Jos kastelet toisten kengät tahallaan, kastele myös omasi, jotta sinua ei epäiltäisi”.

  Miksi amerikan juutalaisjärjestöt vaativat rajoja auki syyrialaisille, jos muslimit aiheuttavat juutalaisille ongelmia?

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s